Campingvognrens

Steamgrønt trustpilot

  Hjemmevask

  Rabatordning

  Miljøvenligt

  Døgnåbent

TIMEPRIS

per time

895 495
DKK

  Prisgaranti og tilfredshedsgaranti
  Gratis ud- og hjemkørsel
  Vi medbringer selv produkter & udstyr - Svanemærket
  Rabat ved flere bestillinger
  Ingen binding
  Inklusiv moms

FAST AFTALE

Ønsker du en fast aftale, så kontakt os for et uforpligtende tilbud

  Vi medbringer selv produkter & udstyr - Svanemærket
  Rabat ved flere bestillinger
  Ingen binding
  Prisgaranti og tilfredshedsgaranti
  Gratis berøringsfri sæbedispensere
  Gratis berøringsfri desinfektionsdispensere

all devices web

STEAMGRØNT TIL DIN ADRESSE

Hjemmevask

Vi kører ud til dig, så du ikke behøver at bekymre dig om, hvor du befinder dig og hvornår du har tid til din næste vask.

Rabatordning

Vi sætter stor pris på trofaste kunder, som vender tilbage uge efter eller måned efter måned, derfor tilbyder vi rabatter.

Miljøvenligt

Vores dampmetode sparer på vandforbruget. En liter vand forvandles til 2.000 liter tørdamp.

Døgnåbent

Vi er altid klar til at hjælpe med din næste klargøring – stor som lille.

København og omegn

Nordsjælland afdeling

Vestsjælland afdeling

Sydsjælland afdeling

Priser for campingvogne

Hos Steamgrønt tager vi os ikke kun af bilpleje. Vi har også masser af erfaring med rengøring af campingvogne – indvendigt og udvendigt.

Som campingvognejer er den bedste tid selvfølgelig tiden brugt ude i det grønne. Dog kommer din campingvogn igennem lidt af hvert i løbet af en sæson. Og med det kommer den uundgåelige del, der hedder campingvognpleje.

Når det er blevet tid til klargøring af campingvogn, er der en del ting at holde styr på. Med vores rengøring af campingvogne tager vi hele læsset: vask, rens og polering, så du kan bruge din tid på andre ting med god samvittighed.

Campingvognpleje tilpasset dine behov

Hos os kan du vælge mellem flere forskellige løsninger. Vi kan klare alt rengøringsarbejdet på din campingvogn, eller du kan vælge blot at overlade enkelte dele af processen til os. Valget er dit.

Du kan enten komme forbi vores værksted i København, eller bestille en tid til mobilvask, hvor vi kommer til dig og din campingvognplads. På vores værksted har vi alt det nødvendige udstyr til rengøring af din campingvogn, udvendigt såvel som indvendigt. Vælger du en mobilvask, så medbringer vi selvfølgelig alt det nødvendige grej.

Befinder du dig i en radius af 100 km fra København, så koster det ikke ekstra. Vi tager 500 kr. pr. påbegyndt 100 km. Bor du fx 250 km fra vores værksted koster det 1.000 kr. ekstra.

Derudover koster det også den aktuelle takst for broer og færger. Skal vi udregne en helt specifik pris til dig? Så er du velkommen til at kontakte os.

KUNDEANMELDELSER

``Jeg var næsten flov over bestillingen efter en sommer på de danske landeveje med tre små børn på bagsædet. Men jeg er så glad for resultatet. Bilen skinnede fuldstændig og duftede bare dejlig. Største anbefalinger til Steamgrønt``
SteamDanmark reference

Karen M.

``STEAMGRØNTER I TOPKLASSE!! Perfekt rengøring/vask af bil Efter at have fået en lille ny, har bilen længe manglet rengøring. Jonas gjorde et super flot stykke arbejde – nu kan det dårligt ses at bilen har været brugt 👌 Kan helt klart anbefales``
SteamDanmark reference

Morten P.

``Havde i går bestilt vask af bilen, både indvendigt og udvendigt, plus lidt ekstra. Ankom præcis på klokkeslettet, og da Jonas gik igang, var det et flot stykke arbejde, han lavede, bilen blev flot ren og skinnende både udvendigt og indvendigt.``
SteamDanmark reference

Pernille S.

``Min familie og jeg var næsten pinlig over bookingen efter meget lang periode med fire børn spisende alt fra chokolade, karamel, kiks og vingummier på bagsædet.``
SteamDanmark reference

Elsa T.

``Sikke et flot resultat Steamgrønt har leveret og det er ikke kun mig der synes det. Da vi ved afslutning stod på vejen gik en gruppe forbi og de var virkelig imponeret over hvor meget bilen skinnede.``
SteamDanmark reference

Freja A.

``Utrolig nem service. Troede at jeg skulle aflevere bilen, men så ringede Jonas at han var på vej. Flot resultat og god service.``
SteamDanmark reference

Nicklas H.

KONTAKT OS

Ring til os på

+4548805058

Send en mail på

info@steamgront.dk

Find os her

Vesterbrogade 74, København V

Svanemærket – pas på miljøet

steamgrønt.dk virksomhedspolitik er at udføre enhver rengøring med minimal brug af kemikalier og vand. Vi værdsætter miljøet, derfor er alle vores produkter svanemærket. For os handler det ikke blot om at bruge de rigtige produkter, men vi måler nøje efter for at bruge den rigtige dosering og mindske forbruget af engangsprodukter. Alle vores medarbejdere er oplært i håndtering og brug af miljøvenlige rengøringsprodukter.

the swan brand