Bilrengøring Frederiksberg

Vi dækker hele Sjælland

Steamgrønt trustpilot

  Hjemmevask

  Rabatordning

  Miljøvenligt

  Døgnåbent

Professionel og detaljeorienteret bilrengøring på Frederiksberg

Hos Steamgrønt.dk har vi mange tilfredse kunder på Frederiksberg, og vi vil gerne have endnu flere. Bor du på Frederiksberg, og trænger din bil til en opdatering? Vi udfører bilrens, damprens samt efterbehandling af sæderne, og vi gør det til en skarp pris med fokus på kvalitet og god service.

Kan en lav pris gå hånd i hånd med høj kvalitet og god service, spørger du måske dig selv. Svaret er “Ja”. Hos Steamgrøtn.dk har vi en række lokalkendte klargøringsfolk på Frederiksberg, der formår at prissætte en opgave korrekt og ikke mindst udføre den til tiden. Stor præcision og høj effektivitet betyder, at vi kan tilbyde lave priser, uden at gå på kompromis med kvaliteten af vores arbejde. Samtidig har vi mulighed for at være fleksible i planlægningen, så du kan få din bilrengøring til at passe ind i din dagligdag.

Bilrens eller bilvask – hvad skal du vælge?

Det helt store spørgsmål er altid, om bilen trænger til en rens eller en vask. Vi kan berolige dig med, at en bilvask er rigeligt i langt de fleste tilfælde, så medmindre du har overtaget et gammel bil, som har en masse indeni og udenpå, så kan du sandsynligvis puste liv i bilen ved hjælp af en dybderens.

Er du i tvivl, så rådgiver vi dig gerne over telefonen eller via nogle billeder. Sammen kan I gennemgå standen på dine nuværende bil samt dine ønsker til efterbehandling, og derefter kan vi udarbejde et tilbud, der er rettet specifikt mod din opgave.

Er efterbehandling nødvendig?

Kan du godt lide det helt rå og naturlige udtryk, som bilen får, når den lige er blevet renset? Så er du garanteret ikke meget for at give dem en efterbehandling. Det er desværre nødvendigt, da bilen ellers vil blive slidt, plettet og beskidt i løbet af få dage, fordi det ubehandlede vinyl suger til sig af alt, hvad der lander på det.

Der er forskellige muligheder for efterbehandling, og du kan sagtens vælge en løsning, der efterlader vinylen med et naturligt udseende.

Bilvask er den mest populære teknik, hvis du ønsker et naturligt udseende. Her bibeholder du bilens egen farve, men til gengæld går du på kompromis med slidstyrken og rengøringsvenligheden, ligesom du skal efterbehandle med jævne mellemrum for at opretholde bilens styrke.

Dybderens af det udvendig og indvendige er en anden populær teknik, der ligesom gør, at bilen står som ny. Her får du også høj kvalitet, stor rengøringsvenlighed og minimalt vedligehold. Desuden vil det ofte være muligt at udføre små rengøringer i bilen, hvis det får slag eller hakker.

Hvad er prisen for en bilrengøring på Frederiksberg?

Uanset om du bor på Frederiksberg, et andet sted på Sjælland eller om du bor på Fyn, så har vi ingen skjulte omkostninger på bilrengøring hos dig. Det skyldes, at det skal være nemt for alle vores kunder, og vi ønsker at kunden skal betale lige præcis dét, det koster at få sat bilen i stand – og ikke en krone mere.

Ved at udarbejde personlige tilbud på vores services, får vi mulighed for at tilbyde skarpe og lave priser, uden at vi skal gå på kompromis med udførelsen af vores arbejde. Det er gratis og uforpligtende at modtage et tilbud, og du binder dig ikke til noget.

Kontakt os gerne i dag, hvis du ønsker at få et tilbud på dit projekt. Vi glæder os til at få endnu flere tilfredse kunder.

KONTAKT OS

Ring til os på

+4548805058

Send en mail på

info@steamgront.dk

Find os her

Vesterbrogade 74, København V

KUNDEANMELDELSER

``Jeg var næsten flov over bestillingen efter en sommer på de danske landeveje med tre små børn på bagsædet. Men jeg er så glad for resultatet. Bilen skinnede fuldstændig og duftede bare dejlig. Største anbefalinger til Steamgrønt``
SteamDanmark reference

Karen M.

``STEAMGRØNTER I TOPKLASSE!! Perfekt rengøring/vask af bil Efter at have fået en lille ny, har bilen længe manglet rengøring. Jonas gjorde et super flot stykke arbejde – nu kan det dårligt ses at bilen har været brugt 👌 Kan helt klart anbefales``
SteamDanmark reference

Morten P.

``Havde i går bestilt vask af bilen, både indvendigt og udvendigt, plus lidt ekstra. Ankom præcis på klokkeslettet, og da Jonas gik igang, var det et flot stykke arbejde, han lavede, bilen blev flot ren og skinnende både udvendigt og indvendigt.``
SteamDanmark reference

Pernille S.

``Min familie og jeg var næsten pinlig over bookingen efter meget lang periode med fire børn spisende alt fra chokolade, karamel, kiks og vingummier på bagsædet.``
SteamDanmark reference

Elsa T.

``Sikke et flot resultat Steamgrønt har leveret og det er ikke kun mig der synes det. Da vi ved afslutning stod på vejen gik en gruppe forbi og de var virkelig imponeret over hvor meget bilen skinnede.``
SteamDanmark reference

Freja A.

``Utrolig nem service. Troede at jeg skulle aflevere bilen, men så ringede Jonas at han var på vej. Flot resultat og god service.``
SteamDanmark reference

Nicklas H.

Vil du gerne høre mere om damprensning af bil? Så kontakt os

Vil du gerne høre nærmere om, hvad vi helt præcist foretager os, når vi rengør din bil? Eller vil du blot gerne have hjælp til en sæderens?

Vi er meget fleksible i vores løsninger, når det kommer damprensning af din bil, da vi skræddersyr løsningen efter, hvad du har brug for. Vil du derfor gerne have os til at damprense både det indvendige og det udvendige af din bil, eller ønsker du blot damprensning af dele af din bil, er det noget, vi sammen finder ud af.

Det vigtigste for os er blot, at vi hjælper dig med at gøre din klargøre din bil, som du gerne vil have det, så du igen er tilfreds, når du sætter dig ind for at køre afsted.

Vi har damprenset og klargjort mange biler i København og omegn og vil hellere end gerne gøre det for dig også! Så ring eller skriv gerne for et godt tilbud.

Vi passer på miljøet

Steamgrønt.dk politik er at udføre enhver rengøring med minimal brug af kemikalier og vand. Vi værdsætter miljøet, derfor er alle vores produkter svanemærket. For os handler det ikke blot om at bruge de rigtige produkter, men vi måler nøje efter for at bruge den rigtige dosering og mindske forbruget af engangsprodukter. Alle vores medarbejdere er oplært i håndtering og brug af miljøvenlige rengøringsprodukter.

the swan brand