Bilrengøring Birkerød

Vi dækker hele Sjælland

Steamgrønt trustpilot

  Hjemmevask

  Rabatordning

  Miljøvenligt

  Døgnåbent

Lokal bilrengøring i Birkerød – Bilrengøring i højeste kvalitet

Synes du at sæderne i din bil trænger til et nyt liv og flottere udseende? Eller går du med tanken om at sælge din bil og gøre den mere attraktiv for potentielle købere? Så kan Steamgrønt gøre en stor forskel både for din bil og dens sæder.

For at få det bedste og mest holdbare resultat er et professionelt Klargøringsfirma det bedste valg. Med erfaring og de rette kompetencer er du nemlig sikker på, at du får et resultat, der gør dig glad og tilfreds.

Solidt arbejde fra erfarne klargøringspersonale

Vi er eksperter i klargøringsarbejde, så skal du bruge klargøring i Birkerød eller omegn, så er vi klar til at hjælpe dig med din opgave. Vi benytter os kun af erfarende fagfolk, hvilket er din garanti for et godt resultat.
Hos Steamgrønt tilbyder vi flere forskellige Rengøringsydelser:

Hvad der er bedst for din bil, kan nemmest vurderes ved at vi kommer forbi og ser på din bil, samtidig med at vi kan snakke om dine muligheder – I sidste ende er det vigtigste for os, at du får en flot og rengjort bil som du bliver glad for.

Professionel klargøring i Birkerød

Hos Steamgrønt får du Birkerøds bedste rengøringsservice. Vi har hjulpet mange kunder med både små og store opgaver, og derfor skal vi nok finde den optimale løsning, der matcher dit behov og dine ønsker.

Vi udfører både klargøring og rens af din bil i Birkerød, men dækker også resten af Sjælland. Beliggenhed er nemlig ikke noget, der begrænser os i at tilbyde klargøringssarbejde for vores kunder, og derfor kører vi gerne lidt længere for at udføre vores opgaver. Det vigtigste for os er ikke, at du vælger det nærmeste klargøringsfirma til din opgave, men derimod, at du får det bedste personale, der kan udføre det bedste klargøringsarbejde for dig.

Få et uforpligtende tilbud på din opgave

Vi udfører mange forskellige opgaver inden for vores fag, men bidrager også gerne med inspiration og rådgivning, så du i sidste ende får den perfekte løsning.

Har du brug for klargøring af din bil i Birkerød, så er du mere end velkommen til at kontakte os og få et uforpligtende tilbud. Ring på 30205855 eller skriv til os på info@steamgront.dk

KONTAKT OS

Ring til os på

+4548805058

Send en mail på

info@steamgront.dk

Find os her

Vesterbrogade 74, København V

KUNDEANMELDELSER

``Jeg var næsten flov over bestillingen efter en sommer på de danske landeveje med tre små børn på bagsædet. Men jeg er så glad for resultatet. Bilen skinnede fuldstændig og duftede bare dejlig. Største anbefalinger til Steamgrønt``
SteamDanmark reference

Karen M.

``STEAMGRØNTER I TOPKLASSE!! Perfekt rengøring/vask af bil Efter at have fået en lille ny, har bilen længe manglet rengøring. Jonas gjorde et super flot stykke arbejde – nu kan det dårligt ses at bilen har været brugt 👌 Kan helt klart anbefales``
SteamDanmark reference

Morten P.

``Havde i går bestilt vask af bilen, både indvendigt og udvendigt, plus lidt ekstra. Ankom præcis på klokkeslettet, og da Jonas gik igang, var det et flot stykke arbejde, han lavede, bilen blev flot ren og skinnende både udvendigt og indvendigt.``
SteamDanmark reference

Pernille S.

``Min familie og jeg var næsten pinlig over bookingen efter meget lang periode med fire børn spisende alt fra chokolade, karamel, kiks og vingummier på bagsædet.``
SteamDanmark reference

Elsa T.

``Sikke et flot resultat Steamgrønt har leveret og det er ikke kun mig der synes det. Da vi ved afslutning stod på vejen gik en gruppe forbi og de var virkelig imponeret over hvor meget bilen skinnede.``
SteamDanmark reference

Freja A.

``Utrolig nem service. Troede at jeg skulle aflevere bilen, men så ringede Jonas at han var på vej. Flot resultat og god service.``
SteamDanmark reference

Nicklas H.

Vil du gerne høre mere om damprensning af bil? Så kontakt os

Vil du gerne høre nærmere om, hvad vi helt præcist foretager os, når vi rengør din bil? Eller vil du blot gerne have hjælp til en sæderens?

Vi er meget fleksible i vores løsninger, når det kommer damprensning af din bil, da vi skræddersyr løsningen efter, hvad du har brug for. Vil du derfor gerne have os til at damprense både det indvendige og det udvendige af din bil, eller ønsker du blot damprensning af dele af din bil, er det noget, vi sammen finder ud af.

Det vigtigste for os er blot, at vi hjælper dig med at gøre din klargøre din bil, som du gerne vil have det, så du igen er tilfreds, når du sætter dig ind for at køre afsted.

Vi har damprenset og klargjort mange biler i København og omegn og vil hellere end gerne gøre det for dig også! Så ring eller skriv gerne for et godt tilbud.

Vi passer på miljøet

Steamgrønt.dk politik er at udføre enhver rengøring med minimal brug af kemikalier og vand. Vi værdsætter miljøet, derfor er alle vores produkter svanemærket. For os handler det ikke blot om at bruge de rigtige produkter, men vi måler nøje efter for at bruge den rigtige dosering og mindske forbruget af engangsprodukter. Alle vores medarbejdere er oplært i håndtering og brug af miljøvenlige rengøringsprodukter.

the swan brand