Bilrengøring Glostrup

Vi dækker hele Sjælland

Steamgrønt trustpilot

  Hjemmevask

  Rabatordning

  Miljøvenligt

  Døgnåbent

Lokal bilrengøring– klargøring i bedste kvalitet

Med professionelle rengøringsydelser, som sæderens og vinylpleje af Sæder, kan din bil få tilført nyt liv og se mere indbydende ud. Det er både en fordel, hvis du går med salgstanker, men også bare, hvis du ønsker at gøre noget godt for din bil og dig selv.

Skal du bruge bilrengøring eller rengøring af din bil i Glostrup, er valget af et professionelt klargøringsfirma en klog beslutning – på den måde slipper du for mange af de bekymringer og udforudsete problemer, der typisk opstår, hvis du selv skal stå for opgaven.

Et bilrengøring firma med en solid kombination af erfaring og kompetencer kan skabe de bedste resultater med udgangspunkt i netop din opgave og dit behov.

Professionelle og erfarne fagfolk

Steamgrønt.dk er et professionelt klargøringsfirma, og derfor bruger vi også kun uddannede fagfolk, der har de rette kompetencer og erfaring med de opgaver, vi tilbyder vores kunder. Det er din garanti for, at det arbejde vi laver udføres på bedste vis og med det flotteste resultat til følge.

Hos Steamgrønt.dk tilbyder vi at udføre:

Gennem årene har vi hjulpet mange kunder med små og store opgaver inden for klargøring af bil. Hver gang har vi udført opgaven efter kundens ønsker og skabt optimale løsninger, der både har gjort kunderne og os glade og tilfredse.

Vi kommer dog også gerne med vores vurdering af opgaven, og kan vi bidrage med idéer, der kan skabe endnu flottere og bedre løsninger, gør vi gerne det. Vores ønske er nemlig, at du får det bedste resultat.

Bilrengøring i Glostrup og resten af København

Hos Steamgrønt.dk tilbyder vi udførelse af alle vores ydelser i hele Storkøbenhavn. Så skal du bruge klargøring af bil i Glostrup eller et andet sted i hovedstaden, er vi klar til at hjælpe dig.

Vores mål er at levere den bedste klargøring i Glostrup. Det gør vi ved at udføre rengøring af bil i den bedste kvalitet og skabe flotte resultater hos vores kunder. Udover vores professionelle tilgang og faglige stolthed, går vi dog også meget op i at give vores kunder en god service. Vi mener nemlig, at en positiv tilgang gør opgaverne nemmere at udføre og skaber endnu bedre resultater.

Kompetent rådgivning og hjælp

Hos Steamgrønt.dk er vi specialister i klargøring af bil. Derfor kan vi både tilbyde kompetent rådgivning og bidrage med inspiration i forbindelse med dit projekt. Så uanset hvad dine ønsker og dit behov er i forhold til professionelle rengøringsydelser, så kan vi hjælpe dig og få dig i mål med din opgave.

Ønsker du at høre mere om dine muligheder, og hvordan vi kan hjælpe dig, så kontakt os og få et uforpligtende tilbud, der er skræddersyet til din opgave. Ring til os på 30205855 eller skriv til steamgrønt@gmail.com.

KONTAKT OS

Ring til os på

+4548805058

Send en mail på

info@steamgront.dk

Find os her

Vesterbrogade 74, København V

KUNDEANMELDELSER

``Jeg var næsten flov over bestillingen efter en sommer på de danske landeveje med tre små børn på bagsædet. Men jeg er så glad for resultatet. Bilen skinnede fuldstændig og duftede bare dejlig. Største anbefalinger til Steamgrønt``
SteamDanmark reference

Karen M.

``STEAMGRØNTER I TOPKLASSE!! Perfekt rengøring/vask af bil Efter at have fået en lille ny, har bilen længe manglet rengøring. Jonas gjorde et super flot stykke arbejde – nu kan det dårligt ses at bilen har været brugt 👌 Kan helt klart anbefales``
SteamDanmark reference

Morten P.

``Havde i går bestilt vask af bilen, både indvendigt og udvendigt, plus lidt ekstra. Ankom præcis på klokkeslettet, og da Jonas gik igang, var det et flot stykke arbejde, han lavede, bilen blev flot ren og skinnende både udvendigt og indvendigt.``
SteamDanmark reference

Pernille S.

``Min familie og jeg var næsten pinlig over bookingen efter meget lang periode med fire børn spisende alt fra chokolade, karamel, kiks og vingummier på bagsædet.``
SteamDanmark reference

Elsa T.

``Sikke et flot resultat Steamgrønt har leveret og det er ikke kun mig der synes det. Da vi ved afslutning stod på vejen gik en gruppe forbi og de var virkelig imponeret over hvor meget bilen skinnede.``
SteamDanmark reference

Freja A.

``Utrolig nem service. Troede at jeg skulle aflevere bilen, men så ringede Jonas at han var på vej. Flot resultat og god service.``
SteamDanmark reference

Nicklas H.

Vil du gerne høre mere om damprensning af bil? Så kontakt os

Vil du gerne høre nærmere om, hvad vi helt præcist foretager os, når vi rengør din bil? Eller vil du blot gerne have hjælp til en sæderens?

Vi er meget fleksible i vores løsninger, når det kommer damprensning af din bil, da vi skræddersyr løsningen efter, hvad du har brug for. Vil du derfor gerne have os til at damprense både det indvendige og det udvendige af din bil, eller ønsker du blot damprensning af dele af din bil, er det noget, vi sammen finder ud af.

Det vigtigste for os er blot, at vi hjælper dig med at gøre din klargøre din bil, som du gerne vil have det, så du igen er tilfreds, når du sætter dig ind for at køre afsted.

Vi har damprenset og klargjort mange biler i København og omegn og vil hellere end gerne gøre det for dig også! Så ring eller skriv gerne for et godt tilbud.

Vi passer på miljøet

Steamgrønt.dk politik er at udføre enhver rengøring med minimal brug af kemikalier og vand. Vi værdsætter miljøet, derfor er alle vores produkter svanemærket. For os handler det ikke blot om at bruge de rigtige produkter, men vi måler nøje efter for at bruge den rigtige dosering og mindske forbruget af engangsprodukter. Alle vores medarbejdere er oplært i håndtering og brug af miljøvenlige rengøringsprodukter.

the swan brand