Bilrengøring Brønshøj

Vi dækker hele Sjælland

Steamgrønt trustpilot

  Hjemmevask

  Rabatordning

  Miljøvenligt

  Døgnåbent

Få veludført Bilrengøring til en god pris

Har du et gammelt og slidt bil, der trænger til nyt liv? Så er en Bilrengøring den rette løsning, som virkelig kan gøre en forskel for din bils udseende og holdbarhed. Ønsker du hjælp til en Bilrengøring i Brønshøj, er Steamgrønt et rigtig godt valg.

Vi har mere end 10 års erfaring i branchen, dygtige medarbejdere og mange glade kunder – bl.a. fra Brønshøj. Med hundredvis af flotte rengøringsopgaver bag os kan du trygt vælge os til din opgave. Kontakt os derfor allerede i dag for at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig og få samtidig et godt tilbud på en Bilrengøring.

Der er flere fordele ved Steamgrønt

Skal du have udført en Bilrengøring i Brønshøj og ønsker, at det klares en fagmand med både erfaring og kompetencer, er Steamgrønt et yderst fornuftigt valg. Det er der en række grunde til:

  • Vi har 10+ års erfaring fra klargøringsbranchen
  • Vi har dygtige bilfolk med professionelt udstyr
  • Vi udfører flot bilarbejde til tiden
  • Vi garanterer høj kvalitet og god rådgivning
  • Vi giver 3 års garanti på alt bilarbejde

Med Steamgrønt får du hjælp af et kompetent Klargøringsfirma med dygtige, lokale folk. Vi har hundredvis af positive anmeldelser på Trustpilot fra glade kunder, som vi har hjulpet med Rengøring af Sæder. Hvad end du har brug for vores hjælp i Brønshøj eller et sted i nærheden, så klarer vi opgaven til tiden og med et flot resultat til følge.

Godt håndværk og god service

Der er ingen tvivl om, at det vigtigste for dig er, at du får kompetent hjælp til din opgave i Brønshøj, samt at kvaliteten af den udførte rengøring af din bil er helt i top. Når du vælger Steamgrønt, kan du naturligvis se frem til dette. Men udover at Rengøre og behandle din bil så det ser ud som nyt, kan du også få yderligere hjælp fra vores side.

Vi klarer ikke kun rengøring af din bil. Har du spørgsmål til Rengøreopgaven og det bilarbejde, der skal udføres, svarer vi meget gerne på dine spørgsmål. Vi kan også byde ind med inspiration til dit valg af bestemte Rengøringsydelser eller give tips og gode råd til den efterfølgende vedligeholdelse af din bil.

Få et godt tilbud på en Bilrengøring

Et nyslebet og nybehandlet bil er utrolig flot. Det kan derfor også bidrage med meget positivt i ethvert hjem. Men for at få det bedste og flotteste resultat er valget af dygtige bilfolk til opgaven den rette vej at gå. Og hos Steamgrønt får du ikke kun en professionelt udført rengøring. Du får også en god pris på Bilrengøring, som ikke ødelægger budgettet. Det er bl.a. på denne måde, at vi er blevet et populært valg, når der skal Rengøres Bilsæder.

Kontakt os allerede i dag for at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig og få samtidig et godt og helt uforpligtende tilbud på en Bilrengøring i Brønshøj. Vi glæder os til at høre fra dig og hjælpe dig godt i mål med din opgave.

KONTAKT OS

Ring til os på

+4548805058

Send en mail på

info@steamgront.dk

Find os her

Vesterbrogade 74, København V

KUNDEANMELDELSER

``Jeg var næsten flov over bestillingen efter en sommer på de danske landeveje med tre små børn på bagsædet. Men jeg er så glad for resultatet. Bilen skinnede fuldstændig og duftede bare dejlig. Største anbefalinger til Steamgrønt``
SteamDanmark reference

Karen M.

``STEAMGRØNTER I TOPKLASSE!! Perfekt rengøring/vask af bil Efter at have fået en lille ny, har bilen længe manglet rengøring. Jonas gjorde et super flot stykke arbejde – nu kan det dårligt ses at bilen har været brugt 👌 Kan helt klart anbefales``
SteamDanmark reference

Morten P.

``Havde i går bestilt vask af bilen, både indvendigt og udvendigt, plus lidt ekstra. Ankom præcis på klokkeslettet, og da Jonas gik igang, var det et flot stykke arbejde, han lavede, bilen blev flot ren og skinnende både udvendigt og indvendigt.``
SteamDanmark reference

Pernille S.

``Min familie og jeg var næsten pinlig over bookingen efter meget lang periode med fire børn spisende alt fra chokolade, karamel, kiks og vingummier på bagsædet.``
SteamDanmark reference

Elsa T.

``Sikke et flot resultat Steamgrønt har leveret og det er ikke kun mig der synes det. Da vi ved afslutning stod på vejen gik en gruppe forbi og de var virkelig imponeret over hvor meget bilen skinnede.``
SteamDanmark reference

Freja A.

``Utrolig nem service. Troede at jeg skulle aflevere bilen, men så ringede Jonas at han var på vej. Flot resultat og god service.``
SteamDanmark reference

Nicklas H.

Vil du gerne høre mere om damprensning af bil? Så kontakt os

Vil du gerne høre nærmere om, hvad vi helt præcist foretager os, når vi rengør din bil? Eller vil du blot gerne have hjælp til en sæderens?

Vi er meget fleksible i vores løsninger, når det kommer damprensning af din bil, da vi skræddersyr løsningen efter, hvad du har brug for. Vil du derfor gerne have os til at damprense både det indvendige og det udvendige af din bil, eller ønsker du blot damprensning af dele af din bil, er det noget, vi sammen finder ud af.

Det vigtigste for os er blot, at vi hjælper dig med at gøre din klargøre din bil, som du gerne vil have det, så du igen er tilfreds, når du sætter dig ind for at køre afsted.

Vi har damprenset og klargjort mange biler i København og omegn og vil hellere end gerne gøre det for dig også! Så ring eller skriv gerne for et godt tilbud.

Vi passer på miljøet

Steamgrønt.dk politik er at udføre enhver rengøring med minimal brug af kemikalier og vand. Vi værdsætter miljøet, derfor er alle vores produkter svanemærket. For os handler det ikke blot om at bruge de rigtige produkter, men vi måler nøje efter for at bruge den rigtige dosering og mindske forbruget af engangsprodukter. Alle vores medarbejdere er oplært i håndtering og brug af miljøvenlige rengøringsprodukter.

the swan brand