Indvendig rengøring af bil

Vi dækker hele Sjælland

Steamgrønt trustpilot

  Hjemmevask

  Rabatordning

  Miljøvenligt

  Døgnåbent

Vælg mellem vores populære pakker

Exterior car wash

495 295
DKK

Udvendig vask af bil

Vi steamer din bil, dine dæk og dine døre. Vi pudser spejle og vinduer.


Bilen steames grundigt udvendigt
Ruder og spejle steames udvendigt
Lygter og bundliste steames

 

Aftørring/finish med microfiberklude på alle flader
 

▼ Læs mere
Book tid
Interior car wash

795 595
DKK

Indvendig vask af bil

Vi pudser alle vinduer, damprenser sæderne og rengør dit instrumentbræt.


Måtter bankes, støvsuges og steames
Grundig støvsugning af hele bilen
For- og bagsæder steames

 

Kabine får lugtnedbryder
Interiør desinficeres
Grunding steaming af dørfalser og hængsler
Duft af Læder eller ny bil – efter ønske
Aftørring/finish med microfiberklude på alle flader
 

▼ Læs mere
Book tid
Wash the whole car

1295 895
DKK

Vask af hele bilen

Bestil en kærlig behandling til din bil og få rengjort både indvendige og udvendige


Bilen steames grundigt udvendigt
Ruder og spejle steames udvendigt
Lygter og bundliste steames

 

Måtter bankes, støvsuges og steames
Grundig støvsugning af hele bilen
For- og bagsæder steames
Kabine får lugtnedbryder
Interiør desinficeres
Grunding steaming af dørfalser og hængsler
Duft af Læder eller ny bil – efter ønske
Aftørring/finish med microfiberklude på alle flader
 

▼ Læs mere
Book tid

Indvendig bilrengøring – vi får din bil til at skinne

Trænger din bil til en kærlig hånd? Og skal den hånd være mere kærlig, end hvad du selv kan give den? Så er det godt, du har fundet vej ind til os, da vi effektivt og grundigt gør din bil ren indvendigt – uanset hvor beskidt den er, når du indleverer den til os.
Når vi giver din bil en indvendig bilrengøring, gør vi det blandt andet ved hjælp af steaming. Steam vask af bil er rengøring med brug af vanddamp under højt tryk og er en meget effektiv og ikke mindst skånsom metode til at fjerne snavs, pletter, støv og bakterier i din bil.
Det kan du og din bil få med blot et klik

Skånsom rengøring af bil i København

Jo mere en skånsom rengøring, du giver din bil, jo bedre er det for den. Men bare fordi den er skånsom, betyder det ikke, at det ikke er effektivt. For med hjælp af steaming kan vi effektivt udføre rengøring af din bil indvendigt, fordi dampen kommer ind i alle kroge og rengør i dybden og desinficerer i blandt andet sæder og måtter. Helt uden brug af sæbe og kemikalier. Det er ikke kun godt for din bil. Det er også godt for miljøet.

Vil du gerne give din bil en skånsom og effektiv bilrengøring i København? Så kontakt os gerne i dag.

all devices web

STEAMGRØNT TIL DIN ADRESSE

Hjemmevask

Vi kører ud til dig, så du ikke behøver at bekymre dig om, hvor du befinder dig og hvornår du har tid til din næste vask.

Rabatordning

Vi sætter stor pris på trofaste kunder, som vender tilbage uge efter eller måned efter måned, derfor tilbyder vi rabatter.

Miljøvenligt

Vores dampmetode sparer på vandforbruget. En liter vand forvandles til 2.000 liter tørdamp.

Døgnåbent

Vi er altid klar til at hjælpe med din næste klargøring – stor som lille.

Indvendig rengøring af bil – lad os klare det.

Livet er for kort til ’beskidt arbejde’ – men vores steamere vil hellere end gerne gøre det for dig på din adresse.

Du kan nemt se om en af vores steamere har tid til dig, da vi tilbyder indvendig rengøring af din bil på vores online booking system. Her skal du blot indtaste din adresse og se om servicen udbydes i nærheden af dig.

Bilklargøring er også et speciale

Når vi siger at vi ligger en ære i at lave din bil, så omhandler det alt omkring din bil. Derfor er det også en ære at vi kan få lov til at lave klargøring af bil på en arbejdsdag. Det giver os muligheden for at sætte det sidste finish på bilen, så det står skarpt og flot.

Dette kan både indebære bagagerum og dørfalser af bil indvendigt, rensning af sæder, tørrer støv af alle overflader, ryste måtter og støvsuge sæder og bund. Vi sørger for at den indvendige rengøring spiller og det udvendige står skarpt.

Med en indvendig rengøring og bilvask hos os, kører du afsted med en flot og skinnende bil.

København og omegn

Nordsjælland afdeling

Vestsjælland afdeling

Sydsjælland afdeling

Hvad består en komplet indvendig bilrengøring af?

Det er et stort arbejde at gøre en bil rent indvendigt. Men, den opgave påtager vi os gerne, da vi er specialister i indvendig bilrengøring.

Når vi udfører en komplet indvendig bilrengøring, gør vi følgende:

• Hele kabinen bliver støvsuget
• Måtter bliver banket, støvsuget og steamet
• Himmel, paneler og vinyl bliver steamet
• Rens af bilsæder
• Alle karme og dørfalse steames
• Interiøret desinficeres
• Vinduerne bliver renset og poleret
• Afsluttende finish med aftørring

Der bliver derfor arbejdet i dybden, når du lader os stå for indvendig rengøring af din bil. Vi kommer ind de steder, hvor det normalt kan være svært at komme til, når du gør bilen rent hjemme.

Vi garanterer derfor, at det føles som at sætte sig ind i en ny bil, når du kører herfra.

Spar tid med professionel indvendig rengøring af bil

Rengøring af bil tager tid. Det er tid, som du kan bruge på noget andet og noget sjovere. Det tager også tid for os at udføre en indvendig rengøring af din bil, men fordi vi er hurtigere og har mere effektive redskaber ved hånden, bliver resultatet meget bedre.

Vi plejer at sige, at vores service ikke kun er forkælelse til din bil, men at det også er forkælelse til dig selv, da der ikke er noget så godt som at sætte sig ind i en bil, der føles som ny. Selv hvis den er blevet meget beskidt, tager vi os gerne af den – så er resultatet blot endnu mere overvældende og overbevisende

Skal vi tage os af det beskidte arbejde?

For os er der intet så tilfredsstillende som at aflevere en bil, der ser som ud som ny. Vi tager os derfor meget gerne af den indvendige rengøring af din bil, uanset om du har en lille bybil eller en hurtig firehjulstrækker.

Vi sørger for, at den er klar, når du kommer og henter den igen, og at resultatet er endnu bedre, end hvad du forventer.

Vil du gerne vide mere om vores service, og hvordan vi behandler din bil, når du indleverer den til bilrengøring, er du mere end velkommen til at ringe eller skrive. Du er også velkommen til at booke en tid til rengøring af bil med det samme, hvis du er overbevist om, at vi er de rette til at forkæle dig og din bil.

KUNDEANMELDELSER

``Jeg var næsten flov over bestillingen efter en sommer på de danske landeveje med tre små børn på bagsædet. Men jeg er så glad for resultatet. Bilen skinnede fuldstændig og duftede bare dejlig. Største anbefalinger til Steamgrønt``
SteamDanmark reference

Karen M.

``STEAMGRØNTER I TOPKLASSE!! Perfekt rengøring/vask af bil Efter at have fået en lille ny, har bilen længe manglet rengøring. Jonas gjorde et super flot stykke arbejde – nu kan det dårligt ses at bilen har været brugt 👌 Kan helt klart anbefales``
SteamDanmark reference

Morten P.

``Havde i går bestilt vask af bilen, både indvendigt og udvendigt, plus lidt ekstra. Ankom præcis på klokkeslettet, og da Jonas gik igang, var det et flot stykke arbejde, han lavede, bilen blev flot ren og skinnende både udvendigt og indvendigt.``
SteamDanmark reference

Pernille S.

``Min familie og jeg var næsten pinlig over bookingen efter meget lang periode med fire børn spisende alt fra chokolade, karamel, kiks og vingummier på bagsædet.``
SteamDanmark reference

Elsa T.

``Sikke et flot resultat Steamgrønt har leveret og det er ikke kun mig der synes det. Da vi ved afslutning stod på vejen gik en gruppe forbi og de var virkelig imponeret over hvor meget bilen skinnede.``
SteamDanmark reference

Freja A.

``Utrolig nem service. Troede at jeg skulle aflevere bilen, men så ringede Jonas at han var på vej. Flot resultat og god service.``
SteamDanmark reference

Nicklas H.

Din bil er vores guld…

… og vi behandler den sådan. Ønsker du at din bil skal stå skarpt tilbyder vi indvendig rengøring. Vi sætter en ære i bil rengøring og derfor vil vores steamere yde deres absolut bedste ved klargøring af bil. Vi gør det med glæde, når du ikke selv gider. Der skal ikke være tvivl om, at vi ønsker det absolut bedste for dig og din bil.

Derfor vil vi gerne hjælpe dig af med endnu en tidsrøver, som godt kan tage en del af arbejdstiden eller det sjove med venner og familie – eller måske når bilen bare har brug for en grundig rengøring.

Uanset hvad, synes vi at det beskidte arbejde med rengøring af bil nemt kan overlades til os. Vi har nemlig en meget høj standard, og ønsker udelukkende at passe på og servicere din bil så godt som vi overhovedet kan gøre det. Derfor vil din bil blive forkælet under indvendig rengøring af bil her hos os.

KONTAKT OS

Ring til os på

+4548805058

Send en mail på

info@steamgront.dk

Find os her

Vesterbrogade 74, København V

Vi passer på miljøet

Steamgrønt.dk virksomhedspolitik er at udføre enhver rengøring med minimal brug af kemikalier og vand. Vi værdsætter miljøet, derfor er alle vores produkter svanemærket. For os handler det ikke blot om at bruge de rigtige produkter, men vi måler nøje efter for at bruge den rigtige dosering og mindske forbruget af engangsprodukter. Alle vores medarbejdere er oplært i håndtering og brug af miljøvenlige rengøringsprodukter.

the swan brand