Bilrengøring Dronningmølle

Vi dækker hele Sjælland

Steamgrønt trustpilot

  Hjemmevask

  Rabatordning

  Miljøvenligt

  Døgnåbent

Speciale i klargøring

Steamgrønt er et firma med speciale i bilrengøring, rens af dine sæder samt efterbehandling af begge. Med mange års erfaring fra branchen og en masse tilfredse kunder, er der garanti for godt håndværk.

Hvis du skal have udført Bilrengøring i Dronningmølle, er Steamgrønt et solidt valg, der kan sikre dig et flot resultat med lang holdbarhed. Med os som din samarbejdspartner kan du være sikker på at få en nydelig ren bil som fremhæver bilens naturlige farve. Så skal vi hjælpe dig med at få en bil som ser ud som ny?

Stor ekspertise er din sikkerhed

Hos Steamgrønt er faglig ekspertise vigtigt for os. Det er vores kompetencer og viden fra branchen, der gør os i stand til at levere godt og holdbart klargøringsarbejde, der samtidig også er flot og tilpasset til kundernes ønsker og behov. Vi tilbyder klargøring i Dronningmølle og mange andre sjællandske byer. Vi har rent faktisk landsdækkende service, hvilket betyder, at danskere i hele landet får hjælp af vores dygtige bilfolk. Og netop vores mandskab vil du opleve mange fordele ved:

  • Stor tryghed for veludført håndværk
  • Klargøring i høj kvalitet til dit behov
  • 3 års garanti på alt udført arbejde
  • Mange års erfaring med klargøring
  • Et tilbud, der skræddersyet til din opgave

Der er mange grunde til at vælge et professionelt Klargøringsfirma som os. Udover dét du ser ovenfor, kan vi også nævne, at vi har en høj tilfredshedsscore på Trustpilot som følge af mange positive anmeldelser fra vores kunder om os, vores udførte arbejde og gode service. Du kan altså være helt tryg ved at tage kontakt til os.

Rådgivning med stor værdi

Steamgrønt har dygtige klargøringsfolk i mange byer. Udover selve det udførte arbejde så gør vi også en dyd ud af god rådgivning, som vores kunder rent faktisk kan bruge til noget. Det ser vi som naturlig god service, og noget vores kunder sætter stor pris på. Nogle af de emner vi ofte hjælper folk med, har at gøre med:

  • Behovsafdækning, hvad har kunden brug for?
  • Valg af behandlinger til dine sæder?
  • Gode råd til vedligeholdelse

Med os ved din side får du en masse værdi. Og du får det hele til en rigtig god pris. Så har du en opgave i Dronningmølle, der kræver kompetente hænder, kan du trygt vælge os.

Få hjælp fra kompetente folk

Steamgrønt har mange års erfaring med klargøring af biler og sæder. Der har ført til mange flotte resultater og glade kunder. Hvis du ønsker høj kvalitet og et flot resultat, som du kan få glæde af i mange år, kommer du helt i mål, hvis du vælger Steamgrønt.

Vi tilbyder klargøring i Dronningmølle og andre steder på Sjælland. Du er velkommen til at give os et kald og høre mere om, hvad vi kan tilbyde dig. Og vi laver også gerne et skræddersyet tilbud til dine behov, så du får mere værdi for pengene.

KONTAKT OS

Ring til os på

+4548805058

Send en mail på

info@steamgront.dk

Find os her

Vesterbrogade 74, København V

KUNDEANMELDELSER

``Jeg var næsten flov over bestillingen efter en sommer på de danske landeveje med tre små børn på bagsædet. Men jeg er så glad for resultatet. Bilen skinnede fuldstændig og duftede bare dejlig. Største anbefalinger til Steamgrønt``
SteamDanmark reference

Karen M.

``STEAMGRØNTER I TOPKLASSE!! Perfekt rengøring/vask af bil Efter at have fået en lille ny, har bilen længe manglet rengøring. Jonas gjorde et super flot stykke arbejde – nu kan det dårligt ses at bilen har været brugt 👌 Kan helt klart anbefales``
SteamDanmark reference

Morten P.

``Havde i går bestilt vask af bilen, både indvendigt og udvendigt, plus lidt ekstra. Ankom præcis på klokkeslettet, og da Jonas gik igang, var det et flot stykke arbejde, han lavede, bilen blev flot ren og skinnende både udvendigt og indvendigt.``
SteamDanmark reference

Pernille S.

``Min familie og jeg var næsten pinlig over bookingen efter meget lang periode med fire børn spisende alt fra chokolade, karamel, kiks og vingummier på bagsædet.``
SteamDanmark reference

Elsa T.

``Sikke et flot resultat Steamgrønt har leveret og det er ikke kun mig der synes det. Da vi ved afslutning stod på vejen gik en gruppe forbi og de var virkelig imponeret over hvor meget bilen skinnede.``
SteamDanmark reference

Freja A.

``Utrolig nem service. Troede at jeg skulle aflevere bilen, men så ringede Jonas at han var på vej. Flot resultat og god service.``
SteamDanmark reference

Nicklas H.

Vil du gerne høre mere om damprensning af bil? Så kontakt os

Vil du gerne høre nærmere om, hvad vi helt præcist foretager os, når vi rengør din bil? Eller vil du blot gerne have hjælp til en sæderens?

Vi er meget fleksible i vores løsninger, når det kommer damprensning af din bil, da vi skræddersyr løsningen efter, hvad du har brug for. Vil du derfor gerne have os til at damprense både det indvendige og det udvendige af din bil, eller ønsker du blot damprensning af dele af din bil, er det noget, vi sammen finder ud af.

Det vigtigste for os er blot, at vi hjælper dig med at gøre din klargøre din bil, som du gerne vil have det, så du igen er tilfreds, når du sætter dig ind for at køre afsted.

Vi har damprenset og klargjort mange biler i København og omegn og vil hellere end gerne gøre det for dig også! Så ring eller skriv gerne for et godt tilbud.

Vi passer på miljøet

Steamgrønt.dk politik er at udføre enhver rengøring med minimal brug af kemikalier og vand. Vi værdsætter miljøet, derfor er alle vores produkter svanemærket. For os handler det ikke blot om at bruge de rigtige produkter, men vi måler nøje efter for at bruge den rigtige dosering og mindske forbruget af engangsprodukter. Alle vores medarbejdere er oplært i håndtering og brug af miljøvenlige rengøringsprodukter.

the swan brand