Bilrengøring Espergærde

Vi dækker hele Sjælland

Steamgrønt trustpilot

  Hjemmevask

  Rabatordning

  Miljøvenligt

  Døgnåbent

Få en fornyet bil

Hvis du har bestemt dig for, at det er en klargøring der skal få din bil til at se ny ud igen, så er det næste skridt at finde et kvalificeret klargøringsfirma. Du er nemlig sikret det bedste resultat, når det er er professionelt Klargøringsfirma, der udfører din opgave i Espergærde.

Steamgrønt er et sikkert og professionelt valg, når du skal forny din bils tilstand. Vi bruger udelukkende maskiner og produkter i høj kvalitet og vi går ikke på kompromis når vi udfører vores arbejde. Med mange års erfaring med klargøring har vi ekspertisen til at hjælpe dig med din bil. Vores klargøring tager udgangspunkt i dine ønsker og behov så det færdige resultat altid opfylder kundens behov.

Steamgrønt – et erfarent Klargøringsfirma

Med afsæt i dine ønsker er du sikker på at få en bil, der får fornyet sit udseende og en forlænget levetid. Det kan være en udfordring at vælge det helt rigtige Klargøringsfirma, men med Steamgrønt får du fordele som disse og er dermed trygt på vej mod et godt resultat:

  • Erfarne bilfolk med professionelt udstyr
  • Professionel rådgivning under hele processen
  • En fast pris og garanti på det udførte arbejde
  • Færre bekymringer og uforudsete problemer
  • Steamgrønt kan sætte flueben ved alle fire fordele og er derfor det helt rigtige valg til din opgave. Din geografiske placering er intet problem, for vi har landsdækkende service. Det betyder, at vi helt sikkert har en erfaren klargøringsmand i dit nærområde til at varetage din opgave.

Professionel rådgivning

Vores erfarende medarbejdere har alle de nødvendige forudsætninger for at levere et stykke veludført og holdbart arbejde. Men hos Steamgrønt kan vi andet end at udføre bilrengøringer til perfektion. Vores dygtige medarbejdere rådgiver dagligt kunder om valg af efterbehandling og deler deres bedste tips om korrekt pleje og vask af din nyvasket bil. Ofte er det spørgsmål som disse, de svarer på:

  • Hvad er forskellen på en almindelig vask og en dybdegående?
  • Hvilken behandling er bedst til mine ønsker?
  • Hvordan vedligeholder jeg bedst min bil?

Lige meget, hvor mange spørgsmål du måtte have, så vil vores dygtige medarbejdere guide dig på rette vej, når det gælder rengøring af din bil. Vi udfører Bilrengøring i Espergærde og på resten af Sjælland, så din lokation er ingen udfordring

Få et gratis tilbud fra et professionelt Klargøringsfirma

Med et professionelt samarbejde med Steamgrønt, kan du være sikker på, at din bil er i de mest kompetente og tryggeste hænder. Vores erfarne klargøringsfolk leverer arbejde i høj kvalitet og med deres grundighed, er du sikker på et flot resultat, du kan have glæde af i mange år frem.

Du kan altid kontakte os for et gratis og skræddersyet tilbud på Bilrengøring i Espergærde. Og er du i tvivl om, hvilken behandling, der er mest velegnet til din bil, vejleder vi dig, så du får den helt rigtige behandling, der opfylder dine bilønsker. På den måde får din bil den ønskede slidstyrke og det flotteste udseende.

KONTAKT OS

Ring til os på

+4548805058

Send en mail på

info@steamgront.dk

Find os her

Vesterbrogade 74, København V

KUNDEANMELDELSER

``Jeg var næsten flov over bestillingen efter en sommer på de danske landeveje med tre små børn på bagsædet. Men jeg er så glad for resultatet. Bilen skinnede fuldstændig og duftede bare dejlig. Største anbefalinger til Steamgrønt``
SteamDanmark reference

Karen M.

``STEAMGRØNTER I TOPKLASSE!! Perfekt rengøring/vask af bil Efter at have fået en lille ny, har bilen længe manglet rengøring. Jonas gjorde et super flot stykke arbejde – nu kan det dårligt ses at bilen har været brugt 👌 Kan helt klart anbefales``
SteamDanmark reference

Morten P.

``Havde i går bestilt vask af bilen, både indvendigt og udvendigt, plus lidt ekstra. Ankom præcis på klokkeslettet, og da Jonas gik igang, var det et flot stykke arbejde, han lavede, bilen blev flot ren og skinnende både udvendigt og indvendigt.``
SteamDanmark reference

Pernille S.

``Min familie og jeg var næsten pinlig over bookingen efter meget lang periode med fire børn spisende alt fra chokolade, karamel, kiks og vingummier på bagsædet.``
SteamDanmark reference

Elsa T.

``Sikke et flot resultat Steamgrønt har leveret og det er ikke kun mig der synes det. Da vi ved afslutning stod på vejen gik en gruppe forbi og de var virkelig imponeret over hvor meget bilen skinnede.``
SteamDanmark reference

Freja A.

``Utrolig nem service. Troede at jeg skulle aflevere bilen, men så ringede Jonas at han var på vej. Flot resultat og god service.``
SteamDanmark reference

Nicklas H.

Vil du gerne høre mere om damprensning af bil? Så kontakt os

Vil du gerne høre nærmere om, hvad vi helt præcist foretager os, når vi rengør din bil? Eller vil du blot gerne have hjælp til en sæderens?

Vi er meget fleksible i vores løsninger, når det kommer damprensning af din bil, da vi skræddersyr løsningen efter, hvad du har brug for. Vil du derfor gerne have os til at damprense både det indvendige og det udvendige af din bil, eller ønsker du blot damprensning af dele af din bil, er det noget, vi sammen finder ud af.

Det vigtigste for os er blot, at vi hjælper dig med at gøre din klargøre din bil, som du gerne vil have det, så du igen er tilfreds, når du sætter dig ind for at køre afsted.

Vi har damprenset og klargjort mange biler i København og omegn og vil hellere end gerne gøre det for dig også! Så ring eller skriv gerne for et godt tilbud.

Vi passer på miljøet

Steamgrønt.dk politik er at udføre enhver rengøring med minimal brug af kemikalier og vand. Vi værdsætter miljøet, derfor er alle vores produkter svanemærket. For os handler det ikke blot om at bruge de rigtige produkter, men vi måler nøje efter for at bruge den rigtige dosering og mindske forbruget af engangsprodukter. Alle vores medarbejdere er oplært i håndtering og brug af miljøvenlige rengøringsprodukter.

the swan brand