Bilrengøring Farum

Vi dækker hele Sjælland

Steamgrønt trustpilot

  Hjemmevask

  Rabatordning

  Miljøvenligt

  Døgnåbent

Ekspertise er garanti for topkvalitet

Hvis du skal have udført en rengøring af din bil i Farum, er der ingen tvivl om, at du får de bedste resultater hos os. Vores erfaring fra mange tidligere udførte opgaver og ekspertise i forhold til at bruge professionelt udstyr og udfører det rette klargøringsarbejde er din garanti for en klargøring i topklasse.

Hos Steamgrønt bruger vi udelukkende dygtigt personale med erfaring fra branchen. Det gør vi for, at vores kunder kan stole på os, og det arbejde vi leverer. Så ønsker du et godt stykke arbejde til en god pris så er det os du skal tage fat i.

Høj kvalitet til enhver opgave

Hos Steamgrønt går vi ikke ned på kvalitet. Det gælder for vores udførte arbejde, vores valg af produkter samt vores service og rådgivning. Vores erfaring og faglige viden i vores fag, gør at vi iver vores kunder det bedste af det bedste. Så når du tager kontakt til os, kan du være helt tryg og se frem til et rigtig flot resultat.

Vælger du Steamgrønt til din klargøring i Farum er der mange fordele, som du får glæde af:

  • Ingen bekymringer og uforudsete problemer
  • Kompetent rådgivning og produkter i bedste kvalitet

Steamgrønt er lig med høj kvalitet. – Vi mener vi gør vores arbejde rigtig godt, og det synes vores kunder også. Vi har nemlig en høj tilfredshedsscore på Trustpilot, der er baseret på mange positive anmeldelser fra vores kunder. Du går altså ikke galt i byen, når du vælger os.

Professionelt personale – også i Farum.

Steamgrønt er et stort landsdækkende klargøringsfirma med mange års erfaring med klargøring af biler og sæder og vi har hjulpet en lang række kunder i hele landet.

Vores personale er ikke blot stærke inden for klargøring, de er også servicemindede og gode til at rådgive netop dig med at få opfyldt dine behov. Har du spørgsmål til valg af efterbehandling eller andre ting til din konkrete opgave, så har vi svarene. Med et professionelt Klargøringsfirma får du kompetent hjælp uanset om du bor i Farum eller i en anden by på Sjælland. Vores lokale afdelinger har alle dygtige medarbejdere, som hurtigt kan stå til rådighed og hjælpe dig med at gøre dine slidte Bilsæder flotte og stærke og få lakken til at skinne på din bil igen.

Et godt tilbud på rengøring af din bil

Steamgrønt har mange års erfaring med rengøring af biler. Vi har altså en masse erfaring med at give slidte Bilsæder en tiltrængt fornyelse, så de igen kan se nye og flotte ud.

Søger du professionel hjælp til klargøring i Farum så er vores dygtige personale klar til at hjælpe dig. I første omgang kan du tage kontakt til os og få en snak om din opgave – herefter giver vi dig gerne et uforpligtende tilbud på Rengøring af din bil.

Og det er selvfølgelig til en god pris, der tager udgangspunkt i dine ønsker og behov.

KONTAKT OS

Ring til os på

+4548805058

Send en mail på

info@steamgront.dk

Find os her

Vesterbrogade 74, København V

KUNDEANMELDELSER

``Jeg var næsten flov over bestillingen efter en sommer på de danske landeveje med tre små børn på bagsædet. Men jeg er så glad for resultatet. Bilen skinnede fuldstændig og duftede bare dejlig. Største anbefalinger til Steamgrønt``
SteamDanmark reference

Karen M.

``STEAMGRØNTER I TOPKLASSE!! Perfekt rengøring/vask af bil Efter at have fået en lille ny, har bilen længe manglet rengøring. Jonas gjorde et super flot stykke arbejde – nu kan det dårligt ses at bilen har været brugt 👌 Kan helt klart anbefales``
SteamDanmark reference

Morten P.

``Havde i går bestilt vask af bilen, både indvendigt og udvendigt, plus lidt ekstra. Ankom præcis på klokkeslettet, og da Jonas gik igang, var det et flot stykke arbejde, han lavede, bilen blev flot ren og skinnende både udvendigt og indvendigt.``
SteamDanmark reference

Pernille S.

``Min familie og jeg var næsten pinlig over bookingen efter meget lang periode med fire børn spisende alt fra chokolade, karamel, kiks og vingummier på bagsædet.``
SteamDanmark reference

Elsa T.

``Sikke et flot resultat Steamgrønt har leveret og det er ikke kun mig der synes det. Da vi ved afslutning stod på vejen gik en gruppe forbi og de var virkelig imponeret over hvor meget bilen skinnede.``
SteamDanmark reference

Freja A.

``Utrolig nem service. Troede at jeg skulle aflevere bilen, men så ringede Jonas at han var på vej. Flot resultat og god service.``
SteamDanmark reference

Nicklas H.

Vil du gerne høre mere om damprensning af bil? Så kontakt os

Vil du gerne høre nærmere om, hvad vi helt præcist foretager os, når vi rengør din bil? Eller vil du blot gerne have hjælp til en sæderens?

Vi er meget fleksible i vores løsninger, når det kommer damprensning af din bil, da vi skræddersyr løsningen efter, hvad du har brug for. Vil du derfor gerne have os til at damprense både det indvendige og det udvendige af din bil, eller ønsker du blot damprensning af dele af din bil, er det noget, vi sammen finder ud af.

Det vigtigste for os er blot, at vi hjælper dig med at gøre din klargøre din bil, som du gerne vil have det, så du igen er tilfreds, når du sætter dig ind for at køre afsted.

Vi har damprenset og klargjort mange biler i København og omegn og vil hellere end gerne gøre det for dig også! Så ring eller skriv gerne for et godt tilbud.

Vi passer på miljøet

Steamgrønt.dk politik er at udføre enhver rengøring med minimal brug af kemikalier og vand. Vi værdsætter miljøet, derfor er alle vores produkter svanemærket. For os handler det ikke blot om at bruge de rigtige produkter, men vi måler nøje efter for at bruge den rigtige dosering og mindske forbruget af engangsprodukter. Alle vores medarbejdere er oplært i håndtering og brug af miljøvenlige rengøringsprodukter.

the swan brand