Bilrengøring Borup

Vi dækker hele Sjælland

Steamgrønt trustpilot

  Hjemmevask

  Rabatordning

  Miljøvenligt

  Døgnåbent

Flotte Bilsæder skaber glæde

Hvordan er dit forhold til din bil? Er du glad for det og ønsker, at det er så flot og stærkt som muligt, så du kan få glæde af det i mange år? Hvis svaret er ja, og du har et bil, som begynder at vise tegn på slid, så kan en professionel bilmand hurtigt forny Sædert, så det igen fremstår flot og indbydende.

Hos Steamgrønt tilbyder vi Bilrengøring i Borup og andre sjællandske byer, der skaber flotte Bilsæder og stor glæde hos vores kunder. Med vores erfaring og dygtige medarbejdere får du kompetent assistance og flotte resultater.

Stor erfaring sikrer godt håndværk

Steamgrønt er specialister i rengøringsarbejde. Med mange succesfulde klargøringsprojekter bag os har vi opnået en masse erfaring og viden, som kommer alle vores kunder til gavn.

Vi tilbyder Bilrengøring i Borup, der udføres af uddannede bilfolk med professionelt udstyr og materialer i den bedste kvalitet. Det er altså en solid pakke, som du får glæde af, hvis du vælger os til din opgave. Der er dog også andre grunde til at kontakte et professionelt Klargøringsfirma:

  • rengøringsarbejde med 3 års garanti
  • Over 10 års erfaring med bilrengøring
  • Udgangspunkt i dine ønsker og behov
  • Brugbar rådgivning og vejledning

Der er altså mange grunde til gå den professionelle vej frem for selv at klare opgaven. Og har du brug for andre steder end i Borup, har vi dygtige bilfolk andre steder på Sjælland og i resten af Danmark, der kan tage sig af opgaven. Med landsdækkende rengøringsservice har vi altid kompetente folk til rådighed – og du får vores ekspertise til en meget fornuftig pris.

Gode råd til dit behov

Hos Steamgrønt møder du dygtige folk, der ved en hel del om rengøringsarbejde – også når du fanger dem på telefonen eller mail. Alle vores folk har en masse erfaring fra branchen, som de glædeligt deler ud af. Udførelsen af rengøringsarbejdet er nemlig ikke alt – der er også brug for kyndig rådgivning, som skaber endnu mere værdi for vores kunder.

Når du gør brug af os, kan vi inspirere dig og komme med gode råd om mange ting inden for rengøringsarbejde. Du kan f.eks. få hjælp til følgende:

  • Dit behov for afhøvling, Rengøring eller finrengøring
  • Valg af overfladebehandling til din bil
  • Brugbar rådgivning om rengøring og vedligeholdelse

Som du kan se, kan vi byde ind med mange ting. Det ser vi som god service og en del pakken, når man indgår et samarbejde med Steamgrønt.

Stor tilfredshed med vores arbejde

Hvis du er interesseret i at få udført Bilrengøring i Borup, så kan vores kvalificerede bilfolk naturligvis hjælpe dig. Og har du stadig mange spørgsmål eller overvejelser, kan vi også hjælpe dig, så du bliver endnu mere tryg ved valget af os.

Med mere end 10 års erfaring og en masse positive kundeanmeldelser om os og vores arbejde på Trustpilot er der garanti for godt håndværk. Så kontakt os, hvis du ønsker professionel hjælp til dine Bilsæder. Vi giver dig gerne et skræddersyet tilbud med en god pris på rengøring og efterbehandling af din bil, der er tilpasset til dine behov.

KONTAKT OS

Ring til os på

+4548805058

Send en mail på

info@steamgront.dk

Find os her

Vesterbrogade 74, København V

KUNDEANMELDELSER

``Jeg var næsten flov over bestillingen efter en sommer på de danske landeveje med tre små børn på bagsædet. Men jeg er så glad for resultatet. Bilen skinnede fuldstændig og duftede bare dejlig. Største anbefalinger til Steamgrønt``
SteamDanmark reference

Karen M.

``STEAMGRØNTER I TOPKLASSE!! Perfekt rengøring/vask af bil Efter at have fået en lille ny, har bilen længe manglet rengøring. Jonas gjorde et super flot stykke arbejde – nu kan det dårligt ses at bilen har været brugt 👌 Kan helt klart anbefales``
SteamDanmark reference

Morten P.

``Havde i går bestilt vask af bilen, både indvendigt og udvendigt, plus lidt ekstra. Ankom præcis på klokkeslettet, og da Jonas gik igang, var det et flot stykke arbejde, han lavede, bilen blev flot ren og skinnende både udvendigt og indvendigt.``
SteamDanmark reference

Pernille S.

``Min familie og jeg var næsten pinlig over bookingen efter meget lang periode med fire børn spisende alt fra chokolade, karamel, kiks og vingummier på bagsædet.``
SteamDanmark reference

Elsa T.

``Sikke et flot resultat Steamgrønt har leveret og det er ikke kun mig der synes det. Da vi ved afslutning stod på vejen gik en gruppe forbi og de var virkelig imponeret over hvor meget bilen skinnede.``
SteamDanmark reference

Freja A.

``Utrolig nem service. Troede at jeg skulle aflevere bilen, men så ringede Jonas at han var på vej. Flot resultat og god service.``
SteamDanmark reference

Nicklas H.

Vil du gerne høre mere om damprensning af bil? Så kontakt os

Vil du gerne høre nærmere om, hvad vi helt præcist foretager os, når vi rengør din bil? Eller vil du blot gerne have hjælp til en sæderens?

Vi er meget fleksible i vores løsninger, når det kommer damprensning af din bil, da vi skræddersyr løsningen efter, hvad du har brug for. Vil du derfor gerne have os til at damprense både det indvendige og det udvendige af din bil, eller ønsker du blot damprensning af dele af din bil, er det noget, vi sammen finder ud af.

Det vigtigste for os er blot, at vi hjælper dig med at gøre din klargøre din bil, som du gerne vil have det, så du igen er tilfreds, når du sætter dig ind for at køre afsted.

Vi har damprenset og klargjort mange biler i København og omegn og vil hellere end gerne gøre det for dig også! Så ring eller skriv gerne for et godt tilbud.

Vi passer på miljøet

Steamgrønt.dk politik er at udføre enhver rengøring med minimal brug af kemikalier og vand. Vi værdsætter miljøet, derfor er alle vores produkter svanemærket. For os handler det ikke blot om at bruge de rigtige produkter, men vi måler nøje efter for at bruge den rigtige dosering og mindske forbruget af engangsprodukter. Alle vores medarbejdere er oplært i håndtering og brug af miljøvenlige rengøringsprodukter.

the swan brand