Bilrengøring Haslev

Vi dækker hele Sjælland

Steamgrønt trustpilot

  Hjemmevask

  Rabatordning

  Miljøvenligt

  Døgnåbent

Giv din bil nyt liv

Har du et bil, der en gang var flot og strålende, men nu er slidt og har et falmet udseende? Måske er der endda kommet misfarvninger eller store skrammer som følge af livets gang i dit hjem. Frem for at udskifte hele Sædert med et nyt kan du i stedet få udført en Bilrengøring, som vil give dig et bil, der ser ud som nyt. Og så er det endda til en pris, der ikke ødelægger dit budget.

Steamgrønt udfører Bilrengøring i Haslev og resten af Danmark. Vi har mange års erfaring med at hjælpe folk med at slippe af med deres slidte Bilsæder og i stedet få Sæder, der ser sunde og stærke ud. Og med sådanne Sæder får dit hjem et solidt visuelt løft.

Høj kvalitet hver eneste gang

Hos Steamgrønt får du hjælp fra dygtige bilfolk med mere end 10 års brancheerfaring. Vi går meget op i høj kvalitet – både i forhold til vores arbejde, men også den service og rådgivning som vi giver vores kunder. Men det er ikke de eneste fordele ved at bruge et professionelt firma:

  • Tryghed for godt håndværk
  • Garanti på alt udført arbejde
  • Rådgivning og rengøringsarbejde til dit behov
  • Professionelle maskiner og materialer

Når du bruger os til din bilopgave, kan du se frem til veludført arbejde, der matcher dine ønsker og behov. God kommunikation og en klar forventningsafstemning er vigtige elementer, som vi gør meget ud af. De er nemlig med til at sikre, at du får et suverænt resultat.

Vi udfører Bilrengøring i Haslev, men også mange andre steder på Sjælland. Så uanset om du skal have slebet slidte Sæder i Haslev eller på andre lokationer, så har vi kompetente folk i nærheden, der hurtigt kan træde til. Det er fleksibelt og godt håndværk, når du har brug for det.

Kompetent rådgivning og vejledning

Det er ikke sikkert, at du ved alt om Sæder og rengøring af dem. Men det gør vi. Så hvis du har brug for kyndig assistance før, under og efter dit projekt, er det noget, vi hjertens gerne hjælper med.

Hvis du har spørgsmål eller er i tvivl om, hvad der den ideelle løsning ud fra dine ønsker og behov, så har vi erfaringen og ekspertisen til at hjælpe dig. Med mere end 10 år i faget kan du være sikker på, at vi hjælper dig til de bedste resultater. Vi kan f.eks. rådgive dig om følgende:

  • Behov for afhøvling, Rengøring eller letrengøring
  • Dit valg af efterbehandling til Sæderne
  • Rådgivning om vask og vedligeholdelse af Sæderne

Få kompetent hjælp til din bil

Hvis du skal bruge professionel assistance til en Bilrengøring i Haslev, så får du et gennemført og rigtig flot resultat med vores hjælp. Det er blandt andet derfor, vi har fået mange positive anmeldelser og en høj tilfredshedsscore på Trustpilot.

Så giv Steamgrønt et kald, hvis du ønsker professionel rådgivning og udførelse af bilrengøring – vi sammensætter gerne et gratis tilbud med fokus på dine behov og ønsker.

KONTAKT OS

Ring til os på

+4548805058

Send en mail på

info@steamgront.dk

Find os her

Vesterbrogade 74, København V

KUNDEANMELDELSER

``Jeg var næsten flov over bestillingen efter en sommer på de danske landeveje med tre små børn på bagsædet. Men jeg er så glad for resultatet. Bilen skinnede fuldstændig og duftede bare dejlig. Største anbefalinger til Steamgrønt``
SteamDanmark reference

Karen M.

``STEAMGRØNTER I TOPKLASSE!! Perfekt rengøring/vask af bil Efter at have fået en lille ny, har bilen længe manglet rengøring. Jonas gjorde et super flot stykke arbejde – nu kan det dårligt ses at bilen har været brugt 👌 Kan helt klart anbefales``
SteamDanmark reference

Morten P.

``Havde i går bestilt vask af bilen, både indvendigt og udvendigt, plus lidt ekstra. Ankom præcis på klokkeslettet, og da Jonas gik igang, var det et flot stykke arbejde, han lavede, bilen blev flot ren og skinnende både udvendigt og indvendigt.``
SteamDanmark reference

Pernille S.

``Min familie og jeg var næsten pinlig over bookingen efter meget lang periode med fire børn spisende alt fra chokolade, karamel, kiks og vingummier på bagsædet.``
SteamDanmark reference

Elsa T.

``Sikke et flot resultat Steamgrønt har leveret og det er ikke kun mig der synes det. Da vi ved afslutning stod på vejen gik en gruppe forbi og de var virkelig imponeret over hvor meget bilen skinnede.``
SteamDanmark reference

Freja A.

``Utrolig nem service. Troede at jeg skulle aflevere bilen, men så ringede Jonas at han var på vej. Flot resultat og god service.``
SteamDanmark reference

Nicklas H.

Vil du gerne høre mere om damprensning af bil? Så kontakt os

Vil du gerne høre nærmere om, hvad vi helt præcist foretager os, når vi rengør din bil? Eller vil du blot gerne have hjælp til en sæderens?

Vi er meget fleksible i vores løsninger, når det kommer damprensning af din bil, da vi skræddersyr løsningen efter, hvad du har brug for. Vil du derfor gerne have os til at damprense både det indvendige og det udvendige af din bil, eller ønsker du blot damprensning af dele af din bil, er det noget, vi sammen finder ud af.

Det vigtigste for os er blot, at vi hjælper dig med at gøre din klargøre din bil, som du gerne vil have det, så du igen er tilfreds, når du sætter dig ind for at køre afsted.

Vi har damprenset og klargjort mange biler i København og omegn og vil hellere end gerne gøre det for dig også! Så ring eller skriv gerne for et godt tilbud.

Vi passer på miljøet

Vores politik er at udføre enhver rengøring med minimal brug af kemikalier og vand. Vi værdsætter miljøet, derfor er alle vores produkter svanemærket. For os handler det ikke blot om at bruge de rigtige produkter, men vi måler nøje efter for at bruge den rigtige dosering og mindske forbruget af engangsprodukter. Alle vores medarbejdere er oplært i håndtering og brug af miljøvenlige rengøringsprodukter.

the swan brand