Bilrengøring Dragør

Vi dækker hele Sjælland

Steamgrønt trustpilot

  Hjemmevask

  Rabatordning

  Miljøvenligt

  Døgnåbent

Giv dine slidte Bilsæder nyt liv

Er et flot bil vigtigt for dig? Har det stor betydning, at dit hjem fremstår flot og indbydende? Et gammelt, slidt bil med hakker, pletter eller misfarvninger gør ingen gavn, så er din bil sådan er der brug for en bilrengøring fra et professionelt firma. Så får du nemlig den største sikkerhed for et godt og holdbart resultat.

Hvis du skal bruge professionel hjælp til Bilrengøring i Dragør, er Steamgrønt et rigtig godt valg. Vi har mere end 10 års erfaring fra klargøringsbranchen, så vi ved, at vi kan sikre dig et suverænt resultat. Det har vores mange andre glade kunder allerede oplevet.

Specialister du kan stole på

Hvis du søger professionel hjælp til Bilrengøring i Dragør, er det vigtigt at gøre brug af et firma med erfaring og ekspertise – du skal kunne regne med dem.

Hos Steamgrønt ved du, hvad du får. Vi leverer altid rengøringsarbejde i høj kvalitet, der matcher vores kunders ønsker og behov. Det ved vi, da vi har mange glade og tilfredse kunder, som har sikret os en høj tilfredshedsscore på Trustpilot. Det er en garanti for dig, der viser, at du trygt kan overlade din opgave til os.

Den store glæde ved vores arbejde kommer dog ikke af sig selv – den skyldes hårdt arbejde, faglig stolthed og flere andre ting:

  • 10+ års erfaring med rengøring af Bilsæder
  • Dygtige bilfolk med professionelle maskiner
  • bilrengøring i høj kvalitet med 3 års garanti
  • Rådgivning, der passer til kundernes behov
  • Brugbare råd er vores standard

Godt håndværk er blot en del af vores arbejde. Vi stiler også efter at hjælpe dig og alle vores andre kunder med god rådgivning og en service, der skaber glæde og nytte. Har du spørgsmål til vores ydelser, tidligere opgaver eller rengøringen af din bil, så er det altsammen noget, vi har styr på.

Hver gang du er i kontakt med Steamgrønt, er det dygtige medarbejdere, du står over for. Vi har lokale afdelinger med uddannede bilfolk, som alle har styr på deres arbejde. Derfor kan du også regne med stærke resultater, når du vælger os som dit Klargøringsfirma til en opgave i Dragør eller andre byer på Sjælland – nemlig bilrengøring, der fører til et smukt resultat, som du kan nyde godt af i mange år.

Gør brug af kompetente bilfolk

Hvis du søger et kompetent Klargøringsfirma, der kan hjælpe dig med Bilrengøring i Dragør eller andre steder på Amager og Sjælland, så er vi et rigtig godt valg. Det siger vi ikke bare uden noget at have det i. Vores glade og tilfredse kunder er bevis på, at vi kan levere varen.

Hos Steamgrønt får du bilrengøring i høj kvalitet til en pris, der er til at betale. Så giv os et kald eller send en mail. Vi ser frem til at snakke med dig og give dig et gratis tilbud på rengøring og efterbehandling af dine Sæder. Så er du ét skridt tættere på flotte Bilsæder, der ser ud som nye.

KONTAKT OS

Ring til os på

+4548805058

Send en mail på

info@steamgront.dk

Find os her

Vesterbrogade 74, København V

KUNDEANMELDELSER

``Jeg var næsten flov over bestillingen efter en sommer på de danske landeveje med tre små børn på bagsædet. Men jeg er så glad for resultatet. Bilen skinnede fuldstændig og duftede bare dejlig. Største anbefalinger til Steamgrønt``
SteamDanmark reference

Karen M.

``STEAMGRØNTER I TOPKLASSE!! Perfekt rengøring/vask af bil Efter at have fået en lille ny, har bilen længe manglet rengøring. Jonas gjorde et super flot stykke arbejde – nu kan det dårligt ses at bilen har været brugt 👌 Kan helt klart anbefales``
SteamDanmark reference

Morten P.

``Havde i går bestilt vask af bilen, både indvendigt og udvendigt, plus lidt ekstra. Ankom præcis på klokkeslettet, og da Jonas gik igang, var det et flot stykke arbejde, han lavede, bilen blev flot ren og skinnende både udvendigt og indvendigt.``
SteamDanmark reference

Pernille S.

``Min familie og jeg var næsten pinlig over bookingen efter meget lang periode med fire børn spisende alt fra chokolade, karamel, kiks og vingummier på bagsædet.``
SteamDanmark reference

Elsa T.

``Sikke et flot resultat Steamgrønt har leveret og det er ikke kun mig der synes det. Da vi ved afslutning stod på vejen gik en gruppe forbi og de var virkelig imponeret over hvor meget bilen skinnede.``
SteamDanmark reference

Freja A.

``Utrolig nem service. Troede at jeg skulle aflevere bilen, men så ringede Jonas at han var på vej. Flot resultat og god service.``
SteamDanmark reference

Nicklas H.

Vil du gerne høre mere om damprensning af bil? Så kontakt os

Vil du gerne høre nærmere om, hvad vi helt præcist foretager os, når vi rengør din bil? Eller vil du blot gerne have hjælp til en sæderens?

Vi er meget fleksible i vores løsninger, når det kommer damprensning af din bil, da vi skræddersyr løsningen efter, hvad du har brug for. Vil du derfor gerne have os til at damprense både det indvendige og det udvendige af din bil, eller ønsker du blot damprensning af dele af din bil, er det noget, vi sammen finder ud af.

Det vigtigste for os er blot, at vi hjælper dig med at gøre din klargøre din bil, som du gerne vil have det, så du igen er tilfreds, når du sætter dig ind for at køre afsted.

Vi har damprenset og klargjort mange biler i København og omegn og vil hellere end gerne gøre det for dig også! Så ring eller skriv gerne for et godt tilbud.

Vi passer på miljøet

Steamgrønt.dk politik er at udføre enhver rengøring med minimal brug af kemikalier og vand. Vi værdsætter miljøet, derfor er alle vores produkter svanemærket. For os handler det ikke blot om at bruge de rigtige produkter, men vi måler nøje efter for at bruge den rigtige dosering og mindske forbruget af engangsprodukter. Alle vores medarbejdere er oplært i håndtering og brug af miljøvenlige rengøringsprodukter.

the swan brand