Bilrengøring Fakse

Vi dækker hele Sjælland

Steamgrønt trustpilot

  Hjemmevask

  Rabatordning

  Miljøvenligt

  Døgnåbent

Specialister i Sæder

Skal du have smukke Sæder i hjemmet igen? Lad os hjælpe dig. Steamgrønt er et dansk firma med mere end 10 års erfaring og speciale i at afRengøre og efterbehandle af Sæder. Vi er detaljeorienterede og udfører derfor vores arbejde med stor præcision, hver gang. Noget som blandt andet har skaffet os mange fornøjede og tilfredse anmeldelser på Trustpilot.

Derudover er vi fleksible i vores planlægning, eksekvering og rådgivning. Derfor kan vi tilpasse os til dit ønske om Bilrengøring i Fakse til enhver tid. Er du klar til at få et uforpligtigende tilbud til en god pris? Kontakt os og få professionel assistance til din opgave.

Et godt match til din ønskede løsning

Ønsker du professionel rådgivning og hjælp? Lad Steamgrønt hjælpe dig. Vi er nemlig i stand til at klare dit ønske om Bilrengøring i Fakse, da vi er et professionelt Klargøringsfirma med landsdækkende service inden for bilrengøring.

Med mere end 10 års erfaring har vi et stort kendskab til at løse alle typer af opgaver inden for behandling af Sæder. Derfor er vi også i stand til at sikre dig et resultat, som matcher din ønskede løsning. Vælger du os, får du blandt andet følgende fordele med i samarbejdet:

  • Veludført håndværk
  • Tre års garanti på det udførte arbejde
  • Professionel rådgivning
  • Et skræddersyet tilbud til dine behov

Vores bilbehandling udføres altid af dygtige og kompetente bilfolk med mange års erfaring. Desuden får du naturligvis altid en god og favorabel pris, når du vælger os til din opgave.

Professionelle fagfolk

Fra nord til syd, og øst til vest – vi arbejder i hele Danmark! Derfor klarer vi også Bilrengøring i Fakse – ja faktisk på hele Sjælland.

Inden vi begynder med din bilprojekt, gør vi altid meget ud af at rådgive og vejlede bedst muligt. Måske er du i tvivl, om du skal vælge Bilrengøring eller finrengøring, eller hvordan du efterfølgende får rene Sæder på den bedst mulig måde. Men bare rolig. Takket være vores store ekspertise kan vi være behjælpelige med at svare på spørgsmål i alle stadier af dit projekt.

Med andre ord kommer vores ekspertise dig og din bil til gode, når du vælger Steamgrønt. Derfor kan du trygt vælge os, når hjemmet skal fornyes og Sædert renoveres. Er du vores næste glade kunde?

KONTAKT OS

Ring til os på

+4548805058

Send en mail på

info@steamgront.dk

Find os her

Vesterbrogade 74, København V

KUNDEANMELDELSER

``Jeg var næsten flov over bestillingen efter en sommer på de danske landeveje med tre små børn på bagsædet. Men jeg er så glad for resultatet. Bilen skinnede fuldstændig og duftede bare dejlig. Største anbefalinger til Steamgrønt``
SteamDanmark reference

Karen M.

``STEAMGRØNTER I TOPKLASSE!! Perfekt rengøring/vask af bil Efter at have fået en lille ny, har bilen længe manglet rengøring. Jonas gjorde et super flot stykke arbejde – nu kan det dårligt ses at bilen har været brugt 👌 Kan helt klart anbefales``
SteamDanmark reference

Morten P.

``Havde i går bestilt vask af bilen, både indvendigt og udvendigt, plus lidt ekstra. Ankom præcis på klokkeslettet, og da Jonas gik igang, var det et flot stykke arbejde, han lavede, bilen blev flot ren og skinnende både udvendigt og indvendigt.``
SteamDanmark reference

Pernille S.

``Min familie og jeg var næsten pinlig over bookingen efter meget lang periode med fire børn spisende alt fra chokolade, karamel, kiks og vingummier på bagsædet.``
SteamDanmark reference

Elsa T.

``Sikke et flot resultat Steamgrønt har leveret og det er ikke kun mig der synes det. Da vi ved afslutning stod på vejen gik en gruppe forbi og de var virkelig imponeret over hvor meget bilen skinnede.``
SteamDanmark reference

Freja A.

``Utrolig nem service. Troede at jeg skulle aflevere bilen, men så ringede Jonas at han var på vej. Flot resultat og god service.``
SteamDanmark reference

Nicklas H.

Vil du gerne høre mere om damprensning af bil? Så kontakt os

Vil du gerne høre nærmere om, hvad vi helt præcist foretager os, når vi rengør din bil? Eller vil du blot gerne have hjælp til en sæderens?

Vi er meget fleksible i vores løsninger, når det kommer damprensning af din bil, da vi skræddersyr løsningen efter, hvad du har brug for. Vil du derfor gerne have os til at damprense både det indvendige og det udvendige af din bil, eller ønsker du blot damprensning af dele af din bil, er det noget, vi sammen finder ud af.

Det vigtigste for os er blot, at vi hjælper dig med at gøre din klargøre din bil, som du gerne vil have det, så du igen er tilfreds, når du sætter dig ind for at køre afsted.

Vi har damprenset og klargjort mange biler i København og omegn og vil hellere end gerne gøre det for dig også! Så ring eller skriv gerne for et godt tilbud.

Vi passer på miljøet

Steamgrønt.dk politik er at udføre enhver rengøring med minimal brug af kemikalier og vand. Vi værdsætter miljøet, derfor er alle vores produkter svanemærket. For os handler det ikke blot om at bruge de rigtige produkter, men vi måler nøje efter for at bruge den rigtige dosering og mindske forbruget af engangsprodukter. Alle vores medarbejdere er oplært i håndtering og brug af miljøvenlige rengøringsprodukter.

the swan brand