Bilrengøring Gilleleje

Vi dækker hele Sjælland

Steamgrønt trustpilot

  Hjemmevask

  Rabatordning

  Miljøvenligt

  Døgnåbent

Gør din bil smukt igen

Hvis du har et slidt bil, der bærer tydeligt præg af mange års dagligt brug eller har store misfarvninger eller skrammer, så kan et Klargøringsfirma være løsningen på dit problem. Med en professionel bilrengøring er det nemlig muligt at erstatte det triste udseende med et flottere, sundere og mere indbydende udtryk, som du vil få stor glæde af.

Med hjælp fra Steamgrønt kan du hurtigt og nemt få et flot, nyslebet bil, der afspejler de helt rette ting. Vi udfører Bilrengøring i Gilleleje og har allerede hjulpet en lang række kunder med fornyelse af deres Bilsæder. Så du kan roligt kontakte os, hvis du søger professionel assistance til din opgave.

Fordelene er mange

Flotte Bilsæder har stor betydning for udtrykket i dit hjem. Derfor er det også en god investering at lade dygtige bilfolk klare rengøringen af din bil.

Lader du Steamgrønt stå for opgaven, kan du være sikker på flere ting: en professionel tilgang, god service og rengøringsarbejde i topkvalitet. Vi har nemlig en høj tilfredshedsscore på Trustpilot, hvilket skyldes mange positive anmeldelser fra vores kunder af os og vores udførte arbejde. Men det er ikke det eneste – der er også andre fordele ved at bruge os:

  • 10+ års erfaring med bilrengøring
  • Høj kvalitet og 3 års garanti
  • bilfolk med professionelle maskiner
  • Fokus på dine ønsker og behov
  • Undgå bekymringer og uforudsete problemer

Når du skal have udført Bilrengøring i Gilleleje eller andre sjællandske byer, så er vi et rigtig godt valg – især hvis erfaring og ekspertise er vigtigt for dig, og du ønsker et flot og holdbart resultat.

Rådgivning du kan bruge til noget

Hos Steamgrønt kan du regne med os og vores dygtige folk. Alle bilmænd er uddannede og har en masse erfaring fra branchen, hvilket er din garanti for godt håndværk.

Vi går dog ikke kun op i at levere et flot og gennemført stykke arbejde. Når du vælger Steamgrønt som din partner, kan du også se frem til råd og vejledning, du rent faktisk får noget ud af. Det ser vi som god service.

Uanset om du ved en smule om rengøringsarbejde eller intet kender til det, så kan vi hjælpe dig med spørgsmål til din opgave. Vi har f.eks. rådgivet andre kunder om emner som disse:

  • Behov for afhøvling, Rengøring eller finrengøring
  • bilbehandling, der passer til kundernes behov
  • Korrekt rengøring og vedligeholdelse af Sæderne

Få et tilbud fra kompetente folk

Bilrengøring i Gilleleje eller hvilken som helst anden by kræver hjælp fra professionelle bilfolk, der kan garantere de flotteste og mest solide resultater. Så frem for at hoppe ud i et omfattende gør-det-selv-projekt, så er den klogeste og mest holdbare løsning at overlade opgaven til de mest kompetente folk – Steamgrønts erfarne bilmænd.

Du er meget velkommen til at give os et kald og høre mere om, hvad vi kan tilbyde dig. Vi giver også gerne et tilbud, der tager udgangspunkt i dine ønsker og behov. Og vi sørger samtidig for, at prisen matcher din opgave, så du ikke betaler for noget, du ikke ønsker.

KONTAKT OS

Ring til os på

+4548805058

Send en mail på

info@steamgront.dk

Find os her

Vesterbrogade 74, København V

KUNDEANMELDELSER

``Jeg var næsten flov over bestillingen efter en sommer på de danske landeveje med tre små børn på bagsædet. Men jeg er så glad for resultatet. Bilen skinnede fuldstændig og duftede bare dejlig. Største anbefalinger til Steamgrønt``
SteamDanmark reference

Karen M.

``STEAMGRØNTER I TOPKLASSE!! Perfekt rengøring/vask af bil Efter at have fået en lille ny, har bilen længe manglet rengøring. Jonas gjorde et super flot stykke arbejde – nu kan det dårligt ses at bilen har været brugt 👌 Kan helt klart anbefales``
SteamDanmark reference

Morten P.

``Havde i går bestilt vask af bilen, både indvendigt og udvendigt, plus lidt ekstra. Ankom præcis på klokkeslettet, og da Jonas gik igang, var det et flot stykke arbejde, han lavede, bilen blev flot ren og skinnende både udvendigt og indvendigt.``
SteamDanmark reference

Pernille S.

``Min familie og jeg var næsten pinlig over bookingen efter meget lang periode med fire børn spisende alt fra chokolade, karamel, kiks og vingummier på bagsædet.``
SteamDanmark reference

Elsa T.

``Sikke et flot resultat Steamgrønt har leveret og det er ikke kun mig der synes det. Da vi ved afslutning stod på vejen gik en gruppe forbi og de var virkelig imponeret over hvor meget bilen skinnede.``
SteamDanmark reference

Freja A.

``Utrolig nem service. Troede at jeg skulle aflevere bilen, men så ringede Jonas at han var på vej. Flot resultat og god service.``
SteamDanmark reference

Nicklas H.

Vil du gerne høre mere om damprensning af bil? Så kontakt os

Vil du gerne høre nærmere om, hvad vi helt præcist foretager os, når vi rengør din bil? Eller vil du blot gerne have hjælp til en sæderens?

Vi er meget fleksible i vores løsninger, når det kommer damprensning af din bil, da vi skræddersyr løsningen efter, hvad du har brug for. Vil du derfor gerne have os til at damprense både det indvendige og det udvendige af din bil, eller ønsker du blot damprensning af dele af din bil, er det noget, vi sammen finder ud af.

Det vigtigste for os er blot, at vi hjælper dig med at gøre din klargøre din bil, som du gerne vil have det, så du igen er tilfreds, når du sætter dig ind for at køre afsted.

Vi har damprenset og klargjort mange biler i København og omegn og vil hellere end gerne gøre det for dig også! Så ring eller skriv gerne for et godt tilbud.

Vi passer på miljøet

Steamgrønt.dk politik er at udføre enhver rengøring med minimal brug af kemikalier og vand. Vi værdsætter miljøet, derfor er alle vores produkter svanemærket. For os handler det ikke blot om at bruge de rigtige produkter, men vi måler nøje efter for at bruge den rigtige dosering og mindske forbruget af engangsprodukter. Alle vores medarbejdere er oplært i håndtering og brug af miljøvenlige rengøringsprodukter.

the swan brand