Bilrengøring Fredensborg

Vi dækker hele Sjælland

Steamgrønt trustpilot

  Hjemmevask

  Rabatordning

  Miljøvenligt

  Døgnåbent

Erfaring sikre dig en smuk bil

En ren og nydelig bil kan gøre underværker for os der gerne vil have en ren bil hver morgen. – Hos os finder du den bedste løsning, som ikke ødelægger dit budget.

Steamgrønt er at klargøringsfirma, der er specialister i klargøring og rens af biler og bilsæder. Vi udfører Bilrengøring i Fredensborg og resten af Danmark for både små og store kunder. Med mange års erfaring og en masse veludførte opgaver bag os er der garanti for et godt håndværk. Har du en konkret opgave så kan du altid trygt vælge os.

Garanti for godt arbejde

Hos Steamgrønt er godt arbejde en selvfølge. Vi har uddannet personale med en masse erfaring fra faget. Der er dog også andre fordele ved at gøre brug af et professionelt firma som os:

  • Slip for bekymringer og uforudsete problemer
  • Få god rådgivning til dit behov
  • Vær tryg ved det veludførte arbejde

Fordelene ed Steamgrønt er mange. Vores mange års erfaring med rengøring af biler er uden tvivl en af de største grunde til, at du bør overveje os, hvis du mangler hjælp til netop din klargøring i Fredensborg eller andre sjællandske byer.

Professionelle og brugbare råd

Hos Steamgrønt går vi meget op i god service og brugbar rådgivning. Alle vores kunder fortjener at få hjælp til deres biler, så de kan få glæde af dem længst muligt – uanset om det er i Fredensborg eller andre steder i landet. Hvis du har spørgsmål til valg af behandling eller om en dybdegående sæde rens er nok eller om der er brug for hele pakken, ja så har vi svarene til dig.

Udover de mange gode råd får du selvfølgelig også veludført klargøring af din bil. Mulighederne for professionelle ydelser hos os er mange. Og du får endda det hele til gode, konkurrencedygtige priser.

Få et gratis tilbud på klargøring af din bil

Har du besluttet dig for at din bil trænger til en opfriskning, et nyere look og forbedret modstandsdygtighed over for snavs og skidt? Så er Steamgrønt det rette valg. Vi har mange års erfaring med netop rengøring af biler, der giver fornyet styrke og et flottere look.

Vi kan hjælpe dig med Bilrengøring i Fredensborg, så kontakt os og få mere at vide om os, vores tidligere opgaver, og hvordan vi kan hjælpe dig. Du er også velkommen til at få et skræddersyet tilbud på din bilopgave, hvor vi naturligvis tager udgangspunkt i dine ønsker. Så får du mest værdi for dine penge og størst mulig glæde.

KONTAKT OS

Ring til os på

+4548805058

Send en mail på

info@steamgront.dk

Find os her

Vesterbrogade 74, København V

KUNDEANMELDELSER

``Jeg var næsten flov over bestillingen efter en sommer på de danske landeveje med tre små børn på bagsædet. Men jeg er så glad for resultatet. Bilen skinnede fuldstændig og duftede bare dejlig. Største anbefalinger til Steamgrønt``
SteamDanmark reference

Karen M.

``STEAMGRØNTER I TOPKLASSE!! Perfekt rengøring/vask af bil Efter at have fået en lille ny, har bilen længe manglet rengøring. Jonas gjorde et super flot stykke arbejde – nu kan det dårligt ses at bilen har været brugt 👌 Kan helt klart anbefales``
SteamDanmark reference

Morten P.

``Havde i går bestilt vask af bilen, både indvendigt og udvendigt, plus lidt ekstra. Ankom præcis på klokkeslettet, og da Jonas gik igang, var det et flot stykke arbejde, han lavede, bilen blev flot ren og skinnende både udvendigt og indvendigt.``
SteamDanmark reference

Pernille S.

``Min familie og jeg var næsten pinlig over bookingen efter meget lang periode med fire børn spisende alt fra chokolade, karamel, kiks og vingummier på bagsædet.``
SteamDanmark reference

Elsa T.

``Sikke et flot resultat Steamgrønt har leveret og det er ikke kun mig der synes det. Da vi ved afslutning stod på vejen gik en gruppe forbi og de var virkelig imponeret over hvor meget bilen skinnede.``
SteamDanmark reference

Freja A.

``Utrolig nem service. Troede at jeg skulle aflevere bilen, men så ringede Jonas at han var på vej. Flot resultat og god service.``
SteamDanmark reference

Nicklas H.

Vil du gerne høre mere om damprensning af bil? Så kontakt os

Vil du gerne høre nærmere om, hvad vi helt præcist foretager os, når vi rengør din bil? Eller vil du blot gerne have hjælp til en sæderens?

Vi er meget fleksible i vores løsninger, når det kommer damprensning af din bil, da vi skræddersyr løsningen efter, hvad du har brug for. Vil du derfor gerne have os til at damprense både det indvendige og det udvendige af din bil, eller ønsker du blot damprensning af dele af din bil, er det noget, vi sammen finder ud af.

Det vigtigste for os er blot, at vi hjælper dig med at gøre din klargøre din bil, som du gerne vil have det, så du igen er tilfreds, når du sætter dig ind for at køre afsted.

Vi har damprenset og klargjort mange biler i København og omegn og vil hellere end gerne gøre det for dig også! Så ring eller skriv gerne for et godt tilbud.

Vi passer på miljøet

Vores politik er at udføre enhver rengøring med minimal brug af kemikalier og vand. Vi værdsætter miljøet, derfor er alle vores produkter svanemærket. For os handler det ikke blot om at bruge de rigtige produkter, men vi måler nøje efter for at bruge den rigtige dosering og mindske forbruget af engangsprodukter. Alle vores medarbejdere er oplært i håndtering og brug af miljøvenlige rengøringsprodukter.

the swan brand