Bilrengøring Bagsværd

Vi dækker hele Sjælland

Steamgrønt trustpilot

  Hjemmevask

  Rabatordning

  Miljøvenligt

  Døgnåbent

Få det bedste frem i din bil

En flot og ren bil der viser bilens naturlige skønhed har en helt særlig charme. Derfor er det vigtigt for os at din fremstår ren og flot. – Er tilstanden af din bil på ingen måde prangende, så er en rens fra et professionelt klargøringsfirma en optimal løsning.

Med hjælp fra Steamgrønt får du dygtige folk til at sikre dig en ren og nydelig bil. Så hvis du søger hjælp til en Bilrengøring i Bagsværd, er vi et rigtig godt valg. Med mere end 10 års erfaring fra branchen og en masse glade kunder kan du regne med et suverænt resultat og stor tilfredshed.

Specialister i klargøring

Steamgrønt er et dansk Klargøringsfirma med stor erfaring og ekspertise i rengøring og efterbehandling af Bil og sæder. Vi har hjulpet en masse mennesker i hel Danmark med at få klargjort deres biler, bilsæder mm. Vi har dermed prøvet lidt af hvert, hvilket er din garanti for stærke kompetencer og stor erfaring.

Når du skal have klargjort din bil, så er der mange grunde til at overlade opgaven til os da vi arbejder med netop dette hver dag:

  • Færre bekymringer og problemer
  • Brugbar rådgivning til dine behov
  • Brug af professionelt udstyr
  • Større tryghed for veludført håndværk

Som nævnt tidligere er der mange grunde til at et professionelt klargøringsfirma, derfor mener vi at du skal vælge Steamgrønt til din opgave i bagsværd.

Garanti for godt håndværk

Med Steamgrønt bag Rengøremaskinerne er der garanti for veludført håndværk. Det har mange kunder oplevet, når de har kontaktet os og overladt deres biler til os. Derfor har vi også fået en høj tilfredshedsscore, der netop er baseret på mange positive anmeldelser fra vores kunder om os og vores arbejde. Og det er vi meget stolte af.

Den høje kvalitet i alt vores arbejde får du i hele landet – vi er nemlig landsdækkende. Så når du skal bruge bilrengøring til en opgave i Bagsværd, får du besøg af dygtige klargøringsfolk. Og andre steder på Sjælland er det på samme måde. Vi går nemlig meget op i at levere høj kvalitet uanset opgavetype.

Og som ekstra sikkerhed så du kan sove trygt om natten, får du også tre års garanti på alt udført arbejde.

Få mere værdi for pengene

Har du taget beslutningen om at få rengjort din bil og dine sæder så de igen kan se flotte og sunde ud, så kan du trygt kontakte os. Vores erfaring, ekspertise og gode service er en kombination, der sikrer dig et smukt og meget tilfredsstillende resultat. Og du får det hele til en god, skræddersyet pris.

Så hvis du skal bruge professionel Bilrengøring i Bagsværd eller et andet sted i nærheden af København, kan vi give dig et godt tilbud på rengøring af dine Sæder, der sikrer dig mest værdi for pengene. Og hvem vil ikke synes godt om det!

KONTAKT OS

Ring til os på

+4548805058

Send en mail på

info@steamgront.dk

Find os her

Vesterbrogade 74, København V

KUNDEANMELDELSER

``Jeg var næsten flov over bestillingen efter en sommer på de danske landeveje med tre små børn på bagsædet. Men jeg er så glad for resultatet. Bilen skinnede fuldstændig og duftede bare dejlig. Største anbefalinger til Steamgrønt``
SteamDanmark reference

Karen M.

``STEAMGRØNTER I TOPKLASSE!! Perfekt rengøring/vask af bil Efter at have fået en lille ny, har bilen længe manglet rengøring. Jonas gjorde et super flot stykke arbejde – nu kan det dårligt ses at bilen har været brugt 👌 Kan helt klart anbefales``
SteamDanmark reference

Morten P.

``Havde i går bestilt vask af bilen, både indvendigt og udvendigt, plus lidt ekstra. Ankom præcis på klokkeslettet, og da Jonas gik igang, var det et flot stykke arbejde, han lavede, bilen blev flot ren og skinnende både udvendigt og indvendigt.``
SteamDanmark reference

Pernille S.

``Min familie og jeg var næsten pinlig over bookingen efter meget lang periode med fire børn spisende alt fra chokolade, karamel, kiks og vingummier på bagsædet.``
SteamDanmark reference

Elsa T.

``Sikke et flot resultat Steamgrønt har leveret og det er ikke kun mig der synes det. Da vi ved afslutning stod på vejen gik en gruppe forbi og de var virkelig imponeret over hvor meget bilen skinnede.``
SteamDanmark reference

Freja A.

``Utrolig nem service. Troede at jeg skulle aflevere bilen, men så ringede Jonas at han var på vej. Flot resultat og god service.``
SteamDanmark reference

Nicklas H.

Vil du gerne høre mere om damprensning af bil? Så kontakt os

Vil du gerne høre nærmere om, hvad vi helt præcist foretager os, når vi rengør din bil? Eller vil du blot gerne have hjælp til en sæderens?

Vi er meget fleksible i vores løsninger, når det kommer damprensning af din bil, da vi skræddersyr løsningen efter, hvad du har brug for. Vil du derfor gerne have os til at damprense både det indvendige og det udvendige af din bil, eller ønsker du blot damprensning af dele af din bil, er det noget, vi sammen finder ud af.

Det vigtigste for os er blot, at vi hjælper dig med at gøre din klargøre din bil, som du gerne vil have det, så du igen er tilfreds, når du sætter dig ind for at køre afsted.

Vi har damprenset og klargjort mange biler i København og omegn og vil hellere end gerne gøre det for dig også! Så ring eller skriv gerne for et godt tilbud.

Vi passer på miljøet

Steamgrønt.dk politik er at udføre enhver rengøring med minimal brug af kemikalier og vand. Vi værdsætter miljøet, derfor er alle vores produkter svanemærket. For os handler det ikke blot om at bruge de rigtige produkter, men vi måler nøje efter for at bruge den rigtige dosering og mindske forbruget af engangsprodukter. Alle vores medarbejdere er oplært i håndtering og brug af miljøvenlige rengøringsprodukter.

the swan brand