Bilrengøring Brøndby

Vi dækker hele Sjælland

Steamgrønt trustpilot

  Hjemmevask

  Rabatordning

  Miljøvenligt

  Døgnåbent

Bilrengøring Brøndby – Flotte Sæder i højeste kvalitet

Trænger din bolig til nyt liv og et mere indbydende udtryk? Eller går du med salgstanker og ønsker at gøre din bolig så attraktiv som mulig for potentielle købere? Afhøvling eller Rengøring af Sæder og en flot efterbehandling kan omdanne en boligs helhedsindtryk på imponerende vis. Et optimalt resultat kræver dog et professionelt Klargøringsfirma for at sikre, at opgaven udføres så godt som muligt. Men det giver i sidste ende også dig garanti for godt håndværk og de flottest mulige Bilsæder.

Erfarne fagfolk er garanti for kvalitet

Skal du bruge et professionelt Klargøringsfirma i Brøndby, så du får flotte Bilsæder, der kan holde i mange år? Hos Steamgrønt har vi mange års erfaring med en bred række af opgaver inden for rengøringsarbejde.

Vi har hjulpet mange kunder med Klargøring af bil og Bilrengøring i Brøndby og omegn samt andre opgaver med efterbehandling og rådgivning. Derfor har vi også den nødvendige ekspertise og erfaring til at sikre dig det bedste resultat.

Hos Steamgrønt tilbyder vi følgende ydelser inden for professionelt rengøringsarbejde:

Det kan være svært at vurdere og anbefale den optimale løsning for dig uden at have set Bilsæderne på egen hånd. Derfor er det også en god idé, hvis vi får mulighed for at besøge dig og vurdere opgaven i samråd med dig.

Hos Steamgrønt er vores ønske at tilbyde den bedste rengøringsservice i Brøndby. Det gør vi ved at tilbyde kompetent rådgivning, udføre rengøringsarbejde i den bedste kvalitet ved hjælp af uddannede fagfolk med stor erfaring og yde en god service.

Kontakt os i dag og få et gratis tilbud

Hos Steamgrønt er vi klar til at hjælpe dig med både professionel rådgivning og udførelse af rengøringsarbejde. Vi har erfaring med både små og store opgaver af forskellige karakter, og derfor garanterer vi også, at du får den helt perfekte løsning.

Har du brug for Bilrengøring eller Klargøring af bil i Brøndby, kan du kontakte os og få et helt uforpligtende tilbud, der både er gratis og skræddersyet til din opgave. Ring til os på 30205855 eller send en mail til info@steamgront.dk – så sørger vi for, at du får flotte og indbydende Bilsæder, du vil få stor glæde af i mange år.

KONTAKT OS

Ring til os på

+4548805058

Send en mail på

info@steamgront.dk

Find os her

Vesterbrogade 74, København V

KUNDEANMELDELSER

``Jeg var næsten flov over bestillingen efter en sommer på de danske landeveje med tre små børn på bagsædet. Men jeg er så glad for resultatet. Bilen skinnede fuldstændig og duftede bare dejlig. Største anbefalinger til Steamgrønt``
SteamDanmark reference

Karen M.

``STEAMGRØNTER I TOPKLASSE!! Perfekt rengøring/vask af bil Efter at have fået en lille ny, har bilen længe manglet rengøring. Jonas gjorde et super flot stykke arbejde – nu kan det dårligt ses at bilen har været brugt 👌 Kan helt klart anbefales``
SteamDanmark reference

Morten P.

``Havde i går bestilt vask af bilen, både indvendigt og udvendigt, plus lidt ekstra. Ankom præcis på klokkeslettet, og da Jonas gik igang, var det et flot stykke arbejde, han lavede, bilen blev flot ren og skinnende både udvendigt og indvendigt.``
SteamDanmark reference

Pernille S.

``Min familie og jeg var næsten pinlig over bookingen efter meget lang periode med fire børn spisende alt fra chokolade, karamel, kiks og vingummier på bagsædet.``
SteamDanmark reference

Elsa T.

``Sikke et flot resultat Steamgrønt har leveret og det er ikke kun mig der synes det. Da vi ved afslutning stod på vejen gik en gruppe forbi og de var virkelig imponeret over hvor meget bilen skinnede.``
SteamDanmark reference

Freja A.

``Utrolig nem service. Troede at jeg skulle aflevere bilen, men så ringede Jonas at han var på vej. Flot resultat og god service.``
SteamDanmark reference

Nicklas H.

Vil du gerne høre mere om damprensning af bil? Så kontakt os

Vil du gerne høre nærmere om, hvad vi helt præcist foretager os, når vi rengør din bil? Eller vil du blot gerne have hjælp til en sæderens?

Vi er meget fleksible i vores løsninger, når det kommer damprensning af din bil, da vi skræddersyr løsningen efter, hvad du har brug for. Vil du derfor gerne have os til at damprense både det indvendige og det udvendige af din bil, eller ønsker du blot damprensning af dele af din bil, er det noget, vi sammen finder ud af.

Det vigtigste for os er blot, at vi hjælper dig med at gøre din klargøre din bil, som du gerne vil have det, så du igen er tilfreds, når du sætter dig ind for at køre afsted.

Vi har damprenset og klargjort mange biler i København og omegn og vil hellere end gerne gøre det for dig også! Så ring eller skriv gerne for et godt tilbud.

Vi passer på miljøet

Steamgrønt.dk politik er at udføre enhver rengøring med minimal brug af kemikalier og vand. Vi værdsætter miljøet, derfor er alle vores produkter svanemærket. For os handler det ikke blot om at bruge de rigtige produkter, men vi måler nøje efter for at bruge den rigtige dosering og mindske forbruget af engangsprodukter. Alle vores medarbejdere er oplært i håndtering og brug af miljøvenlige rengøringsprodukter.

the swan brand