Bilrengøring Frederiksværk

Vi dækker hele Sjælland

Steamgrønt trustpilot

  Hjemmevask

  Rabatordning

  Miljøvenligt

  Døgnåbent

Professionelt rengøringsarbejde

Steamgrønt er et dansk Klargøringsfirma med base på Sjælland. Vi har mere end 10 års erfaring fra klargøringsbranchen, hvilket har gjort os til specialister i rengøring og efterbehandling af Sæder.

Med mange veludførte projekter og en masse glade kunder i hele landet har vi sat vores tydelige præg i mange danske hjem. Så hvis du skal have udført Bilrengøring i Frederiksværk, har vi ekspertisen og erfaringen til at sikre dig en løsning, der er tilpasset til dine konkrete ønsker og behov. Så får du flotte Bilsæder og mere værdi for dine penge.

Stor glæde og tilfredshed

Hos Steamgrønt er vi kendte for vores professionelle tilgang, flotte rengøringsarbejde og gode service. Det er nemlig sådan, vores kunder har oplevet os, når de har fået udført rengøringsarbejde. Af den grund har vi også fået mange positive kundeanmeldelser og en høj tilfredshedsscore på anmeldelsessiden Trustpilot.

Vi tilbyder Bilrengøring i Frederiksværk og resten af Danmark til gode priser, der ikke ødelægger budgettet. Og har du en terrasse, en bordplade eller en trappe, der trænger til fornyelse, er det også noget, vi kan hjælpe med. Med os får du altså professionel hjælp og flotte resultater – men fordelene ved at bruge os er faktisk mange:

  • Professionelt rengøringsarbejde i høj kvalitet
  • Uddannede bilfolk og materialer i topkvalitet
  • bilrengøring med 3 års garanti
  • 10+ års erfaring fra klargøringsbranchen
  • Kompetente råd du kan bruge

Er du ekspert i rengøring af Sæder? Eller er du på helt bar bund? Uanset hvor stort dit kendskab er til Bilrengøring, så har vores dygtige bilmænd heldigvis en masse viden og erfaring, som de glædeligt deler ud af.

Hvis du har spørgsmål til din opgave, så har vi svarene. Og vi byder gerne ind med spændende inspiration og brugbar vejledning, da vi mener, at vi kan gøre en forskel. Vi kan f.eks. rådgive dig og andre kunder om emner som disse:

  • Behov for afhøvling, Rengøring eller finrengøring
  • Valg af efterbehandling til din bil
  • Vejledning i korrekt bilvask og –vedligeholdelse

Godt håndværk er ikke alt, men uden tvivl af stor værdi. Men med professionel og kompetent rådgivning får du yderligere værdi og endnu større glæde af dine Sæder. Så hvis du har brug for hjælp til din bil i Frederiksværk eller et andet sted på Nordsjælland, så har vi lokale afdelinger med dygtige folk, der hurtigt kan træde til.

Få en gennemført løsning

Hos Steamgrønt får du ingen halve løsninger eller uholdbart rengøringsarbejde. Vi har en faglig stolthed, der gør, at vi yder det bedste, vi har lært. Og det er selvfølgelig til din fordel. Vi har mere end 10 års erfaring med rengøring af Sæder, så vi ved, hvad der skal gøres for, at du kan få de flotte og slidstærke Bilsæder, du går og drømmer om.

Med hjælp fra Steamgrønt kan du være sikker på et rigtig godt resultat. I første omgang kræver det, at du kontakter os, så vi kan høre mere om din opgave. Samtidig kan du også få et gratis og helt uforpligtende tilbud på Bilrengøring i Frederiksværk, der skræddersyet til dine behov.

KONTAKT OS

Ring til os på

+4548805058

Send en mail på

info@steamgront.dk

Find os her

Vesterbrogade 74, København V

KUNDEANMELDELSER

``Jeg var næsten flov over bestillingen efter en sommer på de danske landeveje med tre små børn på bagsædet. Men jeg er så glad for resultatet. Bilen skinnede fuldstændig og duftede bare dejlig. Største anbefalinger til Steamgrønt``
SteamDanmark reference

Karen M.

``STEAMGRØNTER I TOPKLASSE!! Perfekt rengøring/vask af bil Efter at have fået en lille ny, har bilen længe manglet rengøring. Jonas gjorde et super flot stykke arbejde – nu kan det dårligt ses at bilen har været brugt 👌 Kan helt klart anbefales``
SteamDanmark reference

Morten P.

``Havde i går bestilt vask af bilen, både indvendigt og udvendigt, plus lidt ekstra. Ankom præcis på klokkeslettet, og da Jonas gik igang, var det et flot stykke arbejde, han lavede, bilen blev flot ren og skinnende både udvendigt og indvendigt.``
SteamDanmark reference

Pernille S.

``Min familie og jeg var næsten pinlig over bookingen efter meget lang periode med fire børn spisende alt fra chokolade, karamel, kiks og vingummier på bagsædet.``
SteamDanmark reference

Elsa T.

``Sikke et flot resultat Steamgrønt har leveret og det er ikke kun mig der synes det. Da vi ved afslutning stod på vejen gik en gruppe forbi og de var virkelig imponeret over hvor meget bilen skinnede.``
SteamDanmark reference

Freja A.

``Utrolig nem service. Troede at jeg skulle aflevere bilen, men så ringede Jonas at han var på vej. Flot resultat og god service.``
SteamDanmark reference

Nicklas H.

Vil du gerne høre mere om damprensning af bil? Så kontakt os

Vil du gerne høre nærmere om, hvad vi helt præcist foretager os, når vi rengør din bil? Eller vil du blot gerne have hjælp til en sæderens?

Vi er meget fleksible i vores løsninger, når det kommer damprensning af din bil, da vi skræddersyr løsningen efter, hvad du har brug for. Vil du derfor gerne have os til at damprense både det indvendige og det udvendige af din bil, eller ønsker du blot damprensning af dele af din bil, er det noget, vi sammen finder ud af.

Det vigtigste for os er blot, at vi hjælper dig med at gøre din klargøre din bil, som du gerne vil have det, så du igen er tilfreds, når du sætter dig ind for at køre afsted.

Vi har damprenset og klargjort mange biler i København og omegn og vil hellere end gerne gøre det for dig også! Så ring eller skriv gerne for et godt tilbud.

Vi passer på miljøet

Steamgrønt.dk politik er at udføre enhver rengøring med minimal brug af kemikalier og vand. Vi værdsætter miljøet, derfor er alle vores produkter svanemærket. For os handler det ikke blot om at bruge de rigtige produkter, men vi måler nøje efter for at bruge den rigtige dosering og mindske forbruget af engangsprodukter. Alle vores medarbejdere er oplært i håndtering og brug af miljøvenlige rengøringsprodukter.

the swan brand