Hjemmevask

  Rabatordning

  Miljøvenligt

  Døgnåbent

TIMEPRIS

per time

895 545
DKK

  Prisgaranti og tilfredshedsgaranti
  Gratis ud- og hjemkørsel
  Vi medbringer selv produkter & udstyr - Svanemærket
  Rabat ved flere bestillinger
  Ingen binding
  Inklusiv moms

FAST AFTALE

Ønsker du en fast aftale, så kontakt os for et uforpligtende tilbud

  Vi medbringer selv produkter & udstyr - Svanemærket
  Rabat ved flere bestillinger
  Ingen binding
  Prisgaranti og tilfredshedsgaranti
  Gratis berøringsfri sæbedispensere
  Gratis berøringsfri desinfektionsdispensere

all devices web

STEAMGRØNT TIL DIN ADRESSE

Hjemmevask

Vi kører ud til dig, så du ikke behøver at bekymre dig om, hvor du befinder dig og hvornår du har tid til din næste vask.

Rabatordning

Vi sætter stor pris på trofaste kunder, som vender tilbage uge efter eller måned efter måned, derfor tilbyder vi rabatter.

Miljøvenligt

Vores dampmetode sparer på vandforbruget. En liter vand forvandles til 2.000 liter tørdamp.

Døgnåbent

Vi er altid klar til at hjælpe med din næste klargøring – stor som lille.

København og omegn

Nordsjælland afdeling

Vestsjælland afdeling

Sydsjælland afdeling

Sådan udføres vores tæpperens

Tæppebankning
Inden vi begynder selve tæppevasken, sørger vi for at banke tæppet omhyggeligt, da det er af stor betydning for vaskens kvalitet og tæppets levetid, at sand, støv og løse partikler fjernes fra tæppet inden vask. Sand kan eksempelvis ikke vaskes ud af et tæppe, da knuderne i det våde tæppe er spændte og holder på sandet. En konsekvens er, at tæppet ikke vaskes ordentligt rent, og at sandkorn ikke fjernes. Sandkornene vil efterfølgende slide tæppet nedefra, og dette vil gå ud over tæppets levetid, som i værste fald reduceres betragteligt.

Pletbehandling
Pletter forbehandles inden tæppevask. Står vi med et tæppe, som ikke alene er snavset, men også fyldt med pletter, hører pletfjerning ligeledes med til et grundigt forarbejde, som vi udfører inden den egentlige tæpperens eller tæppevask sættes i gang. Med vores særlige teknikker, specialsæber og store viden på området, kan vi være glade for, at vi i langt de fleste tilfælde kan fjerne pletterne eller reducere dem så meget, at resultatet bliver pænt.

Vasken
Tæppevask fordrer helt særlige vaskekar, som er specialfremstillede til formålet og udviklet her i virksomheden. Det samme gælder vores særlige sæbe, som har et nøje tilpasset lanolin-indhold, således at ulden ikke affedtes under rengøringen, men bevarer sine smudsafvisende egenskaber, den særlige glans og karakteristiske slidstyrke, der gør ægte tæpper nærmest uopslidelige, hvis de får den rette pleje og vedligeholdelse.

Efter forbehandlingen af tæppet foretages den egentlige vask. Efter tæppet har svømmet rundt i vaskekar på over tusind liter, udfører vi hovedvasken, der foregår fladt på bil. Behandlingen af et tæppe er altid tilpasset tæppets type. Sidst men ikke mindst, eftervaskes, skylles og presses tæppet i Europas største specialanlæg for vask af tæpper.

Tørring
Efter vask hænger vi det våde tæppe til tørre i vores tørrerum, hvor det får lov til at hænge 7 – 8 timer. I tørrerummet har vi en temperatur, der sørger for, at eventuelle støvmider eller møl ikke kan overleve i tæppet. Til slut inspiceres tæppet og eventuelle pletter efterbehandles, og tæppet vaskes igen, hvis der er behov for det. Dette sker uden yderligere omkostninger.

Reparation
Steamgrønt kan tilbyde professionel reparation af ægte tæpper i vores egen reparationsafdeling. Vi kan klare reparation af frynser og kanter til en fornuftig pris. Vi kan også tage hånd om større reparationer og restauration af ægte tæpper som huller og skader efter mølangreb.

Mølimprægnering
Ingen støvmider eller møl overlever i tæppet efter vores tæpperens. Men hvis man døjer med møl, kan det være fornuftigt til at mølimprægneret tæppet, så tæppet er sikret mod fremtidige mølangreb. Vi vasker et stof ind i tæppet og varmefikserer det, så møl ikke har lyst til at bo i tæppet.

KUNDEANMELDELSER

``Jeg var næsten flov over bestillingen efter en sommer på de danske landeveje med tre små børn på bagsædet. Men jeg er så glad for resultatet. Bilen skinnede fuldstændig og duftede bare dejlig. Største anbefalinger til Steamgrønt``
SteamDanmark reference

Karen M.

``STEAMGRØNTER I TOPKLASSE!! Perfekt rengøring/vask af bil Efter at have fået en lille ny, har bilen længe manglet rengøring. Jonas gjorde et super flot stykke arbejde – nu kan det dårligt ses at bilen har været brugt 👌 Kan helt klart anbefales``
SteamDanmark reference

Morten P.

``Havde i går bestilt vask af bilen, både indvendigt og udvendigt, plus lidt ekstra. Ankom præcis på klokkeslettet, og da Jonas gik igang, var det et flot stykke arbejde, han lavede, bilen blev flot ren og skinnende både udvendigt og indvendigt.``
SteamDanmark reference

Pernille S.

``Min familie og jeg var næsten pinlig over bookingen efter meget lang periode med fire børn spisende alt fra chokolade, karamel, kiks og vingummier på bagsædet.``
SteamDanmark reference

Elsa T.

``Sikke et flot resultat Steamgrønt har leveret og det er ikke kun mig der synes det. Da vi ved afslutning stod på vejen gik en gruppe forbi og de var virkelig imponeret over hvor meget bilen skinnede.``
SteamDanmark reference

Freja A.

``Utrolig nem service. Troede at jeg skulle aflevere bilen, men så ringede Jonas at han var på vej. Flot resultat og god service.``
SteamDanmark reference

Nicklas H.

KONTAKT OS

Ring til os på

+4548805058

Send en mail på

info@steamgront.dk

Find os her

Vesterbrogade 74, København V

Svanemærket – pas på miljøet

steamgrønt.dk virksomhedspolitik er at udføre enhver rengøring med minimal brug af kemikalier og vand. Vi værdsætter miljøet, derfor er alle vores produkter svanemærket. For os handler det ikke blot om at bruge de rigtige produkter, men vi måler nøje efter for at bruge den rigtige dosering og mindske forbruget af engangsprodukter. Alle vores medarbejdere er oplært i håndtering og brug af miljøvenlige rengøringsprodukter.

the swan brand