Damprens på din adresse

Vi dækker hele Sjælland

Steamgrønt trustpilot

  Hjemmevask

  Rabatordning

  Miljøvenligt

  Døgnåbent

Vælg mellem vores populære pakker

Exterior car wash

495 295
DKK

Udvendig vask af bil

Vi steamer din bil, dine dæk og dine døre. Vi pudser spejle og vinduer.


Bilen steames grundigt udvendigt
Ruder og spejle steames udvendigt
Lygter og bundliste steames

 

Aftørring/finish med microfiberklude på alle flader
 

▼ Læs mere
Book tid
Interior car wash

795 595
DKK

Indvendig vask af bil

Vi pudser alle vinduer, damprenser sæderne og rengør dit instrumentbræt.


Måtter bankes, støvsuges og steames
Grundig støvsugning af hele bilen
For- og bagsæder steames

 

Kabine får lugtnedbryder
Interiør desinficeres
Grunding steaming af dørfalser og hængsler
Duft af Læder eller ny bil – efter ønske
Aftørring/finish med microfiberklude på alle flader
 

▼ Læs mere
Book tid
Wash the whole car

1295 895
DKK

Vask af hele bilen

Bestil en kærlig behandling til din bil og få rengjort både indvendige og udvendige


Bilen steames grundigt udvendigt
Ruder og spejle steames udvendigt
Lygter og bundliste steames

 

Måtter bankes, støvsuges og steames
Grundig støvsugning af hele bilen
For- og bagsæder steames
Kabine får lugtnedbryder
Interiør desinficeres
Grunding steaming af dørfalser og hængsler
Duft af Læder eller ny bil – efter ønske
Aftørring/finish med microfiberklude på alle flader
 

▼ Læs mere
Book tid
all devices web

STEAMGRØNT TIL DIN ADRESSE

Hjemmevask

Vi kører ud til dig, så du ikke behøver at bekymre dig om, hvor du befinder dig og hvornår du har tid til din næste vask.

Rabatordning

Vi sætter stor pris på trofaste kunder, som vender tilbage uge efter eller måned efter måned, derfor tilbyder vi rabatter.

Miljøvenligt

Vores dampmetode sparer på vandforbruget. En liter vand forvandles til 2.000 liter tørdamp.

Døgnåbent

Vi er altid klar til at hjælpe med din næste klargøring – stor som lille.

København og omegn

Nordsjælland afdeling

Vestsjælland afdeling

Sydsjælland afdeling

Effektiv klargøring af bil med damprensning

Trænger din bil til en dybdegående rengøring? Så er damprensning af bil en meget effektiv måde at gøre det på. Både ude og inde.

Du kender det sikkert godt. Du bruger det meste af eftermiddagen på at komme til i alle kroger og kanter. Alligevel er der skidt, der har gemt sig, eller som ikke vil af. Sådan behøver det ikke at være. For med en damprensning af bil, kan du få fjernet alt støv, skidt, skjolder og bakterier – helt uden det giver dig sved på panden, da vi kommer hjem til dig og udfører det.

Når først du har prøvet at få klargjort og rengjort din bil med damprensning, bliver det dit foretrukne valg. Det er nemlig så effektivt og skånsomt for bilen, at det kun er en fordel for dig.

Hvordan foregår en damprensning af bilen?

Når du bestiller os til at foretage en damprensning af din bil ude, inde eller begge dele, foretager vi en grundig rengøring ved brug af damp. Det efterlader ikke bare et flot resultat men et fuldkomment resultat, hvor der ikke er noget støv eller skidt at komme efter.

Damprensning er en af de mest effektive metoder, når det kommer til rengøring og klargøring af biler. Det smarte ved damp er nemlig, at det arbejder sig ind i alle kroge og kanter og kan arbejde sig helt i dybden ved måtter og sæder.

Når det gælder den udvendige klargøring af din bil, arbejder dampen sig også ind der, hvor det kan være svært at komme til med en almindelig børste. Hvad bedre er, at din bil ikke bliver udsat for sæber eller skadelige kemikalier, da der ene og alene bliver brugt dampvand.

Din bil bliver derfor skånsomt og effektivt så god som ny med damprensning.

KUNDEANMELDELSER

``Jeg var næsten flov over bestillingen efter en sommer på de danske landeveje med tre små børn på bagsædet. Men jeg er så glad for resultatet. Bilen skinnede fuldstændig og duftede bare dejlig. Største anbefalinger til Steamgrønt``
SteamDanmark reference

Karen M.

``STEAMGRØNTER I TOPKLASSE!! Perfekt rengøring/vask af bil Efter at have fået en lille ny, har bilen længe manglet rengøring. Jonas gjorde et super flot stykke arbejde – nu kan det dårligt ses at bilen har været brugt 👌 Kan helt klart anbefales``
SteamDanmark reference

Morten P.

``Havde i går bestilt vask af bilen, både indvendigt og udvendigt, plus lidt ekstra. Ankom præcis på klokkeslettet, og da Jonas gik igang, var det et flot stykke arbejde, han lavede, bilen blev flot ren og skinnende både udvendigt og indvendigt.``
SteamDanmark reference

Pernille S.

``Min familie og jeg var næsten pinlig over bookingen efter meget lang periode med fire børn spisende alt fra chokolade, karamel, kiks og vingummier på bagsædet.``
SteamDanmark reference

Elsa T.

``Sikke et flot resultat Steamgrønt har leveret og det er ikke kun mig der synes det. Da vi ved afslutning stod på vejen gik en gruppe forbi og de var virkelig imponeret over hvor meget bilen skinnede.``
SteamDanmark reference

Freja A.

``Utrolig nem service. Troede at jeg skulle aflevere bilen, men så ringede Jonas at han var på vej. Flot resultat og god service.``
SteamDanmark reference

Nicklas H.

Damprensning af din bil hjemme hos dig

Det er nemt at få udført en damprensning af din bil indvendigt og udvendigt med Steam Danmark, da vi er en mobil servicevirksomhed, der klargør din bil der, hvor det passer dig bedst muligt.

Vi kommer derfor gerne hjem til din bopæl og udfører damprensningen der, mens du selv slapper af eller ordner andre praktiske ting. Men vi kommer også gerne ud til din arbejdsplads, hvis det passer dig endnu bedre. Det er en service, vi tilbyder i hele København og omegn.

Vi skal blot have plads til at kunne holde parkeret samt have nem adgang til din bil. Du sparer derfor en masse tid og undgår også en masse besvær ved at benytte vores service.

Vil du gerne høre mere om damprensning af bil? Så kontakt os

Vil du gerne høre nærmere om, hvad vi helt præcist foretager os, når vi rengør din bil? Eller vil du blot gerne have hjælp til en sæderens?

Vi er meget fleksible i vores løsninger, når det kommer damprensning af din bil, da vi skræddersyr løsningen efter, hvad du har brug for. Vil du derfor gerne have os til at damprense både det indvendige og det udvendige af din bil, eller ønsker du blot damprensning af dele af din bil, er det noget, vi sammen finder ud af.

Det vigtigste for os er blot, at vi hjælper dig med at gøre din klargøre din bil, som du gerne vil have det, så du igen er tilfreds, når du sætter dig ind for at køre afsted.

Vi har damprens til klargjort mange biler i København og omegn og vil hellere end gerne gøre det for dig også! Så ring eller skriv gerne for et godt tilbud.

KONTAKT OS

Ring til os på

+4548805058

Send en mail på

info@steamgront.dk

Find os her

Vesterbrogade 74, København V

Vi passer på miljøet

Steamgrønt.dk virksomhedspolitik er at udføre enhver rengøring med minimal brug af kemikalier og vand. Vi værdsætter miljøet, derfor er alle vores produkter svanemærket. For os handler det ikke blot om at bruge de rigtige produkter, men vi måler nøje efter for at bruge den rigtige dosering og mindske forbruget af engangsprodukter. Alle vores medarbejdere er oplært i håndtering og brug af miljøvenlige rengøringsprodukter.

the swan brand