Bilrengøring

Vi dækker hele Sjælland

Steamgrønt trustpilot

  Hjemmevask

  Rabatordning

  Miljøvenligt

  Døgnåbent

Vælg mellem vores populære pakker

Exterior car wash

495 295
DKK

Udvendig vask af bil

Vi steamer din bil, dine dæk og dine døre. Vi pudser spejle og vinduer.


Bilen steames grundigt udvendigt
Ruder og spejle steames udvendigt
Lygter og bundliste steames

 

Aftørring/finish med microfiberklude på alle flader
 

▼ Læs mere
Book tid
Interior car wash

795 595
DKK

Indvendig vask af bil

Vi pudser alle vinduer, damprenser sæderne og rengør dit instrumentbræt.


Måtter bankes, støvsuges og steames
Grundig støvsugning af hele bilen
For- og bagsæder steames

 

Kabine får lugtnedbryder
Interiør desinficeres
Grunding steaming af dørfalser og hængsler
Duft af Læder eller ny bil – efter ønske
Aftørring/finish med microfiberklude på alle flader
 

▼ Læs mere
Book tid
Wash the whole car

1295 895
DKK

Vask af hele bilen

Bestil en kærlig behandling til din bil og få rengjort både indvendige og udvendige


Bilen steames grundigt udvendigt
Ruder og spejle steames udvendigt
Lygter og bundliste steames

 

Måtter bankes, støvsuges og steames
Grundig støvsugning af hele bilen
For- og bagsæder steames
Kabine får lugtnedbryder
Interiør desinficeres
Grunding steaming af dørfalser og hængsler
Duft af Læder eller ny bil – efter ønske
Aftørring/finish med microfiberklude på alle flader
 

▼ Læs mere
Book tid
all devices web

STEAMGRØNT TIL DIN ADRESSE

Hjemmevask

Vi kører ud til dig, så du ikke behøver at bekymre dig om, hvor du befinder dig og hvornår du har tid til din næste vask.

Rabatordning

Vi sætter stor pris på trofaste kunder, som vender tilbage uge efter eller måned efter måned, derfor tilbyder vi rabatter.

Miljøvenligt

Vores dampmetode sparer på vandforbruget. En liter vand forvandles til 2.000 liter tørdamp.

Døgnåbent

Vi er altid klar til at hjælpe med din næste klargøring – stor som lille.

København og omegn

Nordsjælland afdeling

Vestsjælland afdeling

Sydsjælland afdeling

Bilrengøring

Står du og skal have rengjort din bil og har du brug for professionel hjælp til rengøringen, så du er sikker på, du afleverer bilen i tiptop stand? Det hjælper vi dig med. Vi tilbyder både en komplet rengøring af hele bilen i alle hjørner og kanter, ligesom vi også gerne giver dig et tilbud på rengøring af enkelte dele af din bil.

Vi gør rent fra top til tå

Rengøring er ikke bare rengøring, hvis du spørger os – det er et håndværk. Vores rengøringspersonale er erfarne og går højt op i at efterlade det bedste resultat. De rengøre både og aftørrer paneler, sæder, bagagerum, dørfalse og meget mere, ligesom de fjerner fedtede eller sorte fingre fra alle flader.
Når vores dygtige rengøringspersonale er færdige med at aftørre og rengøre alle bilens flader, går de efterfølgende i gang med at sikre duften af bilen, så der ikke er noget at komme efter, når din bil skal gennemgås. De sørger naturligvis også for en rigtig grundig omgang støvsugning, som de herefter afslutter med en lige så grundig bilvask.
Du kan derfor trygt overlade rengøringen af din bil til vores kompetente team.

Hvad koster bilrengøring?

Bestiller du bilrengøring hos Steamgrønt.dk, stiller vi vores dygtige rengøringspersonale til rådighed fra alt mellem 295-2495 kroner inklusive moms. Vi er blandt de billigste, når det kommer til bilrengøring – og det er der en mening med. Vi synes nemlig ikke, at rengøring af din bil i forbindelse med tilbagelevering bør koste dig særlig meget – for der er jo rigeligt med udgifter forbundet med en bil i forvejen!
Når du får os til at rengøre din bil, kan du være sikker på, at vi og vores rengøringspersonale gør effektivt og hurtigt rent, så det bliver så billigt for dig som overhovedet muligt – uden det går ud over kvaliteten!

Hvad er inkluderet i prisen?

Når du bestiller bilrengøring hos os, er det inklusive alle materialer og moms. Du kan derfor trygt få os til at rengøre din bil, da der ikke kommer nogen uventet ekstraregning – for alt er inkluderet i prisen. Det er nemt og enkelt for dig.

Hvor kommer vi ud og gør rent?

Steamgrønt.dk tilbyder grundig og effektiv bilrengøring i København og på det meste af Sjælland. Det betyder, at vi ikke kun er centreret omkring indre by, men også kører ud og tilbyder bilrengøring i Storkøbenhavn og på store dele af Sjælland.

Vi tilbyder derfor blandt andet flytterengøring følgende steder:
• København og Helsingør
• Roskilde og Køge
• Frederikssund og Sorø
• Ringsted og Borup
… Og mange andre steder i Storkøbenhavn og på Sjælland! Uanset hvor i og omkring København eller på Sjælland du bor, hjælper vi dig således med at klare bilrengøringen. Er du i tvivl, om vi tilbyder rengøring i dit område, er du velkommen til at kontakte os for at høre nærmere. Så finder vi sammen en løsning.

KUNDEANMELDELSER

``Jeg var næsten flov over bestillingen efter en sommer på de danske landeveje med tre små børn på bagsædet. Men jeg er så glad for resultatet. Bilen skinnede fuldstændig og duftede bare dejlig. Største anbefalinger til Steamgrønt``
SteamDanmark reference

Karen M.

``STEAMGRØNTER I TOPKLASSE!! Perfekt rengøring/vask af bil Efter at have fået en lille ny, har bilen længe manglet rengøring. Jonas gjorde et super flot stykke arbejde – nu kan det dårligt ses at bilen har været brugt 👌 Kan helt klart anbefales``
SteamDanmark reference

Morten P.

``Havde i går bestilt vask af bilen, både indvendigt og udvendigt, plus lidt ekstra. Ankom præcis på klokkeslettet, og da Jonas gik igang, var det et flot stykke arbejde, han lavede, bilen blev flot ren og skinnende både udvendigt og indvendigt.``
SteamDanmark reference

Pernille S.

``Min familie og jeg var næsten pinlig over bookingen efter meget lang periode med fire børn spisende alt fra chokolade, karamel, kiks og vingummier på bagsædet.``
SteamDanmark reference

Elsa T.

``Sikke et flot resultat Steamgrønt har leveret og det er ikke kun mig der synes det. Da vi ved afslutning stod på vejen gik en gruppe forbi og de var virkelig imponeret over hvor meget bilen skinnede.``
SteamDanmark reference

Freja A.

``Utrolig nem service. Troede at jeg skulle aflevere bilen, men så ringede Jonas at han var på vej. Flot resultat og god service.``
SteamDanmark reference

Nicklas H.

Hvorfor få professionelle til at udføre bilrengøring?

Rengøring i forbindelse med tilbagelevering er en stor opgave og således også en stor mundfuld for mange, hvor der også skal tænkes på tid, detaljer og meget mere. Rengøringen af bilen kan derfor for mange godt komme til at stå nederst på listen, hvilket helt naturligt kommer til at gå ud over kvaliteten af rengøringen – hvilket vi godt kan forstå!
Men uanset om du vil det eller ej, så er rengøring af bilen en vigtig opgave, som bør prioriteres højt, da den skal godkendes i forbindelse med syn. Det er derfor nødvendigt at tørre alt fra paneler og sæder af til at støvsuge hele bilen i bilen. Det er en stor og tidskrævende opgave, som du højst sandsynligt ikke kan overskue.
Og det er her, vi kommer ind i billedet! For vores dygtige og erfarne rengøringspersonale elsker at gøre rent og har det som deres passion. Derfor kommer de gerne og hjælper og aflaster dig, så du har tid og energi til at glæde dig til en dejlig ren bil – præcis som det skal være.
Med os til at klare rengøringen bliver din tilbagelevering til en leg!
Kontakt os derfor gerne i dag, hvis du allerede nu gerne vil gøre brug af vores dygtige og fagligt kompetente rengøringspersonale.

Du kan stole på os

Vi hører desværre ofte fra vores kunder, at de tidligere er blevet brændt af efter aftale med en af vores kollegaer i branchen. Det er en klassiker, men sker aldrig hos Steamgrønt.dk. Vi går højt op i at levere god og stabil kundeservice, ligesom vi samler på glade og tilfredse kunder, der hellere end gerne anbefaler os på grund af vores gode service.
Så har du først lavet en aftale med os, gør vi alt for at møde op til aftalen – du bliver under ingen omstændigheder brændt af. Det lover vi.

KONTAKT OS

Ring til os på

+4548805058

Send en mail på

info@steamgront.dk

Find os her

Vesterbrogade 74, København V

Vi passer på miljøet

Steamgrønt.dk virksomhedspolitik er at udføre enhver rengøring med minimal brug af kemikalier og vand. Vi værdsætter miljøet, derfor er alle vores produkter svanemærket. For os handler det ikke blot om at bruge de rigtige produkter, men vi måler nøje efter for at bruge den rigtige dosering og mindske forbruget af engangsprodukter. Alle vores medarbejdere er oplært i håndtering og brug af miljøvenlige rengøringsprodukter.

the swan brand