Bilrengøring Hellebæk

Vi dækker hele Sjælland

Steamgrønt trustpilot

  Hjemmevask

  Rabatordning

  Miljøvenligt

  Døgnåbent

Bilrengøring kan redde din bil

Steamgrønt kan hjælpe dig med at få din bil til at se flot ud igen. Vi kan udføre din Bilrengøring i Hellebæk, så din bil får forlænget sin levetid og robusthed. Vi har mere en 10 års erfaring inden for klargøringsbranchen, og med mange udførte bilrengøringer bag os, har vi ekspertviden, der bidrager til den bedste fornyelse af din bil. din bil er derfor i de tryggeste hænder hos os, når du mangler en specialist inden for bilrengøring.

Der kan være flere grunde til, at du ønsker at få slebet din bil. Ofte er det en naturlig følge efter mange års dagligt brug, men måske har du små børn eller kæledyr i hjemmet, der er lidt ekstra hårde ved Sædert. En Bilrengøring vil i langt de fleste tilfælde være nok til at fjerne ridser og skrammer og sørge for, at du får et pænt og ensartet bil.

Vælg et professionelt firma

Måske overvejer du selv at udføre din Bilrengøring i Hellebæk. Men vælger du et professionelt og erfarent firma, som Steamgrønt, til at udføre opgaven, er du sikret flere fordele end blot et flot resultat i høj kvalitet:

  • Flotte Bilsæder med fornyet slidstyrke
  • Professionelle bilfolk med professionelt udstyr
  • rengøringsarbejde tilpasset til dit behov
  • En billigere løsning end et helt nyt bil
  • 3 års garanti på alt udført arbejde

Hos Steamgrønt lytter vi til vores kunders ønsker. Derfor er du sikker på at få et resultat, der passer til din livsstil. Vi sørger for, at rengøringen tager afsæt i dine ønsker og behov, så vores grundige og kompetente medarbejdere kan gøre det, de er bedst til og forlænge din bils levetid.

Hos os sørger vi for, at du får en fast og personlig pris, så du kan sove roligt om natten. Det sparer dig for unødvendige bekymringer og ekstraudgifter, og samtidig er det inklusive tre års garanti på det udførte arbejde.

Kompetent rådgivning i Hellebæk

Vores ekspertrådgivning er tilgængelig i hele landet. Vi har nemlig landsdækkende service og har allerede leveret mange flotte bilrengøringer til glade kunder. Vi udfører nemt Bilrengøring hjemme hos dig i Hellebæk eller i en anden by på Sjælland.

Er du i tvivl om, hvilken behandling, der er bedst egnet til din bil, kan du altid søge vejledning hos os. Vores mange erfarne medarbejdere har en bred faglig viden, og de deler den gerne med dig, hvis din viden om rengøring af Bilsæder er begrænset.

Med Steamgrønt som din professionelle assistance kan du være sikker på at få den bedste og mest professionelle rådgivning, så du får et bil, der opfylder dine kriterier.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud

Med vores erfarne bilmænd som dine kompetente medspillere er du garanteret et nybehandlet bil, der både lever op til dit ønske om et flot udseende, men også har en høj modstandsdygtighed.

Er du klar til at lave en aftale med os, eller har du brug for inspiration eller vejledning, så er du altid velkommen til at kontakte os. Vi sørger for et personligt og helt uforpligtende tilbud på din opgave, så du hurtigst muligt kan få udført en Bilrengøring i Hellebæk.

KONTAKT OS

Ring til os på

+4548805058

Send en mail på

info@steamgront.dk

Find os her

Vesterbrogade 74, København V

KUNDEANMELDELSER

``Jeg var næsten flov over bestillingen efter en sommer på de danske landeveje med tre små børn på bagsædet. Men jeg er så glad for resultatet. Bilen skinnede fuldstændig og duftede bare dejlig. Største anbefalinger til Steamgrønt``
SteamDanmark reference

Karen M.

``STEAMGRØNTER I TOPKLASSE!! Perfekt rengøring/vask af bil Efter at have fået en lille ny, har bilen længe manglet rengøring. Jonas gjorde et super flot stykke arbejde – nu kan det dårligt ses at bilen har været brugt 👌 Kan helt klart anbefales``
SteamDanmark reference

Morten P.

``Havde i går bestilt vask af bilen, både indvendigt og udvendigt, plus lidt ekstra. Ankom præcis på klokkeslettet, og da Jonas gik igang, var det et flot stykke arbejde, han lavede, bilen blev flot ren og skinnende både udvendigt og indvendigt.``
SteamDanmark reference

Pernille S.

``Min familie og jeg var næsten pinlig over bookingen efter meget lang periode med fire børn spisende alt fra chokolade, karamel, kiks og vingummier på bagsædet.``
SteamDanmark reference

Elsa T.

``Sikke et flot resultat Steamgrønt har leveret og det er ikke kun mig der synes det. Da vi ved afslutning stod på vejen gik en gruppe forbi og de var virkelig imponeret over hvor meget bilen skinnede.``
SteamDanmark reference

Freja A.

``Utrolig nem service. Troede at jeg skulle aflevere bilen, men så ringede Jonas at han var på vej. Flot resultat og god service.``
SteamDanmark reference

Nicklas H.

Vil du gerne høre mere om damprensning af bil? Så kontakt os

Vil du gerne høre nærmere om, hvad vi helt præcist foretager os, når vi rengør din bil? Eller vil du blot gerne have hjælp til en sæderens?

Vi er meget fleksible i vores løsninger, når det kommer damprensning af din bil, da vi skræddersyr løsningen efter, hvad du har brug for. Vil du derfor gerne have os til at damprense både det indvendige og det udvendige af din bil, eller ønsker du blot damprensning af dele af din bil, er det noget, vi sammen finder ud af.

Det vigtigste for os er blot, at vi hjælper dig med at gøre din klargøre din bil, som du gerne vil have det, så du igen er tilfreds, når du sætter dig ind for at køre afsted.

Vi har damprenset og klargjort mange biler i København og omegn og vil hellere end gerne gøre det for dig også! Så ring eller skriv gerne for et godt tilbud.

Vi passer på miljøet

Steamgrønt.dk politik er at udføre enhver rengøring med minimal brug af kemikalier og vand. Vi værdsætter miljøet, derfor er alle vores produkter svanemærket. For os handler det ikke blot om at bruge de rigtige produkter, men vi måler nøje efter for at bruge den rigtige dosering og mindske forbruget af engangsprodukter. Alle vores medarbejdere er oplært i håndtering og brug af miljøvenlige rengøringsprodukter.

the swan brand