Bilrengøring Gladsaxe

Vi dækker hele Sjælland

Steamgrønt trustpilot

  Hjemmevask

  Rabatordning

  Miljøvenligt

  Døgnåbent

Genopfrisk dine Bilsæder

Giv nyt liv til dine slidte, falmede Bilsæder ved at vælge Steamgrønt til din bilrengøring. Vi udfører Klargøring af bil og Bilrengøring i Gladsaxe og omegn. Vælger du os, kan du være sikker på, at du får både fornuftige priser og professionel udførelse.

Når du skal have et nyt bil, er det vigtigt, at opgaven løses af et professionelt Klargøringsfirma, så Sædernes høje kvalitet varer ved i mange år. Vores fagfolk anvender branchens bedste maskiner og med mere end 10 års erfaring, kan vi altid byde ind med vejledning til, hvordan din drøm realiseres på den bedst mulige måde.

Har du lyst til at få et uforpligtigende tilbud? Kontakt os og lad os sammen se på, hvilken løsning der kan skræddersyes til dig og dit hjem.

Vi klarer opgaver i alle størrelser

Steamgrønt er et landsdækkende Klargøringsfirma med over 10 års erfaring fra klargøringsbranchen. Vi udfører blandt andet Klargøring af bil og Bilrengøring i Gladsaxe, men også på resten af Sjælland. Vores faguddannede folk har erfaring med al slags bilrengøring. Derfor giver vi hele tre års garanti på vores ydelser. Det gør vi for at sikre, at du får glæde af resultatet i mange år frem.

Måske er du i tvivl, om det vil være bedst med efterbehandling med olie, sæbe, lak eller lud. Bare rolig. Vores uddannede fagfolk er altid i stand til at rådgive dig om, hvilken løsning der vil være bedst i forhold til dine ønsker. Hvem ved, måske får du endda inspiration til helt nye og spændende muligheder!

Flere ydelser, altid samme høje kvalitet

Steamgrønt er landsdækkende eksperter inden for bilbehandling. Derfor kan vi også løse netop din opgave, hvad enten det er Klargøring af bil eller Bilrengøring i Gladsaxe, Herlev, Gentofte eller et helt fjerde sted på Sjælland. Med andre ord lader vi os ikke begrænse af hverken geografi eller opgavetype.

Vores håndværk består af flere forskellige ydelser, som sikrer dig flotte resultater, der holder i mange år. Vi kan for eksempel udføre:

  • Bilrengøring
  • Klargøring af bil
  • Efterbehandling med olie, lak, lud eller sæbe
  • Rengøring af trapper, bordplader eller terrasser

Inden vi begynder på opgaven, tilbyder vi at bidrage med råd, inspiration og vejledning, så du får det bedste resultat. Så får du endnu mere værdi for pengene.

Tag kontakt og få et godt tilbud!

Inden vi går i gang med en opgave, har vi stort fokus på at definere dine behov og ønsker bedst muligt for at sikre, at du bliver så tilfreds som muligt. Uanset om du har brug for råd, inspiration og vejledning til dit projekt, eller om du står klar med en konkret opgave til os, kan vi også give dig et gratis og uforpligtigende tilbud.

Dit tilbud er naturligvis både skræddersyet og tilpasset dine ønsker. Ligeledes er vores priser på et niveau, hvor alle kan være med. På denne måde sikrer vi nemlig, at du kan blive én af vores mange tilfredse kunder. Vores høje tilfredshedsscore på Trustpilot vidner nemlig om, at vi kan vores kram. Så kontakt os for at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe med netop dit drømmeprojekt!

KONTAKT OS

Ring til os på

+4548805058

Send en mail på

info@steamgront.dk

Find os her

Vesterbrogade 74, København V

KUNDEANMELDELSER

``Jeg var næsten flov over bestillingen efter en sommer på de danske landeveje med tre små børn på bagsædet. Men jeg er så glad for resultatet. Bilen skinnede fuldstændig og duftede bare dejlig. Største anbefalinger til Steamgrønt``
SteamDanmark reference

Karen M.

``STEAMGRØNTER I TOPKLASSE!! Perfekt rengøring/vask af bil Efter at have fået en lille ny, har bilen længe manglet rengøring. Jonas gjorde et super flot stykke arbejde – nu kan det dårligt ses at bilen har været brugt 👌 Kan helt klart anbefales``
SteamDanmark reference

Morten P.

``Havde i går bestilt vask af bilen, både indvendigt og udvendigt, plus lidt ekstra. Ankom præcis på klokkeslettet, og da Jonas gik igang, var det et flot stykke arbejde, han lavede, bilen blev flot ren og skinnende både udvendigt og indvendigt.``
SteamDanmark reference

Pernille S.

``Min familie og jeg var næsten pinlig over bookingen efter meget lang periode med fire børn spisende alt fra chokolade, karamel, kiks og vingummier på bagsædet.``
SteamDanmark reference

Elsa T.

``Sikke et flot resultat Steamgrønt har leveret og det er ikke kun mig der synes det. Da vi ved afslutning stod på vejen gik en gruppe forbi og de var virkelig imponeret over hvor meget bilen skinnede.``
SteamDanmark reference

Freja A.

``Utrolig nem service. Troede at jeg skulle aflevere bilen, men så ringede Jonas at han var på vej. Flot resultat og god service.``
SteamDanmark reference

Nicklas H.

Vil du gerne høre mere om damprensning af bil? Så kontakt os

Vil du gerne høre nærmere om, hvad vi helt præcist foretager os, når vi rengør din bil? Eller vil du blot gerne have hjælp til en sæderens?

Vi er meget fleksible i vores løsninger, når det kommer damprensning af din bil, da vi skræddersyr løsningen efter, hvad du har brug for. Vil du derfor gerne have os til at damprense både det indvendige og det udvendige af din bil, eller ønsker du blot damprensning af dele af din bil, er det noget, vi sammen finder ud af.

Det vigtigste for os er blot, at vi hjælper dig med at gøre din klargøre din bil, som du gerne vil have det, så du igen er tilfreds, når du sætter dig ind for at køre afsted.

Vi har damprenset og klargjort mange biler i København og omegn og vil hellere end gerne gøre det for dig også! Så ring eller skriv gerne for et godt tilbud.

Vi passer på miljøet

Vores politik er at udføre enhver rengøring med minimal brug af kemikalier og vand. Vi værdsætter miljøet, derfor er alle vores produkter svanemærket. For os handler det ikke blot om at bruge de rigtige produkter, men vi måler nøje efter for at bruge den rigtige dosering og mindske forbruget af engangsprodukter. Alle vores medarbejdere er oplært i håndtering og brug af miljøvenlige rengøringsprodukter.

the swan brand