Klargøring af bil

Vi dækker hele Sjælland

Steamgrønt trustpilot

  Hjemmevask

  Rabatordning

  Miljøvenligt

  Døgnåbent

Vælg mellem vores populære pakker

Exterior car wash

495 295
DKK

Udvendig vask af bil

Vi steamer din bil, dine dæk og dine døre. Vi pudser spejle og vinduer.


Bilen steames grundigt udvendigt
Ruder og spejle steames udvendigt
Lygter og bundliste steames

 

Aftørring/finish med microfiberklude på alle flader
 

▼ Læs mere
Book tid
Interior car wash

795 595
DKK

Indvendig vask af bil

Vi pudser alle vinduer, damprenser sæderne og rengør dit instrumentbræt.


Måtter bankes, støvsuges og steames
Grundig støvsugning af hele bilen
For- og bagsæder steames

 

Kabine får lugtnedbryder
Interiør desinficeres
Grunding steaming af dørfalser og hængsler
Duft af Læder eller ny bil – efter ønske
Aftørring/finish med microfiberklude på alle flader
 

▼ Læs mere
Book tid
Wash the whole car

1295 895
DKK

Vask af hele bilen

Bestil en kærlig behandling til din bil og få rengjort både indvendige og udvendige


Bilen steames grundigt udvendigt
Ruder og spejle steames udvendigt
Lygter og bundliste steames

 

Måtter bankes, støvsuges og steames
Grundig støvsugning af hele bilen
For- og bagsæder steames
Kabine får lugtnedbryder
Interiør desinficeres
Grunding steaming af dørfalser og hængsler
Duft af Læder eller ny bil – efter ønske
Aftørring/finish med microfiberklude på alle flader
 

▼ Læs mere
Book tid

Klargøring af bil – Vi fjerner støv, skidt og klargører din bil til salg

Har du haft et uheld i bilen eller er den bare blevet beskidt? Eller skal bilen stå helt skarpt til salgsopslag? Det er ikke til at komme udenom, at bilen støver og til dels bliver beskidt til tider.

Men, når bilen er beskidt, må det naturligvis gerne se godt ud igen. Og har du eller I ikke overskud til at gøre det selv, fordi der er tale om en grundig rengøring af hele bilen eller et større projekt ifm. rens af sæder, træder vores specialiserede afdeling gerne til.

Vi har nemlig en hel afdeling i Steamgrønt.dk, som tager sig af professionel klargøring af bil i både mindre og større skala. Dette kan være alt lige fra rengøring for børnefamilier og store firmaordninger.

Uanset hvor stor en skala der er tale om, er klargøring af bil altid professionel og helt i top hos Steamgrønt.dk. For intet mindre kan gøre det, hvis selv det fine støv skal fjernes.

Kontakt os gerne for klargøring af bil.

all devices web

STEAMGRØNT TIL DIN ADRESSE

Hjemmevask

Vi kører ud til dig, så du ikke behøver at bekymre dig om, hvor du befinder dig og hvornår du har tid til din næste vask.

Rabatordning

Vi sætter stor pris på trofaste kunder, som vender tilbage uge efter eller måned efter måned, derfor tilbyder vi rabatter.

Miljøvenligt

Vores dampmetode sparer på vandforbruget. En liter vand forvandles til 2.000 liter tørdamp.

Døgnåbent

Vi er altid klar til at hjælpe med din næste klargøring – stor som lille.

Forskellige kunder – forskellige rutiner

Hvordan vi udfører klargøring af bil, er afhængig af typen af opgaven og på sin vis typen af kunde. For er du privat kunde, sørger vi for at gøre rent i alle hjørner og på alle flader på én gang.

Er du i stedet erhvervskunde, og er vi booket ind til rengøring af et flere biler på en gang – f.eks. i forbindelse med en firmaordning -, tager vi ofte rengøringen over en hel dag, hvor der er mere end en klargøringsmand tilstede. Ift. klargøring af bil, så starter vi altid med en grundig støvsugning, hvor vi derefter rykker videre til en mere dybderens af både det indvendige og udvendige. Til sidst tørre vi selvfølgelig af.

Når du skal aflevere bilen tilbage til leasing, så sætter vi i gang med den helt grundige tur, som vi selv kalder for leasingturen. Her rengør vi alle flader inklusive vinduer inden aflevering, så bilen i princippet er klar til at blive taget i brug med det samme. Dette sikre ingen ekstra udgifter fra leasingselskaberne.

Der kan naturligvis være afvigelser i forhold til, hvad leasingselskaberne kræver. Vi er derfor ikke låst fast på vores rutiner og justerer det derfor efter, hvad der passer bedst ind hos dig.

Klargøring af bil i mindre skala

Har du brug for hjælp til klargøring af bil? Eller på mindre områder? Når du booker os ind til klargøring af bil, behøver det ikke være i stor skala, for at vi påtager os opgaven. Har du derfor brug for et team til at komme og gøre rent i firmaet hver dag eller et par gange om ugen, gør vi også meget gerne dette.

Vores erfaring er meget bred og vores opgaver omfatter blandt andet:

• Oprydning
• Aftørring
• Afrensning af vinduer
• Grundig støvsugning
Sæderens
Bilvask
• Læderpleje
• Vinylpleje
• Fælgerens

Klargøring af bil er vigtig, uanset om der er tale om en lille eller stor bil. Vores opgave er blot at lytte til og forstå, hvad du som kunde ønsker og så levere netop dette.

Alt klargøring af bil udføres i øvrigt med miljøvenlige og skånsomme rengøringsmidler, så både miljø og vores personale skånes. Det går ikke udover kvaliteten af rengøringen, da denne er den samme. Den er blot med et større ansvar, så vi kan udføre klargøring af bil med god samvittighed.

København og omegn

Nordsjælland afdeling

Vestsjælland afdeling

Sydsjælland afdeling

Få en skræddersyet klargøring af bil

En bil kan køre en måned, et år og meget mere inden bilen har behov for klargøring af bil. Hvornår der er brug for klargøring af bil, kan derfor variere rigtig meget. Vi tilbyder heldigvis skræddersyet klargøring af bil, som er tilrettelagt efter dine præmisser. Altså kan du få gjort rent, når det passer ind.

Vi er et meget fleksibelt klargøringsfirma, der rykker ud på stort set alle tider af døgnet uanset omfang. Du behøver derfor ikke lægge dig fast på en fast aftale eller faste tidspunkter på døgnet, da vi blot justerer det efter, hvad der er brug for.

Det vigtigste er, at du og vores øvrige kunder er glade. Vi sigter derfor altid efter resultater, der gør vores kunder tilfredse. Det sker gennem klargøring af bil af høj kvalitet, til en god pris udført med troværdighed og høj kompetence. Det er derfor også vigtigt for os at lære din virksomhed at kende, så vi lige nøjagtigt ved, hvor vi skal sætte ind henne.

Ja og allervigtigst: Du bliver altid mødt med et smil på læben.

Vi udfører klargøring af bil på hele Sjælland

Har du fået klargøring af bil i København? Eller skal der gøres rent i samtlige lejligheder eller kontorlokaler i en bygning i Glostrup? Om adressen er i syd, nord, øst eller vest, kører vi og vores specialiserede team afsted og hjælper med klargøring af bil.

Vi kan godt lide at køre langt, men vi har dog også afdelinger og teams, der holder til forskellige steder på Sjælland. Vi lægger det derfor heller ikke oveni prisen. Du betaler derfor udelukkende for klargøring af bil – præcis, som det skal være.

Hvad prisen for klargøring af bil bliver for dig, finder vi i fællesskab ud af, når vi kender nærmere til opgavens omfang og varighed. Vi er fair og fornuftige, så du kan godt forvente gode og billige priser.

KUNDEANMELDELSER

``Jeg var næsten flov over bestillingen efter en sommer på de danske landeveje med tre små børn på bagsædet. Men jeg er så glad for resultatet. Bilen skinnede fuldstændig og duftede bare dejlig. Største anbefalinger til Steamgrønt``
SteamDanmark reference

Karen M.

``STEAMGRØNTER I TOPKLASSE!! Perfekt rengøring/vask af bil Efter at have fået en lille ny, har bilen længe manglet rengøring. Jonas gjorde et super flot stykke arbejde – nu kan det dårligt ses at bilen har været brugt 👌 Kan helt klart anbefales``
SteamDanmark reference

Morten P.

``Havde i går bestilt vask af bilen, både indvendigt og udvendigt, plus lidt ekstra. Ankom præcis på klokkeslettet, og da Jonas gik igang, var det et flot stykke arbejde, han lavede, bilen blev flot ren og skinnende både udvendigt og indvendigt.``
SteamDanmark reference

Pernille S.

``Min familie og jeg var næsten pinlig over bookingen efter meget lang periode med fire børn spisende alt fra chokolade, karamel, kiks og vingummier på bagsædet.``
SteamDanmark reference

Elsa T.

``Sikke et flot resultat Steamgrønt har leveret og det er ikke kun mig der synes det. Da vi ved afslutning stod på vejen gik en gruppe forbi og de var virkelig imponeret over hvor meget bilen skinnede.``
SteamDanmark reference

Freja A.

``Utrolig nem service. Troede at jeg skulle aflevere bilen, men så ringede Jonas at han var på vej. Flot resultat og god service.``
SteamDanmark reference

Nicklas H.

Kontakt os for professionel og effektiv klargøring af bil

Har du brug for et nyt team til klargøring af bil? Eller er du ved at være færdig med salget af din bil? Så kontakt os meget gerne allerede i dag for en aftale om klargøring af bil. Vi svarer hurtigt både på mail og pr. telefon. Så uanset hvad du hælder mest til, kan du trygt regne med, at vi er hurtige til at vende tilbage på eventuelle spørgsmål eller en aftale.

KONTAKT OS

Ring til os på

+4548805058

Send en mail på

info@steamgront.dk

Find os her

Vesterbrogade 74, København V

Vi passer på miljøet

Steamgrønt.dk virksomhedspolitik er at udføre enhver rengøring med minimal brug af kemikalier og vand. Vi værdsætter miljøet, derfor er alle vores produkter svanemærket. For os handler det ikke blot om at bruge de rigtige produkter, men vi måler nøje efter for at bruge den rigtige dosering og mindske forbruget af engangsprodukter. Alle vores medarbejdere er oplært i håndtering og brug af miljøvenlige rengøringsprodukter.

the swan brand