Bilrengøring Frederikssund

Vi dækker hele Sjælland

Steamgrønt trustpilot

  Hjemmevask

  Rabatordning

  Miljøvenligt

  Døgnåbent

Klargøring i Frederikssund – Garanti for godt håndværk

Rene sæder i en bil kan gøre underværker for hele bilens udseende. – Både for de nuværende ejere eller for potentielle købere hvis det f.eks. er en bil man vil gøre klar til salg, eller en leaset bil man skal aflevere.

Vi er et professionelt klargøringsfirma i Frederikssund og omegn. Vi har de rette kompetencer og solid erfaring inden for klargøring. Derfor kan du trygt overlade opgaven til os, på den måde slipper du får bekymringen om udførelsen af klargøringsarbejdet af din bil.

Lokale eksperter med stor erfaring

Hos Steamgrønt bruger vi kun uddannede fagfolk med stor erfaring til at udføre vores opgaver. Det giver os sikkerhed for, at arbejdet altid udføres i den bedste kvalitet og på den mest effektive måde. Gennem årene har vi hjulpet adskillige kunder med små og store opgaver inden for rengøringsarbejde, og garantien for godt, lokalt håndværk er da også noget vores mange kunder har sat stor pris på.

Vi udfører Bilrengøring i Frederikssund samt på resten af Sjælland. Geografi skal nemlig ikke hindre os i at udføre professionelt rengøringsarbejde for vores kunder. Udover Rengøring af Sæder tilbyder vi også andre ydelser inden for rengøringsarbejde.

Vores erfaring har vist os, at nogle opgaver kræver mere end bare en enkelt af vores ydelser. Det optimale er at klare hele opgaven på én gang, men det er noget vi kan vurdere i samråd med dig. Vores ønske er nemlig at finde den bedste løsning for alle parter og skabe størst mulig tilfredshed.

Høj kvalitet og god service

Hos Steamgrønt er vores mål, at du får et flot resultat, du bliver glad for – og forhåbentligt endnu mere end du forventede.

Udover at udføre rengøringsarbejde i høj kvalitet ønsker vi også at være imødekommende og give dig en god service, så du føler dig tryg og sikker ved at overlade opgaven til os. Så kan vi også nemmest levere den bedste rengøringsservice i Frederikssund.

Gratis tilbud på godt rengøringsarbejde

Hos Steamgrønt ønsker vi tilbyde dig den bedste løsning i forhold til din opgave. Skal du bruge Bilrengøring i Frederikssund eller i nærheden giver vi gerne et uforpligtende tilbud. Vi kan også hjælpe med rådgivning og sparring undervejs i processen, så du får mest muligt ud af samarbejdet.

Ring på 30205855 eller skriv til info@steamgront.dk for at få et gratis tilbud på den bedste rengøringsservice i Frederikssund.

KONTAKT OS

Ring til os på

+4548805058

Send en mail på

info@steamgront.dk

Find os her

Vesterbrogade 74, København V

KUNDEANMELDELSER

``Jeg var næsten flov over bestillingen efter en sommer på de danske landeveje med tre små børn på bagsædet. Men jeg er så glad for resultatet. Bilen skinnede fuldstændig og duftede bare dejlig. Største anbefalinger til Steamgrønt``
SteamDanmark reference

Karen M.

``STEAMGRØNTER I TOPKLASSE!! Perfekt rengøring/vask af bil Efter at have fået en lille ny, har bilen længe manglet rengøring. Jonas gjorde et super flot stykke arbejde – nu kan det dårligt ses at bilen har været brugt 👌 Kan helt klart anbefales``
SteamDanmark reference

Morten P.

``Havde i går bestilt vask af bilen, både indvendigt og udvendigt, plus lidt ekstra. Ankom præcis på klokkeslettet, og da Jonas gik igang, var det et flot stykke arbejde, han lavede, bilen blev flot ren og skinnende både udvendigt og indvendigt.``
SteamDanmark reference

Pernille S.

``Min familie og jeg var næsten pinlig over bookingen efter meget lang periode med fire børn spisende alt fra chokolade, karamel, kiks og vingummier på bagsædet.``
SteamDanmark reference

Elsa T.

``Sikke et flot resultat Steamgrønt har leveret og det er ikke kun mig der synes det. Da vi ved afslutning stod på vejen gik en gruppe forbi og de var virkelig imponeret over hvor meget bilen skinnede.``
SteamDanmark reference

Freja A.

``Utrolig nem service. Troede at jeg skulle aflevere bilen, men så ringede Jonas at han var på vej. Flot resultat og god service.``
SteamDanmark reference

Nicklas H.

Vil du gerne høre mere om damprensning af bil? Så kontakt os

Vil du gerne høre nærmere om, hvad vi helt præcist foretager os, når vi rengør din bil? Eller vil du blot gerne have hjælp til en sæderens?

Vi er meget fleksible i vores løsninger, når det kommer damprensning af din bil, da vi skræddersyr løsningen efter, hvad du har brug for. Vil du derfor gerne have os til at damprense både det indvendige og det udvendige af din bil, eller ønsker du blot damprensning af dele af din bil, er det noget, vi sammen finder ud af.

Det vigtigste for os er blot, at vi hjælper dig med at gøre din klargøre din bil, som du gerne vil have det, så du igen er tilfreds, når du sætter dig ind for at køre afsted.

Vi har damprenset og klargjort mange biler i København og omegn og vil hellere end gerne gøre det for dig også! Så ring eller skriv gerne for et godt tilbud.

Vi passer på miljøet

Steamgrønt.dk politik er at udføre enhver rengøring med minimal brug af kemikalier og vand. Vi værdsætter miljøet, derfor er alle vores produkter svanemærket. For os handler det ikke blot om at bruge de rigtige produkter, men vi måler nøje efter for at bruge den rigtige dosering og mindske forbruget af engangsprodukter. Alle vores medarbejdere er oplært i håndtering og brug af miljøvenlige rengøringsprodukter.

the swan brand