Bilrengøring Amager

Vi dækker hele Sjælland

Steamgrønt trustpilot

  Hjemmevask

  Rabatordning

  Miljøvenligt

  Døgnåbent

Professionel bilrengøring på Amager

Er du bosat på Amager, kan du hyre os til en hvilken som helst opgave inden for bilrengøringsservice – heriblandt bilrens og sæderens. Det kræver ikke mere end én henvendelse, da vi altid sidder klar til at besvare kundehenvendelser og i øvrigt gerne udarbejder gode tilbud.

Steamgrønt.dk er en af københavnsk klargørings virksomheder, som tager hånd om både større og mindre opgaver på hele Sjælland. Amager er et af de københavnske områder, som vi ofte besøger, da området huser mange af vores glade og trofaste kunder.

Bilrengøring på Amager – Hvem skal jeg kontakte?

Steamgrønt er klargøringsfirmaet, du skal tage kontakt til, hvis du søger et godt tilbud på rengøring af bil og er bosat på Amager eller omegn.

Du finder i toppen af dette website vores kontaktoplysninger, så du kan hurtigt finde ud af , hvor du skal henvende dig, hvis du har spørgsmål og / eller er interesseret i et godt tilbud. Har du længe ledt efter et kompetent og lokalt klargøringsfirma til at tage hånd om din bil, så kan du afslutte din søgen i dag.

Troværdighed, fleksibilitet og gennemsigtighed er noget, som vi prioriterer højt, da det giver de bedste forudsætninger for, at du som kunde får en sublim oplevelse. Det er vores store ønske at opretholde en høj kundetilfredshed, så vi også i fremtiden kan servicere kunder på Amager og resten af Sjælland.

Lad en erfaren klargøringsmand klare arbejdet

Såfremt bilrengøring ikke er din spidskompetence, kan du smile ved tanken om, at du nemt og hurtigt kan hyre en erfaren klargøringsmand til at klare arbejdet. Det vil med sikkerhed spare dig for både tid og besvær, ligesom det på den lange bane kan spare dig for mange penge. Du bør derfor betragte rengøring af bil som en investering, som vil kunne gavne dig på flere forskellige faktorer.

Samarbejder du med os, er du garanteret et vellykket samarbejde, hvor intet bliver overladt til tilfældighederne. Det er ikke afgørende, om du er privatperson eller repræsentant for en virksomhed, da vi servicerer alle kunder.

Få et knivskarpt tilbud på bilrengøring

Det tager ikke mere end et par minutter at anmode om et godt tilbud på klargøring af bil, hvorfor du bør ofre de få minutter på en telefonisk samtale. Du kan nemlig være sikker på, at du vil få tilsendt et fantastisk tilbud, som med al sandsynlighed vil matche din økonomi.

Vi udarbejder udelukkende personlige tilbud på baggrund af individuelle opgavespecifikationer. Sender du en beskrivelse af din rengøringsopgave, bestræber vi os på at svare dig så hurtigt som muligt.

Er du stadig i tvivl om, hvorvidt vi er dit ideelle klargøringsfirma, så kan du med fordel læse nogle af vores mange kundeanmeldelser. Vi har samlet alle vores kundeanmeldelser på nettet, så du nemt og bekvemt kan blive klogere på, hvad andre kunder mener om vores service.

Bilejere på Amager kan både nu og i fremtiden nyde godt af vores mange ydelser inden for klargøringsservice, som vi med stor fornøjelse tilbyder til både private og erhverv. Skal din bil forkæles, så rykker vi gerne ud med både mandskab og maskiner. Du kan dermed slippe alle dine bekymringer, da vi sørger for det hele og sørger for, at du kan følge hele processen fra start til slut.

KONTAKT OS

Ring til os på

+4548805058

Send en mail på

info@steamgront.dk

Find os her

Vesterbrogade 74, København V

KUNDEANMELDELSER

``Jeg var næsten flov over bestillingen efter en sommer på de danske landeveje med tre små børn på bagsædet. Men jeg er så glad for resultatet. Bilen skinnede fuldstændig og duftede bare dejlig. Største anbefalinger til Steamgrønt``
SteamDanmark reference

Karen M.

``STEAMGRØNTER I TOPKLASSE!! Perfekt rengøring/vask af bil Efter at have fået en lille ny, har bilen længe manglet rengøring. Jonas gjorde et super flot stykke arbejde – nu kan det dårligt ses at bilen har været brugt 👌 Kan helt klart anbefales``
SteamDanmark reference

Morten P.

``Havde i går bestilt vask af bilen, både indvendigt og udvendigt, plus lidt ekstra. Ankom præcis på klokkeslettet, og da Jonas gik igang, var det et flot stykke arbejde, han lavede, bilen blev flot ren og skinnende både udvendigt og indvendigt.``
SteamDanmark reference

Pernille S.

``Min familie og jeg var næsten pinlig over bookingen efter meget lang periode med fire børn spisende alt fra chokolade, karamel, kiks og vingummier på bagsædet.``
SteamDanmark reference

Elsa T.

``Sikke et flot resultat Steamgrønt har leveret og det er ikke kun mig der synes det. Da vi ved afslutning stod på vejen gik en gruppe forbi og de var virkelig imponeret over hvor meget bilen skinnede.``
SteamDanmark reference

Freja A.

``Utrolig nem service. Troede at jeg skulle aflevere bilen, men så ringede Jonas at han var på vej. Flot resultat og god service.``
SteamDanmark reference

Nicklas H.

Vil du gerne høre mere om damprensning af bil? Så kontakt os

Vil du gerne høre nærmere om, hvad vi helt præcist foretager os, når vi rengør din bil? Eller vil du blot gerne have hjælp til en sæderens?

Vi er meget fleksible i vores løsninger, når det kommer damprensning af din bil, da vi skræddersyr løsningen efter, hvad du har brug for. Vil du derfor gerne have os til at damprense både det indvendige og det udvendige af din bil, eller ønsker du blot damprensning af dele af din bil, er det noget, vi sammen finder ud af.

Det vigtigste for os er blot, at vi hjælper dig med at gøre din klargøre din bil, som du gerne vil have det, så du igen er tilfreds, når du sætter dig ind for at køre afsted.

Vi har damprenset og klargjort mange biler i København og omegn og vil hellere end gerne gøre det for dig også! Så ring eller skriv gerne for et godt tilbud.

Vi passer på miljøet

Steamgrønt.dk politik er at udføre enhver rengøring med minimal brug af kemikalier og vand. Vi værdsætter miljøet, derfor er alle vores produkter svanemærket. For os handler det ikke blot om at bruge de rigtige produkter, men vi måler nøje efter for at bruge den rigtige dosering og mindske forbruget af engangsprodukter. Alle vores medarbejdere er oplært i håndtering og brug af miljøvenlige rengøringsprodukter.

the swan brand