Sæderens på din adresse

Vi dækker hele Sjælland

Steamgrønt trustpilot

  Hjemmevask

  Rabatordning

  Miljøvenligt

  Døgnåbent

Vælg mellem vores populære pakker

Exterior car wash

495 295
DKK

Udvendig vask af bil

Vi steamer din bil, dine dæk og dine døre. Vi pudser spejle og vinduer.


Bilen steames grundigt udvendigt
Ruder og spejle steames udvendigt
Lygter og bundliste steames

 

Aftørring/finish med microfiberklude på alle flader
 

▼ Læs mere
Book tid
Interior car wash

795 595
DKK

Indvendig vask af bil

Vi pudser alle vinduer, damprenser sæderne og rengør dit instrumentbræt.


Måtter bankes, støvsuges og steames
Grundig støvsugning af hele bilen
For- og bagsæder steames

 

Kabine får lugtnedbryder
Interiør desinficeres
Grunding steaming af dørfalser og hængsler
Duft af Læder eller ny bil – efter ønske
Aftørring/finish med microfiberklude på alle flader
 

▼ Læs mere
Book tid
Wash the whole car

1295 895
DKK

Vask af hele bilen

Bestil en kærlig behandling til din bil og få rengjort både indvendige og udvendige


Bilen steames grundigt udvendigt
Ruder og spejle steames udvendigt
Lygter og bundliste steames

 

Måtter bankes, støvsuges og steames
Grundig støvsugning af hele bilen
For- og bagsæder steames
Kabine får lugtnedbryder
Interiør desinficeres
Grunding steaming af dørfalser og hængsler
Duft af Læder eller ny bil – efter ønske
Aftørring/finish med microfiberklude på alle flader
 

▼ Læs mere
Book tid
all devices web

STEAMGRØNT TIL DIN ADRESSE

Hjemmevask

Vi kører ud til dig, så du ikke behøver at bekymre dig om, hvor du befinder dig og hvornår du har tid til din næste vask.

Rabatordning

Vi sætter stor pris på trofaste kunder, som vender tilbage uge efter eller måned efter måned, derfor tilbyder vi rabatter.

Miljøvenligt

Vores dampmetode sparer på vandforbruget. En liter vand forvandles til 2.000 liter tørdamp.

Døgnåbent

Vi er altid klar til at hjælpe med din næste klargøring – stor som lille.

København og omegn

Nordsjælland afdeling

Vestsjælland afdeling

Sydsjælland afdeling

Professionel rens af bilsæder i København

Får du sjældent renset dine bilsæder? Og synes du ikke længere, bilen er så lækker at sætte sig ind i? Det er du langt fra ene om, da den indvendige rengøring af bilen ofte bliver prioriteret mindre end den udvendige rengøring – simpelthen fordi det tager længere tid og er mere besværligt.
Men det behøver slet ikke være besværligt. For når du ønsker det, kommer vi hjem til dig og udfører rensning af bilsæder. Det tager ikke mange øjeblikke og resultatet er flot og mere end tilfredsstillende.
Det bedste er, at det kun tager 1 minut at bestille en sæderens.

Hvorfor få renset bilsæderne?

Bilsæderne er en stor del af bilens indvendige interiør. Derfor er det også meget iøjnefaldende, når bilsæderne er meget beskidte eller har store skjolder flere steder. Det giver også helt automatisk en mindre lyst til at bruge bilen – og påvirker derfor din fornemmelse af komfort.

Udover udseendet har en manglende rens af bilsæder også betydning for sædernes levetid. For skidt og snavs slider på sigt på sæderne.
Men sådan behøver det ikke være. For alt sæderne har brug for er en effektiv og skånsom sæderens hos os. Med hjælp fra damp rengør vi skånsomt sæderne i dybden og får fjernet både skidt, snavs, skjolder og bakterier, så sæderne efterfølgende ser ud som nye – eller i hvert fald betydeligt flottere end før.

Hvordan udfører vi rensning af bilsæder?

Rensning af dine bilsæder er meget nemmere og hurtigere udført hos os, end det er hjemme i indkørslen eller nede i parkeringskælderen. For det kan være svært at fjerne skidt og skjolder udelukkende med vand og sæbe.

Vi benytter os i stedet af den nyeste dampteknologi. Denne gør os i stand til at levere en skånsom og effektiv sæderens. Det fantastiske ved at benytte damp er, at dine bilsæder bliver renset i dybden – udelukkende ved brug af vand. Dine bilsæder bliver derfor ikke udsat for skadelige kemikalier, hvilket kun er godt for deres levetid.

Da dampen er varm og kan komme ind i alle hjørner og kanter, har den også en desinficerende effekt. Vi fjerner derfor ikke kun skidt, vi fjerner også bakterier.

Vil du derfor gerne have helt rene bilsæder, kan du med fordel aflægge et besøg hos os.

KUNDEANMELDELSER

``Jeg var næsten flov over bestillingen efter en sommer på de danske landeveje med tre små børn på bagsædet. Men jeg er så glad for resultatet. Bilen skinnede fuldstændig og duftede bare dejlig. Største anbefalinger til Steamgrønt``
SteamDanmark reference

Karen M.

``STEAMGRØNTER I TOPKLASSE!! Perfekt rengøring/vask af bil Efter at have fået en lille ny, har bilen længe manglet rengøring. Jonas gjorde et super flot stykke arbejde – nu kan det dårligt ses at bilen har været brugt 👌 Kan helt klart anbefales``
SteamDanmark reference

Morten P.

``Havde i går bestilt vask af bilen, både indvendigt og udvendigt, plus lidt ekstra. Ankom præcis på klokkeslettet, og da Jonas gik igang, var det et flot stykke arbejde, han lavede, bilen blev flot ren og skinnende både udvendigt og indvendigt.``
SteamDanmark reference

Pernille S.

``Min familie og jeg var næsten pinlig over bookingen efter meget lang periode med fire børn spisende alt fra chokolade, karamel, kiks og vingummier på bagsædet.``
SteamDanmark reference

Elsa T.

``Sikke et flot resultat Steamgrønt har leveret og det er ikke kun mig der synes det. Da vi ved afslutning stod på vejen gik en gruppe forbi og de var virkelig imponeret over hvor meget bilen skinnede.``
SteamDanmark reference

Freja A.

``Utrolig nem service. Troede at jeg skulle aflevere bilen, men så ringede Jonas at han var på vej. Flot resultat og god service.``
SteamDanmark reference

Nicklas H.

Vi renser dine bilsæder, når du har tid

Hos Steam Danmark vil vi gerne gøre det så nemt for dig som overhovedet muligt at få udført en rens af dine bilsæder. Derfor udfører vi det, når du har tid og lyst til, at vi kommer.

Vi er en mobil servicevirksomhed, der kører ud til vores kunder og rengør deres biler på det sted og ikke mindst tidspunkt, som passer bedst ind i arbejdsdagen eller fritiden. Det betyder, at du slipper for at aflevere din bil på vores adresse og heller ikke behøver bruge tid på at vente på, at vi bliver færdige.

Du skal blot booke en tid, så kommer vi til aftalte tidspunkt. Vi medbringer alt det udstyr og grej, som vi skal bruge til rensning af bilsæder. Vi har kun brug for, at vores servicevogn kan holde parkeret i nærheden af din bil, og at der er nem adgang til bilen. Du behøver derfor slet ikke være hjemme, da vi kan udføre rengøring af bilsæder, mens du sidder og arbejder.

Det er en service, vi udfører i hele København og omegn.

Book en tid til rens af bilsæder og giv bilen et skinnende look

Vil du gerne have renset dine bilsæder? Så er det bare at ringe, sende os en mail eller udfylde vores kontaktformular. Du skal blot sørge for at beskrive hvilke og hvor mange sæder, du ønsker renset. Så vender vi tilbage hurtigst muligt for at aftale nærmere om tid og sted.

Det tager ikke mange øjeblikke, og inden længe har du en bil, som er lige så lækker at køre rundt i, som da du købte den.

Kontakt os gerne i dag, så du kan få rene sæder!

KONTAKT OS

Ring til os på

+4548805058

Send en mail på

info@steamgront.dk

Find os her

Vesterbrogade 74, København V

Vi passer på miljøet

Vores virksomhedspolitik er at udføre enhver rengøring med minimal brug af kemikalier og vand. Vi værdsætter miljøet, derfor er alle vores produkter svanemærket. For os handler det ikke blot om at bruge de rigtige produkter, men vi måler nøje efter for at bruge den rigtige dosering og mindske forbruget af engangsprodukter. Alle vores medarbejdere er oplært i håndtering og brug af miljøvenlige rengøringsprodukter.

the swan brand