Bilrengøring Greve

Vi dækker hele Sjælland

Steamgrønt trustpilot

  Hjemmevask

  Rabatordning

  Miljøvenligt

  Døgnåbent

Bilrengøring Greve – Klargøringsfirma med stor ekspertise

Uanset om du overvejer at sælge din lejlighed eller dit hus, eller bare ønsker at give Sæderne i dit hjem en kærlig hånd, så er professionelle Rengøringsydelser, som Rengøring, afhøvling og efterbehandling, med til at skabe et flottere helhedsindtryk.

Står du med en konkret opgave og skal bruge Bilrengøring i Greve eller i nærheden af Greve, så er et professionelt Klargøringsfirma den bedste løsning. Det giver nemlig dig en garanti for godt håndværk, og et flot resultat du bliver glad for.

Erfarne fagfolk skaber optimale resultater

Hos Steamgrønt bruger vi kun uddannede fagfolk til at udføre vores opgaver, og derfor kan du regne med solidt rengøringsarbejde og flotte resultater – ligesom vores mange tidligere kunder, der også har været glade for, at de valgte Steamgrønt.

Vi har udført en lang række af små og store opgaver, der både har inkluderet rådgivning, inspiration og den konkrete udførelse af rengøringsarbejdet. Derfor har vi erfaring på mange områder, hvilket også gør, at vi kan tilbyde dig flere professionelle ydelser:

I mange tilfælde kan det bedst betale sig at få klaret mere end bare én opgave, så dine Sæder får den bedste behandling. Det kræver en vurdering af den konkrete opgave og Sædernes aktuelle tilstand. Det er dog noget, vi beslutter i fællesskab – det vigtigste er, at du får en løsning, der giver dig flotte Sæder, du kan nyde længst muligt.

Vi dækker Greve og resten af Sjælland

Vi er specialister i rengøringsarbejde og ønsker at hjælpe så mange personer som muligt med deres rengøringsopgaver. Derfor skal geografi ikke holde os tilbage fra at udføre professionelt rengøringsarbejde for vores kunder.

Vi udfører Bilrengøring i Greve, men tilbyder selvfølgelig også resten af vores ydelser i Greve og på resten af Sjælland. Vi mener ikke, at du nødvendigvis skal vælge den nærmeste bilmand til din opgave – du skal derimod fokusere på at finde et professionelt Klargøringsfirma, der har de rette kompetencer og den nødvendige erfaring, så de kan klare din opgave bedst muligt.

Få et gratis tilbud

Hos Steamgrønt hjælper vi gerne med både rådgivning, inspiration og udførelse af rengøringsarbejde. Uanset om du kun skal bruge én af delene, eller måske gerne vil have al den hjælp du kan få, så finder vi i fællesskab en løsning, der passer til dig og dine ønsker.

Du kan ringe til os på 30205855 eller skrive til info@steamgront.dk. Så giver vi dig et uforpligtende tilbud, der er skræddersyet til netop dit projekt og dit behov.

KONTAKT OS

Ring til os på

+4548805058

Send en mail på

info@steamgront.dk

Find os her

Vesterbrogade 74, København V

KUNDEANMELDELSER

``Jeg var næsten flov over bestillingen efter en sommer på de danske landeveje med tre små børn på bagsædet. Men jeg er så glad for resultatet. Bilen skinnede fuldstændig og duftede bare dejlig. Største anbefalinger til Steamgrønt``
SteamDanmark reference

Karen M.

``STEAMGRØNTER I TOPKLASSE!! Perfekt rengøring/vask af bil Efter at have fået en lille ny, har bilen længe manglet rengøring. Jonas gjorde et super flot stykke arbejde – nu kan det dårligt ses at bilen har været brugt 👌 Kan helt klart anbefales``
SteamDanmark reference

Morten P.

``Havde i går bestilt vask af bilen, både indvendigt og udvendigt, plus lidt ekstra. Ankom præcis på klokkeslettet, og da Jonas gik igang, var det et flot stykke arbejde, han lavede, bilen blev flot ren og skinnende både udvendigt og indvendigt.``
SteamDanmark reference

Pernille S.

``Min familie og jeg var næsten pinlig over bookingen efter meget lang periode med fire børn spisende alt fra chokolade, karamel, kiks og vingummier på bagsædet.``
SteamDanmark reference

Elsa T.

``Sikke et flot resultat Steamgrønt har leveret og det er ikke kun mig der synes det. Da vi ved afslutning stod på vejen gik en gruppe forbi og de var virkelig imponeret over hvor meget bilen skinnede.``
SteamDanmark reference

Freja A.

``Utrolig nem service. Troede at jeg skulle aflevere bilen, men så ringede Jonas at han var på vej. Flot resultat og god service.``
SteamDanmark reference

Nicklas H.

Vil du gerne høre mere om damprensning af bil? Så kontakt os

Vil du gerne høre nærmere om, hvad vi helt præcist foretager os, når vi rengør din bil? Eller vil du blot gerne have hjælp til en sæderens?

Vi er meget fleksible i vores løsninger, når det kommer damprensning af din bil, da vi skræddersyr løsningen efter, hvad du har brug for. Vil du derfor gerne have os til at damprense både det indvendige og det udvendige af din bil, eller ønsker du blot damprensning af dele af din bil, er det noget, vi sammen finder ud af.

Det vigtigste for os er blot, at vi hjælper dig med at gøre din klargøre din bil, som du gerne vil have det, så du igen er tilfreds, når du sætter dig ind for at køre afsted.

Vi har damprenset og klargjort mange biler i København og omegn og vil hellere end gerne gøre det for dig også! Så ring eller skriv gerne for et godt tilbud.

Vi passer på miljøet

Steamgrønt.dk politik er at udføre enhver rengøring med minimal brug af kemikalier og vand. Vi værdsætter miljøet, derfor er alle vores produkter svanemærket. For os handler det ikke blot om at bruge de rigtige produkter, men vi måler nøje efter for at bruge den rigtige dosering og mindske forbruget af engangsprodukter. Alle vores medarbejdere er oplært i håndtering og brug af miljøvenlige rengøringsprodukter.

the swan brand