Bilrengøring Hedehusene

Vi dækker hele Sjælland

Steamgrønt trustpilot

  Hjemmevask

  Rabatordning

  Miljøvenligt

  Døgnåbent

Bilrengøring kan forny din bil

Uanset hvor medtaget din bil er, er der gode odds for, at en erfaren bilmand kan give det et helt nyt og flot udseende. Er overfladen blevet slidt og grim som følge af mange års dagligt brug, kan en Bilrengøring være løsningen. På den måde kan Sædert få en pæn og ny overflade, som bidrager til et friskt udtryk i hele din bolig.

Steamgrønt har ekspertviden og kompetente bilmænd, der hjælper med din opgave. Vi har i mere end 10 år løst mange rengøringsopgaver i hele landet. Det har givet stor erfaring, så vi med sikkerhed også kan hjælpe med at indfri dine ønsker ved en Bilrengøring i Hedehusene. Vores arbejde tager altid udgangspunkt i kundens ønsker, der sammen med vores faglige viden giver resultater som er både robuste og en fryd for øjet.

Professionelle bilmænd fra Steamgrønt

Hos Steamgrønt har vi kun uddannede medarbejdere, der har de nødvendige kompetencer til at anvende vores professionelle maskiner i forbindelse med en Rengøring. Det giver vores kunder øget tryghed for håndværk i allerbedste kvalitet, der opfylder den enkeltes ønsker. Og der er flere fordele ved at få udført en Bilrengøring:

  • rengøringsarbejde i høj kvalitet fra erfarne bilfolk
  • Kompetent vejledning og god service
  • Tilbud, der er skræddersyet til din opgave
  • Altid en fast pris på det udførte arbejde ink. 3 års garanti

Steamgrønt sparer dig for unødvendige bekymringer samt ekstraudgifter, så du ikke bliver ruineret. Og med tre års garanti er du sikker på at få et holdbart og flot behandlet bil, hvor der ikke medfølger ubehagelige overraskelser grundet dårligt håndværk eller materialevalg – tværtimod.

Så står du og vakler mellem en professionel og en ikke-professionel håndværker til din bilrengøring i Hedehusene, har du nu flere grunde til at vælge Steamgrønt som dit professionelle Klargøringsfirma.

Få flot rengøringsarbejde i Hedehusene

Vil du være helt sikker på et bil, der opfylder dine kriterier, når det gælder slidstyrke og udseende, står du stærkest, når du vælger et samarbejde med Steamgrønt. Vi sørger for, at du får professionel Bilrengøring i Hedehusene eller et hvilket som helst andet sted på Sjælland.

Har du brug for vejledning og gode råd, eller har du tvivlspørgsmål, som du gerne vil have besvaret, kan en af vores mange kompetente medarbejdere rådgive dig på bedste og mest professionelle vis. Til dagligt svarer vi på spørgsmål, der handler om Rengøring, efterbehandling og den bedste rengøring. Har du spørgsmål, du gerne vil have besvaret, skal du ikke tøve med at kontakte os.

Få et gratis tilbud på din rengøringsopgave

Er du klar til at igangsætte din rengøringsproces og få et bil, der ser ud som nyt? Så skal du endelig kontakte os. Vi ser det som en af vores fornemmeste opgaver at yde den mest professionelle vejledning og udføre bilbehandlinger til perfektion. Det er med til at øge din sikkerhed for et resultat, der opfylder dine ønsker og emmer af kvalitet.

Kontakter du os, får du et gratis og skræddersyet tilbud, der matcher dine ønsker. Og endda til en fordelagtig og fast pris. Du får vores eksperthjælp og Bilrengøring i Hedehusene, der skaber glæde i mange år.

KONTAKT OS

Ring til os på

+4548805058

Send en mail på

info@steamgront.dk

Find os her

Vesterbrogade 74, København V

KUNDEANMELDELSER

``Jeg var næsten flov over bestillingen efter en sommer på de danske landeveje med tre små børn på bagsædet. Men jeg er så glad for resultatet. Bilen skinnede fuldstændig og duftede bare dejlig. Største anbefalinger til Steamgrønt``
SteamDanmark reference

Karen M.

``STEAMGRØNTER I TOPKLASSE!! Perfekt rengøring/vask af bil Efter at have fået en lille ny, har bilen længe manglet rengøring. Jonas gjorde et super flot stykke arbejde – nu kan det dårligt ses at bilen har været brugt 👌 Kan helt klart anbefales``
SteamDanmark reference

Morten P.

``Havde i går bestilt vask af bilen, både indvendigt og udvendigt, plus lidt ekstra. Ankom præcis på klokkeslettet, og da Jonas gik igang, var det et flot stykke arbejde, han lavede, bilen blev flot ren og skinnende både udvendigt og indvendigt.``
SteamDanmark reference

Pernille S.

``Min familie og jeg var næsten pinlig over bookingen efter meget lang periode med fire børn spisende alt fra chokolade, karamel, kiks og vingummier på bagsædet.``
SteamDanmark reference

Elsa T.

``Sikke et flot resultat Steamgrønt har leveret og det er ikke kun mig der synes det. Da vi ved afslutning stod på vejen gik en gruppe forbi og de var virkelig imponeret over hvor meget bilen skinnede.``
SteamDanmark reference

Freja A.

``Utrolig nem service. Troede at jeg skulle aflevere bilen, men så ringede Jonas at han var på vej. Flot resultat og god service.``
SteamDanmark reference

Nicklas H.

Vil du gerne høre mere om damprensning af bil? Så kontakt os

Vil du gerne høre nærmere om, hvad vi helt præcist foretager os, når vi rengør din bil? Eller vil du blot gerne have hjælp til en sæderens?

Vi er meget fleksible i vores løsninger, når det kommer damprensning af din bil, da vi skræddersyr løsningen efter, hvad du har brug for. Vil du derfor gerne have os til at damprense både det indvendige og det udvendige af din bil, eller ønsker du blot damprensning af dele af din bil, er det noget, vi sammen finder ud af.

Det vigtigste for os er blot, at vi hjælper dig med at gøre din klargøre din bil, som du gerne vil have det, så du igen er tilfreds, når du sætter dig ind for at køre afsted.

Vi har damprenset og klargjort mange biler i København og omegn og vil hellere end gerne gøre det for dig også! Så ring eller skriv gerne for et godt tilbud.

Vi passer på miljøet

Steamgrønt.dk politik er at udføre enhver rengøring med minimal brug af kemikalier og vand. Vi værdsætter miljøet, derfor er alle vores produkter svanemærket. For os handler det ikke blot om at bruge de rigtige produkter, men vi måler nøje efter for at bruge den rigtige dosering og mindske forbruget af engangsprodukter. Alle vores medarbejdere er oplært i håndtering og brug af miljøvenlige rengøringsprodukter.

the swan brand