Bilrengøring Allerød

Vi dækker hele Sjælland

Steamgrønt trustpilot

  Hjemmevask

  Rabatordning

  Miljøvenligt

  Døgnåbent

Slip for bekymringerne og få en flot bil

Hvis din bil er slidt efter mange års brug af dig, din familie og måske endda også dit kæledyr, så er der en god løsning på problemet. Med en grundig bilvask både ind og udvendig kan du igen få en flot bil og flotte sæder som dengang bilen var helt ny. Og du slipper endda for alle bekymringerne og de uforudsete problemer ved selv at skulle stå for opgaven.

Steamgrønt er et professionelt Klargøringsfirma med mere end 10 års erfaring med bilvask, rengøring og efterbehandling af sæder. Vi udfører Bilrengøring i Allerød og resten af Danmark for både små og store kunder. Og fælles for alle opgaver er vores kunders store glæde ved vores arbejde, når det færdige resultat står klart. Derfor kan du trygt vælge os til din bil.

Fokus på dine behov og ønsker

Steamgrønt udfører rengøringsarbejde i hele landet og har flere lokale afdelinger med dygtige folk. Skal du have udført Bilrengøring i Allerød eller andre sjællandske byer, er det helt sikkert os, du skal tage fat i. Vores mange kunder har i hvert fald været meget tilfredse med os, hvilket den høje tilfredshedsscore på Trustpilot afspejler.

Udover godt håndværk er der også andre grunde til at kontakte os til din næste opgave:

  • Mere end 10 års erfaring med rengøring af Sæder
  • Dygtige bilfolk med professionelle maskiner
  • Fokus på dine ønsker og behov
  • Professionel vejledning og 3 års garanti på alt arbejde

Hos Steamgrønt er vi meget fokuserede på, at vores kunder får rengøringsarbejde, der rent faktisk matcher deres ønsker. Ellers er det spild af tid og ressourcer. En del af arbejdet er også den gode rådgivning, som tilfører endnu mere værdi og glæde. Vi vejleder dig gerne i forhold til den rette vask af din bil, samt den optimale behandling af dine sæder ud fra dit behov.

Høj kvalitet – hver eneste gang

Steamgrønt står for høj kvalitet. Alle vores opgaver udføres af dygtige folk, der bruger professionelle maskiner og materialer i den bedste kvalitet. Det gælder, uanset om arbejdet udføres i Allerød eller andre sjællandske byer. Vi går simpelthen ikke på kompromis med noget.

Når du indgår et samarbejde med Steamgrønt, ved du, hvad du får. Vi har gennemsigtige og konkurrencedygtige priser, der tager udgangspunkt i dine behov. Du betaler altså ikke for mere, end du bestiller. Og der er ingen skjulte omkostninger – kun en masse værdi for pengene. Derfor kan du trygt vælge os.

Vi er din garanti for en flot rengjort bil

Er du stadig i tvivl, om Steamgrønt er det rette valg til at hjælpe dig med at få vasket din bil i Allerød? Vi har mere end 10 års erfaring, mange glade kunder og et højt serviceniveau – så du får en pakkeløsning med mange fordele, når du vælger os.

Giv os et kald eller skriv. Vores kompetente medarbejdere står klar til at hjælpe dig med din bil. Og vi giver gerne et uforpligtende og godt tilbud på rengøring af din bil, så du igen kan nyde synet af en flot ren bil og rene sæder.

KONTAKT OS

Ring til os på

+4548805058

Send en mail på

info@steamgront.dk

Find os her

Vesterbrogade 74, København V

KUNDEANMELDELSER

``Jeg var næsten flov over bestillingen efter en sommer på de danske landeveje med tre små børn på bagsædet. Men jeg er så glad for resultatet. Bilen skinnede fuldstændig og duftede bare dejlig. Største anbefalinger til Steamgrønt``
SteamDanmark reference

Karen M.

``STEAMGRØNTER I TOPKLASSE!! Perfekt rengøring/vask af bil Efter at have fået en lille ny, har bilen længe manglet rengøring. Jonas gjorde et super flot stykke arbejde – nu kan det dårligt ses at bilen har været brugt 👌 Kan helt klart anbefales``
SteamDanmark reference

Morten P.

``Havde i går bestilt vask af bilen, både indvendigt og udvendigt, plus lidt ekstra. Ankom præcis på klokkeslettet, og da Jonas gik igang, var det et flot stykke arbejde, han lavede, bilen blev flot ren og skinnende både udvendigt og indvendigt.``
SteamDanmark reference

Pernille S.

``Min familie og jeg var næsten pinlig over bookingen efter meget lang periode med fire børn spisende alt fra chokolade, karamel, kiks og vingummier på bagsædet.``
SteamDanmark reference

Elsa T.

``Sikke et flot resultat Steamgrønt har leveret og det er ikke kun mig der synes det. Da vi ved afslutning stod på vejen gik en gruppe forbi og de var virkelig imponeret over hvor meget bilen skinnede.``
SteamDanmark reference

Freja A.

``Utrolig nem service. Troede at jeg skulle aflevere bilen, men så ringede Jonas at han var på vej. Flot resultat og god service.``
SteamDanmark reference

Nicklas H.

Vil du gerne høre mere om damprensning af bil? Så kontakt os

Vil du gerne høre nærmere om, hvad vi helt præcist foretager os, når vi rengør din bil? Eller vil du blot gerne have hjælp til en sæderens?

Vi er meget fleksible i vores løsninger, når det kommer damprensning af din bil, da vi skræddersyr løsningen efter, hvad du har brug for. Vil du derfor gerne have os til at damprense både det indvendige og det udvendige af din bil, eller ønsker du blot damprensning af dele af din bil, er det noget, vi sammen finder ud af.

Det vigtigste for os er blot, at vi hjælper dig med at gøre din klargøre din bil, som du gerne vil have det, så du igen er tilfreds, når du sætter dig ind for at køre afsted.

Vi har damprenset og klargjort mange biler i København og omegn og vil hellere end gerne gøre det for dig også! Så ring eller skriv gerne for et godt tilbud.

Vi passer på miljøet

Steamgrønt.dk politik er at udføre enhver rengøring med minimal brug af kemikalier og vand. Vi værdsætter miljøet, derfor er alle vores produkter svanemærket. For os handler det ikke blot om at bruge de rigtige produkter, men vi måler nøje efter for at bruge den rigtige dosering og mindske forbruget af engangsprodukter. Alle vores medarbejdere er oplært i håndtering og brug af miljøvenlige rengøringsprodukter.

the swan brand