Bilvask der passer dig

Steamgrønt trustpilot

  Bilvask

  Rabatordning

  Miljøvenligt

  Døgnåbent

Vælg mellem vores populære pakker

Exterior car wash

495 295
DKK

Udvendig vask af bil

Vi steamer din bil, dine dæk og dine døre. Vi pudser spejle og vinduer.


Bilen steames grundigt udvendigt
Ruder og spejle steames udvendigt
Lygter og bundliste steames

 

Aftørring/finish med microfiberklude på alle flader
 

▼ Læs mere
Book tid
Interior car wash

795 595
DKK

Indvendig vask af bil(5 personers)

Vi pudser alle vinduer, damprenser sæderne og rengør dit instrumentbræt.


Måtter bankes, støvsuges og steames
Grundig støvsugning af hele bilen
For- og bagsæder steames

 

Kabine får lugtnedbryder
Interiør desinficeres
Grunding steaming af dørfalser og hængsler
Duft af Læder eller ny bil – efter ønske
Aftørring/finish med microfiberklude på alle flader
 

▼ Læs mere
Book tid
Wash the whole car

1295 895
DKK

Vask af hele bilen(5 personers)

Bestil en kærlig behandling til din bil og få rengjort både indvendige og udvendige


Bilen steames grundigt udvendigt
Ruder og spejle steames udvendigt
Lygter og bundliste steames

 

Måtter bankes, støvsuges og steames
Grundig støvsugning af hele bilen
For- og bagsæder steames
Kabine får lugtnedbryder
Interiør desinficeres
Grunding steaming af dørfalser og hængsler
Duft af Læder eller ny bil – efter ønske
Dæk og fælge steames
Aftørring/finish med microfiberklude på alle flader
 

▼ Læs mere
Book tid
all devices web

STEAMGRØNT

Bilvask

Du kan altid komme ud til os, så vi kan få vasket din bil både indvendig og udvendig.

Rabatordning

Vi sætter stor pris på trofaste kunder, som vender tilbage uge efter eller måned efter måned, derfor tilbyder vi rabatter.

Miljøvenligt

Vores dampmetode sparer på vandforbruget. En liter vand forvandles til 2.000 liter tørdamp.

Døgnåbent

Vi er altid klar til at hjælpe med din næste klargøring – stor som lille.

København og omegn

Nordsjælland afdeling

Vestsjælland afdeling

Sydsjælland afdeling

Effektiv bilvask med damp i København

Har bilen brug for en bilvask? Men ville du hellere være fri til at gøre det selv? Og er du heller ikke helt komfortabel med at køre den i vaskerummet? Så er der stadig en løsning tilbage – og det er os. For ved hjælp af steamgrønt.dk behøver du ikke vaske bilen selv eller køre den i en bilvask.

Fordi du altid kan komme ud til os, når du har tid eller lyst, kan du altid have en dejlig og skinnende bil. Fordi det ikke tager tid fra dig, som vi kan gøre på rekordtid uden at gå på kompromis med kvaliteten.
Bilvask er gjort let.

Ingen ridser med skånsom steam vask af bil

Vores bilvask er en tryg og sikker løsning, fordi du ikke behøver gøre dig bekymringer om, hvorvidt der kommer ridser i bilen under vask. Vi benytter os ikke af børster, men i stedet af topprofessionelt udstyr, der vasker din bil med damp. Det lyder måske ikke så effektivt som rindende vand – men det er det. En liter vand forvandles nemlig til hele 1.700 liter tørdamp, hvilket gør os i stand til effektivt at vaske din bil.
Dampen trænger ind i alle kroger og hjørner og kan komme til der, hvor en børste har svært ved at nå. Du får derfor en meget renere bil, end hvis du kører den i vaskehallen eller selv bruger tid på at vaske den.

KUNDEANMELDELSER

``Jeg var næsten flov over bestillingen efter en sommer på de danske landeveje med tre små børn på bagsædet. Men jeg er så glad for resultatet. Bilen skinnede fuldstændig og duftede bare dejlig. Største anbefalinger til Steamgrønt``
SteamDanmark reference

Karen M.

``STEAMGRØNTER I TOPKLASSE!! Perfekt rengøring/vask af bil Efter at have fået en lille ny, har bilen længe manglet rengøring. Jonas gjorde et super flot stykke arbejde – nu kan det dårligt ses at bilen har været brugt 👌 Kan helt klart anbefales``
SteamDanmark reference

Morten P.

``Havde i går bestilt vask af bilen, både indvendigt og udvendigt, plus lidt ekstra. Ankom præcis på klokkeslettet, og da Jonas gik igang, var det et flot stykke arbejde, han lavede, bilen blev flot ren og skinnende både udvendigt og indvendigt.``
SteamDanmark reference

Pernille S.

``Min familie og jeg var næsten pinlig over bookingen efter meget lang periode med fire børn spisende alt fra chokolade, karamel, kiks og vingummier på bagsædet.``
SteamDanmark reference

Elsa T.

``Sikke et flot resultat Steamgrønt har leveret og det er ikke kun mig der synes det. Da vi ved afslutning stod på vejen gik en gruppe forbi og de var virkelig imponeret over hvor meget bilen skinnede.``
SteamDanmark reference

Freja A.

``Utrolig nem service. Troede at jeg skulle aflevere bilen, men så ringede Jonas at han var på vej. Flot resultat og god service.``
SteamDanmark reference

Nicklas H.

Få en skinnende ren bil med dampvask

Der er ikke noget så dejligt som at sætte sig ind i en bil, der skinner udvendigt og dufter skønt indvendigt. Vi hjælper dig gerne med at få den til at skinne, så det er en fornøjelse for dig at køre på arbejde og til aktiviteter i fritiden.


• Vi steamer hele din bil
• Vi steamer og afrenser dine dæk og fælge
• Vi steamer dine døre
• Vi pudser spejle og vinduer

Når vi er færdige, er det som at komme ud til en helt ny bil, da skidt og snavs er fjernet i alle hjørner og kanter. Det bedste er, at du bare kan slappe af, mens vi gør det.

Vil du gerne kunne sætte dig ind i en bil, der er som ny både ude og inde, tager vi os samtidig også gerne af den indvendige rengøring af din bil. Det foregår også med damp og gør interiøret mere end rent.

Book en tid til bilvask i dag

Hos Steam Danmark elsker vi at give vores kunder en god oplevelse og rene biler. Vi vil også meget gerne give din bil en bilvask, så du igen kan nyde at sætte dig ud i den. Vi vasker gerne en enkelt gang, men laver oftest en fast aftale med dig om tid og sted, så du kan køre rundt i en nyvasket bil hver eneste uge.

Vi er meget fleksible og har stortset altid tid til dig, når du har tid og lyst. Så send os gerne en mail med detaljer eller giv os et direkte kald på telefonen. Så finder vi sammen ud af, hvad den bedste og mest fleksible løsning for dig er.

KONTAKT OS

Ring til os på

+4548805058

Send en mail på

info@steamgront.dk

Find os her

Vesterbrogade 74, København V

Vi passer på miljøet

Vores virksomhedspolitik er at udføre enhver rengøring med minimal brug af kemikalier og vand. Vi værdsætter miljøet, derfor er alle vores produkter svanemærket. For os handler det ikke blot om at bruge de rigtige produkter, men vi måler nøje efter for at bruge den rigtige dosering og mindske forbruget af engangsprodukter. Alle vores medarbejdere er oplært i håndtering og brug af miljøvenlige rengøringsprodukter.

the swan brand