Bilrengøring Gentofte

Vi dækker hele Sjælland

Steamgrønt trustpilot

  Hjemmevask

  Rabatordning

  Miljøvenligt

  Døgnåbent

Pust liv i hjemmet med bilrengøring

En rengøring af din bil giver en ny og frisk fornemmelse i hjemmet. Så udskift den gamle, slidte løsning og skab et helt nyt look, der passer perfekt til din smag. Takket være mere end ti års erfaring kan vi hjælpe dig med at finde det helt rigtige look, så du får en endnu bedre følelse, når du træder ind ad døren derhjemme.

Vi har mere end 10 års erfaring fra branchen samt landsdækkende rengøringsservice og hjælper derfor også med professionel Bilrengøring i Gentofte eller andre steder på Sjælland.

Steamgrønt er et professionelt Klargøringsfirma med stor erfaring og mange glade kunder. Vi kan vores håndværk og er specialister inden for bilrengøring. Derfor får du den bedste rådgivning og service, når du vælger os til at hjælpe dig med rengøring og behandling af dine Bilsæder.

Kompetente og stolte fagfolk

Steamgrønt er et erfarent Klargøringsfirma, der leverer professionel Bilrengøring i Gentofte, men også på landsdækkende basis. Vi lytter til dine ønsker og behov, så du altid får det bedste resultat. Er du i tvivl om, hvilken løsning der passer bedst til dig og dit behov, kan vi uden problemer guide dig på vej med vores ekspertise og erfaring.

Med mere end 10 års erfaring er vi blevet eksperter i rengøring af Sæder. Faktisk er vi så sikre på vores kompetencer og håndværk, at vi giver følgende services, når du vælger Steamgrønt til dit nye bilprojekt:

  • Høj kvalitet med 3 års garanti
  • Personlig rådgivning til dit behov
  • Et gratis og uforpligtigende tilbud
  • Solid vejledning i hele forløbet

Uanset hvilken type projekt du ønsker, er du altid i gode hænder hos Steamgrønt. Vi står klar fra første skridt i processen med både vejledning og rådgivning og er altid klar til at svare på dine spørgsmål. Vi hjælper f.eks. vores kunder med valget af eftebehandling samt vejledning til at vask af deres Sæder. Uanset hvad sørger vi for, at din bilrengøring både kommer godt fra start og trygt i land.

Du kan møde Steamgrønts dygtige medarbejdere i hele landet, hvor vores uddannede bilfolk står klar til at hjælpe dig. Uanset om du får hjælp af vores folk i Gentofte eller andre byer på Sjælland, vil du møde kompetent rådgivning hver eneste gang. Så kontakt os og lad os hjælpe dig med din næste bilbehandling, som både dig og hjemmet vil nyde godt af i mange år.

Gør brug af kompetente bilfolk

Søger du et kompetent Klargøringsfirma, som kan hjælpe dig med Bilrengøring i Gentofte eller andre byer på Sjælland? Så er Steamgrønt det oplagte valg. Hos os får du Bilrengøring i høj kvalitet til fornuftige priser, der er til at betale. Vi er altid klar til at finde den bedste løsning til dig og dit hjem.

Tag kontakt til os og få et gratis og uforpligtigende tilbud på Klargøring af bil, der matcher dine ønsker og behov på bedste vis. Vores mange tilfredse kunder på Trustpilot er beviset for, at vi leverer de ønskede resultater – hver gang. Skal du være den næste tilfredse kunde?

KONTAKT OS

Ring til os på

+4548805058

Send en mail på

info@steamgront.dk

Find os her

Vesterbrogade 74, København V

KUNDEANMELDELSER

``Jeg var næsten flov over bestillingen efter en sommer på de danske landeveje med tre små børn på bagsædet. Men jeg er så glad for resultatet. Bilen skinnede fuldstændig og duftede bare dejlig. Største anbefalinger til Steamgrønt``
SteamDanmark reference

Karen M.

``STEAMGRØNTER I TOPKLASSE!! Perfekt rengøring/vask af bil Efter at have fået en lille ny, har bilen længe manglet rengøring. Jonas gjorde et super flot stykke arbejde – nu kan det dårligt ses at bilen har været brugt 👌 Kan helt klart anbefales``
SteamDanmark reference

Morten P.

``Havde i går bestilt vask af bilen, både indvendigt og udvendigt, plus lidt ekstra. Ankom præcis på klokkeslettet, og da Jonas gik igang, var det et flot stykke arbejde, han lavede, bilen blev flot ren og skinnende både udvendigt og indvendigt.``
SteamDanmark reference

Pernille S.

``Min familie og jeg var næsten pinlig over bookingen efter meget lang periode med fire børn spisende alt fra chokolade, karamel, kiks og vingummier på bagsædet.``
SteamDanmark reference

Elsa T.

``Sikke et flot resultat Steamgrønt har leveret og det er ikke kun mig der synes det. Da vi ved afslutning stod på vejen gik en gruppe forbi og de var virkelig imponeret over hvor meget bilen skinnede.``
SteamDanmark reference

Freja A.

``Utrolig nem service. Troede at jeg skulle aflevere bilen, men så ringede Jonas at han var på vej. Flot resultat og god service.``
SteamDanmark reference

Nicklas H.

Vil du gerne høre mere om damprensning af bil? Så kontakt os

Vil du gerne høre nærmere om, hvad vi helt præcist foretager os, når vi rengør din bil? Eller vil du blot gerne have hjælp til en sæderens?

Vi er meget fleksible i vores løsninger, når det kommer damprensning af din bil, da vi skræddersyr løsningen efter, hvad du har brug for. Vil du derfor gerne have os til at damprense både det indvendige og det udvendige af din bil, eller ønsker du blot damprensning af dele af din bil, er det noget, vi sammen finder ud af.

Det vigtigste for os er blot, at vi hjælper dig med at gøre din klargøre din bil, som du gerne vil have det, så du igen er tilfreds, når du sætter dig ind for at køre afsted.

Vi har damprenset og klargjort mange biler i København og omegn og vil hellere end gerne gøre det for dig også! Så ring eller skriv gerne for et godt tilbud.

Vi passer på miljøet

Vores politik er at udføre enhver rengøring med minimal brug af kemikalier og vand. Vi værdsætter miljøet, derfor er alle vores produkter svanemærket. For os handler det ikke blot om at bruge de rigtige produkter, men vi måler nøje efter for at bruge den rigtige dosering og mindske forbruget af engangsprodukter. Alle vores medarbejdere er oplært i håndtering og brug af miljøvenlige rengøringsprodukter.

the swan brand