Bilrengøring Albertslund

Vi dækker hele Sjælland

Steamgrønt trustpilot

  Hjemmevask

  Rabatordning

  Miljøvenligt

  Døgnåbent

Bilrengøring Albertslund – Godt håndværk fra lokalt Klargøringsfirma

Et bil fortjener den bedste behandling, så det skønne materiale fremstår så flot som muligt. Som årene går og træet slides, er det derfor også værd at overveje at få udført en bilbehandling, så du igen får pæne Bilsæder. Det er både en klog beslutning, hvis du går med salgstanker, men også hvis du bare ønsker, at dit hjem fremstår endnu flottere og mere indbydende for dig og dine gæster.

Har du brug for Klargøring af bil eller Bilrengøring i Albertslund, er den bedste løsning at vælge et professionelt Klargøringsfirma. Det er med til at sikre, at du får den optimale løsning, der kan skabe glæde og tilfredshed i mange år, og samtidig slipper du for al besværet og de mange bekymringer ved selv at skulle stå for afhøvling eller Rengøring af dine Bilsæder.

Professionel rengøringsservice i Albertslund

Hos Steamgrønt.dk er vi specialister i rengøringsarbejde og benytter os kun af professionelle fagfolk med stor erfaring og ekspertise. Så får du nemlig med sikkerhed et resultat, der skaber stor glæde og tilfredshed.

Vi har udført en bred række af opgaver for mange kunder og kan derfor hjælpe dig med flere forskellige typer af rengøringsarbejde i Albertslund og omegn:

  • Klargøring af bil
  • Bilrengøring
  • Vinylpleje
  • Voksbehandling
  • Sæderens

Ofte giver det god mening for dine Sæder, at vi udfører mere end én af de ovenstående ydelser. Det giver et flottere og mere holdbart resultat, så du kan få større glæde af dine Bilsæder.

Præcis hvilken løsning dine Sæder har brug kommer an på flere ting, så derfor er det bedste, at vi kan besøge dig og vurdere Sæderne, så vi sammen kan finde den bedste løsning. Vi ønsker nemlig at være det bedste Klargøringsfirma i Albertslund, og det gør vi gennem professionelt rengøringsarbejde og god service.

Få et gratis tilbud i dag

Hos Steamgrønt.dk udfører vi Bilrengøring og Klargøring af bil i Albertslund ved hjælp af kompetente fagfolk og professionelt udstyr, hvilket sikrer dig det bedste resultat. Har du kun brug for rådgivning og en professionel vurdering af din opgave, hjælper vi selvfølgelig også gerne med det.

Uanset hvilken type Rengøringsydelse du ønsker, så har vi stor erfaring og de rette kompetencer til at hjælpe dig godt på vej. Hvis du gerne vil høre mere og få en skarp pris, er du velkommen til at kontakte os og få et gratis tilbud på din opgave. Ring på 30205855 eller skriv til info@steamgront.dk

KONTAKT OS

Ring til os på

+4548805058

Send en mail på

info@steamgront.dk

Find os her

Vesterbrogade 74, København V

KUNDEANMELDELSER

``Jeg var næsten flov over bestillingen efter en sommer på de danske landeveje med tre små børn på bagsædet. Men jeg er så glad for resultatet. Bilen skinnede fuldstændig og duftede bare dejlig. Største anbefalinger til Steamgrønt``
SteamDanmark reference

Karen M.

``STEAMGRØNTER I TOPKLASSE!! Perfekt rengøring/vask af bil Efter at have fået en lille ny, har bilen længe manglet rengøring. Jonas gjorde et super flot stykke arbejde – nu kan det dårligt ses at bilen har været brugt 👌 Kan helt klart anbefales``
SteamDanmark reference

Morten P.

``Havde i går bestilt vask af bilen, både indvendigt og udvendigt, plus lidt ekstra. Ankom præcis på klokkeslettet, og da Jonas gik igang, var det et flot stykke arbejde, han lavede, bilen blev flot ren og skinnende både udvendigt og indvendigt.``
SteamDanmark reference

Pernille S.

``Min familie og jeg var næsten pinlig over bookingen efter meget lang periode med fire børn spisende alt fra chokolade, karamel, kiks og vingummier på bagsædet.``
SteamDanmark reference

Elsa T.

``Sikke et flot resultat Steamgrønt har leveret og det er ikke kun mig der synes det. Da vi ved afslutning stod på vejen gik en gruppe forbi og de var virkelig imponeret over hvor meget bilen skinnede.``
SteamDanmark reference

Freja A.

``Utrolig nem service. Troede at jeg skulle aflevere bilen, men så ringede Jonas at han var på vej. Flot resultat og god service.``
SteamDanmark reference

Nicklas H.

Vil du gerne høre mere om damprensning af bil? Så kontakt os

Vil du gerne høre nærmere om, hvad vi helt præcist foretager os, når vi rengør din bil? Eller vil du blot gerne have hjælp til en sæderens?

Vi er meget fleksible i vores løsninger, når det kommer damprensning af din bil, da vi skræddersyr løsningen efter, hvad du har brug for. Vil du derfor gerne have os til at damprense både det indvendige og det udvendige af din bil, eller ønsker du blot damprensning af dele af din bil, er det noget, vi sammen finder ud af.

Det vigtigste for os er blot, at vi hjælper dig med at gøre din klargøre din bil, som du gerne vil have det, så du igen er tilfreds, når du sætter dig ind for at køre afsted.

Vi har damprenset og klargjort mange biler i København og omegn og vil hellere end gerne gøre det for dig også! Så ring eller skriv gerne for et godt tilbud.

Vi passer på miljøet

Steamgrønt.dk politik er at udføre enhver rengøring med minimal brug af kemikalier og vand. Vi værdsætter miljøet, derfor er alle vores produkter svanemærket. For os handler det ikke blot om at bruge de rigtige produkter, men vi måler nøje efter for at bruge den rigtige dosering og mindske forbruget af engangsprodukter. Alle vores medarbejdere er oplært i håndtering og brug af miljøvenlige rengøringsprodukter.

the swan brand