Bilrengøring Ballerup

Vi dækker hele Sjælland

Steamgrønt trustpilot

  Hjemmevask

  Rabatordning

  Miljøvenligt

  Døgnåbent

Lokalt Klargøringsfirma i Ballerup – Garanti for godt håndværk

Steamgrønt er virksomheden, du skal tage kontakt til, hvis du er bosat i Ballerup eller omegn og søger et godt tilbud på Bilrengøring. Vi rykker glædeligt ud til en lang række sjællandske byer, hvor Ballerup naturligvis også er repræsenteret.

Bilrengøring i Ballerup – Vi kan hjælpe dig

Der er ingen grund til, at du skal affinde dig med, at dine Sæder er slidte, når der er mulighed for at gøre noget ved det. Du kan med fordel indhente et tilbud på Bilrengøring i stedet for at skifte dine Sæder ud, da Bilrengøring er et langt billigere alternativ.

Steamgrønt har mange års erfaring med Rengøring af Sæder, så vi kan også hjælpe dig, uanset om du er privatperson eller repræsentant for en virksomhed, forening eller organisation.

Ballerup er blot en ud af mange byer, som vi ofte besøger, da mange af vores trofaste kunder er bosat i Ballerup eller omegn.

Professionelle maskiner og kompetent mandskab

Det er langt fra alle mennesker, som har kompetencerne og maskinerne til at Rengøre Sæder, hvorfor det er en fordel at få kompetent hjælp. Den erfarne bilRengører mestrer Bilrengøring på et højt niveau, og netop kompetencer og erfaring er vigtige elementer, når det handler om Bilrengøring.

Steamgrønt gør udelukkende brug af de nyeste og bedste maskiner til Bilrengøring, da vi ønsker at glæde vores kunder med de bedste rengøringsresultater.

Fordelagtige priser på Bilrengøring i Ballerup

Prisforskellen fra Klargøringsfirma til Klargøringsfirma er ofte til at få øje på, men det er alligevel en god idé at være på vagt, når man skal vælge det helt rigtige Klargøringsfirma. Vi kan tilbyde lave priser på Bilrengøring i Ballerup, og det er vi stolte af.

Vi tager glædeligt hånd om alle opgaver, hvorfor det ikke er afgørende om du skal have klargjort en stor eller lille bil. Der er flere faktorer, som har indflydelse på prisen, da vi tager hensyn til Sæderts stand, Sæderts areal, efterbehandling m.v.

Du har intet at miste ved at indhente et tilbud, da alle tilsendte tilbud er ganske uforpligtende. Føl dig fri til at kontakte os pr. mail eller telefon, hvis du ønsker at blive klogere på vores priser.

Professionel udførsel og højt serviceniveau

Steamgrønt beskæftiger dygtige bilRengørere, som har slebet Sæder for rigtig mange boligejere i Ballerup og omegn gennem tiden. Du kan blive den næste glade boligejer i rækken, hvis du hyrer os til at Rengøre Sædert i din drømmebolig.

Høj kvalitet og service i særklasse er også noget af det, du kan forvente af os, da vi gør alt, hvad vi kan for, at du får en god oplevelse. Du kan som kunde tilmed forvente at samarbejde med et professionelt Klargøringsfirma, som overholder enhver aftale og generelt strækker sig langt for kunderne.

Det kan i enkelte tilfælde give mening at høvle Sædert frem for at Rengøre det, og det er selvfølgelig noget, som vi kan være behjælpelige med at vurdere. Du er velkommen til at kontakte os, hvis du er i tvivl om, hvorvidt Sædert trænger til at blive høvlet eller slebet.

KONTAKT OS

Ring til os på

+4548805058

Send en mail på

info@steamgront.dk

Find os her

Vesterbrogade 74, København V

KUNDEANMELDELSER

``Jeg var næsten flov over bestillingen efter en sommer på de danske landeveje med tre små børn på bagsædet. Men jeg er så glad for resultatet. Bilen skinnede fuldstændig og duftede bare dejlig. Største anbefalinger til Steamgrønt``
SteamDanmark reference

Karen M.

``STEAMGRØNTER I TOPKLASSE!! Perfekt rengøring/vask af bil Efter at have fået en lille ny, har bilen længe manglet rengøring. Jonas gjorde et super flot stykke arbejde – nu kan det dårligt ses at bilen har været brugt 👌 Kan helt klart anbefales``
SteamDanmark reference

Morten P.

``Havde i går bestilt vask af bilen, både indvendigt og udvendigt, plus lidt ekstra. Ankom præcis på klokkeslettet, og da Jonas gik igang, var det et flot stykke arbejde, han lavede, bilen blev flot ren og skinnende både udvendigt og indvendigt.``
SteamDanmark reference

Pernille S.

``Min familie og jeg var næsten pinlig over bookingen efter meget lang periode med fire børn spisende alt fra chokolade, karamel, kiks og vingummier på bagsædet.``
SteamDanmark reference

Elsa T.

``Sikke et flot resultat Steamgrønt har leveret og det er ikke kun mig der synes det. Da vi ved afslutning stod på vejen gik en gruppe forbi og de var virkelig imponeret over hvor meget bilen skinnede.``
SteamDanmark reference

Freja A.

``Utrolig nem service. Troede at jeg skulle aflevere bilen, men så ringede Jonas at han var på vej. Flot resultat og god service.``
SteamDanmark reference

Nicklas H.

Vil du gerne høre mere om damprensning af bil? Så kontakt os

Vil du gerne høre nærmere om, hvad vi helt præcist foretager os, når vi rengør din bil? Eller vil du blot gerne have hjælp til en sæderens?

Vi er meget fleksible i vores løsninger, når det kommer damprensning af din bil, da vi skræddersyr løsningen efter, hvad du har brug for. Vil du derfor gerne have os til at damprense både det indvendige og det udvendige af din bil, eller ønsker du blot damprensning af dele af din bil, er det noget, vi sammen finder ud af.

Det vigtigste for os er blot, at vi hjælper dig med at gøre din klargøre din bil, som du gerne vil have det, så du igen er tilfreds, når du sætter dig ind for at køre afsted.

Vi har damprenset og klargjort mange biler i København og omegn og vil hellere end gerne gøre det for dig også! Så ring eller skriv gerne for et godt tilbud.

Vi passer på miljøet

Steamgrønt.dk politik er at udføre enhver rengøring med minimal brug af kemikalier og vand. Vi værdsætter miljøet, derfor er alle vores produkter svanemærket. For os handler det ikke blot om at bruge de rigtige produkter, men vi måler nøje efter for at bruge den rigtige dosering og mindske forbruget af engangsprodukter. Alle vores medarbejdere er oplært i håndtering og brug af miljøvenlige rengøringsprodukter.

the swan brand