Bilrengøring Græsted

Vi dækker hele Sjælland

Steamgrønt trustpilot

  Hjemmevask

  Rabatordning

  Miljøvenligt

  Døgnåbent

Tid til fornyelse i hjemmet?

Er det tid til at forny hjemmets udseende og blive kvit med det nedslidte look på dine gamle Bilsæder? Måske har Sæderne endda grimme pletter eller store skrammer, som gør det hele endnu værre.

Steamgrønt er det oplagte valg, når du skal have hjælp til at renovere dine Sæder. Vi tilbyder blandt andet afhøvling, Rengøring og efterbehandling af Sæder, trapper, terrasser og bordplader. Derfor er vi eksperter inden for vores fagområde og er altid i stand til at løse dit projekt til perfektion. Vi står altid klar til at hjælpe dig, uanset hvilke behov og ønsker du har.

Har du brug for professionel hjælp til Bilrengøring i Græsted, er Steamgrønt det naturlige og oplagte valg. Takket være 10 års erfaring i klargøringsbranchen er vi sikre på, at vi kan levere det bedste resultat til dig og dine Sæder. Skal vi komme i gang med dit projekt? Kontakt os og få et uforpligtigende tilbud.

Godt håndværk – hver gang

På udkig efter professionel hjælp til Bilrengøring i Græsted? Lad Steamgrønt hjælpe dig. Vi er et erfarent Klargøringsfirma, som sætter en ære i at levere den bedste løsning og det bedste håndværk – hver eneste gang.

Når du vælger Steamgrønt, får du professionel sparring til at finde den løsning, som matcher dine ønsker bedst. Vores landsdækkende service består af bl.a. rengøring af Sæder, afhøvling af Sæder plus meget mere. Derfor kan vi med stor ekspertise altid guide og vejlede dig til, hvilken type bilrengøring som passer bedst til netop dine ønsker og dit hjem.

Når du vælger Steamgrønt til din opgave, får du blandt andet følgende fordele:

  • 10+ års erfaring med rengøring af Bilsæder
  • Kompetente fagfolk, der er eksperter inden for området
  • bilrengøring i høj kvalitet med 3 års garanti
  • Professionel rådgivning og suveræne resultater
  • Landsdækkende rengøringsarbejde og rådgivning

Hvad enten du ønsker Bilrengøring i Græsted eller andre steder på Sjælland, er vi klar til at give dig rådgivning og vejledning, når det gælder dit drømmeprojekt. Derfor er vi altid klar til at svare på dine spørgsmål, så du er sikret det resultat, du ønsker dig.

Med andre ord skaber vi altid en proces, som tager udgangspunkt i dine ønsker og drømme, hvor du altid starter med at få en professionel vurdering. Herfra skaber vi det bedst mulige resultat.

Vores mange dygtige og kompetente medarbejdere står klar rundt omkring i landet til at give dig brugbare råd og professionelt rengøringsarbejde, som du kan få stor glæde af.

Professionelle folk = professionelle resultater

En Rengøring og efterbehandling af din bil er noget, alle i hjemmet vil få glæde af i mange år. Derfor er det vigtigt, at håndværket udføres korrekt og ordentligt.

Når du vælger Steamgrønt, får du altid professionelle resultater til fair priser. Vores mange glade og tilfredse kunder på Trustpilot vidner om, at vi skaber professionelle resultater, som du kommer til at få stor glæde af.

Har du fået mod på at komme ét skridt nærmere på at forny hjemmet? Lad os hjælpe dig. Tag kontakt til os og få et uforpligtigende tilbud, der tager udgangspunkt i dine konkrete behov.

KONTAKT OS

Ring til os på

+4548805058

Send en mail på

info@steamgront.dk

Find os her

Vesterbrogade 74, København V

KUNDEANMELDELSER

``Jeg var næsten flov over bestillingen efter en sommer på de danske landeveje med tre små børn på bagsædet. Men jeg er så glad for resultatet. Bilen skinnede fuldstændig og duftede bare dejlig. Største anbefalinger til Steamgrønt``
SteamDanmark reference

Karen M.

``STEAMGRØNTER I TOPKLASSE!! Perfekt rengøring/vask af bil Efter at have fået en lille ny, har bilen længe manglet rengøring. Jonas gjorde et super flot stykke arbejde – nu kan det dårligt ses at bilen har været brugt 👌 Kan helt klart anbefales``
SteamDanmark reference

Morten P.

``Havde i går bestilt vask af bilen, både indvendigt og udvendigt, plus lidt ekstra. Ankom præcis på klokkeslettet, og da Jonas gik igang, var det et flot stykke arbejde, han lavede, bilen blev flot ren og skinnende både udvendigt og indvendigt.``
SteamDanmark reference

Pernille S.

``Min familie og jeg var næsten pinlig over bookingen efter meget lang periode med fire børn spisende alt fra chokolade, karamel, kiks og vingummier på bagsædet.``
SteamDanmark reference

Elsa T.

``Sikke et flot resultat Steamgrønt har leveret og det er ikke kun mig der synes det. Da vi ved afslutning stod på vejen gik en gruppe forbi og de var virkelig imponeret over hvor meget bilen skinnede.``
SteamDanmark reference

Freja A.

``Utrolig nem service. Troede at jeg skulle aflevere bilen, men så ringede Jonas at han var på vej. Flot resultat og god service.``
SteamDanmark reference

Nicklas H.

Vil du gerne høre mere om damprensning af bil? Så kontakt os

Vil du gerne høre nærmere om, hvad vi helt præcist foretager os, når vi rengør din bil? Eller vil du blot gerne have hjælp til en sæderens?

Vi er meget fleksible i vores løsninger, når det kommer damprensning af din bil, da vi skræddersyr løsningen efter, hvad du har brug for. Vil du derfor gerne have os til at damprense både det indvendige og det udvendige af din bil, eller ønsker du blot damprensning af dele af din bil, er det noget, vi sammen finder ud af.

Det vigtigste for os er blot, at vi hjælper dig med at gøre din klargøre din bil, som du gerne vil have det, så du igen er tilfreds, når du sætter dig ind for at køre afsted.

Vi har damprenset og klargjort mange biler i København og omegn og vil hellere end gerne gøre det for dig også! Så ring eller skriv gerne for et godt tilbud.

Vi passer på miljøet

Steamgrønt.dk politik er at udføre enhver rengøring med minimal brug af kemikalier og vand. Vi værdsætter miljøet, derfor er alle vores produkter svanemærket. For os handler det ikke blot om at bruge de rigtige produkter, men vi måler nøje efter for at bruge den rigtige dosering og mindske forbruget af engangsprodukter. Alle vores medarbejdere er oplært i håndtering og brug af miljøvenlige rengøringsprodukter.

the swan brand