Bilrengøring Hellerup

Vi dækker hele Sjælland

Steamgrønt trustpilot

  Hjemmevask

  Rabatordning

  Miljøvenligt

  Døgnåbent

Bilrengøring Hellerup – Professionelt udført håndværk

Rengøring og afhøvling af Sæder kan gøre underværker for helhedsindtrykket i dit hjem. Ligesom gamle, slidte Sæder kan have en dårlig effekt på førstehåndsindtrykket i en bolig, så kan flotte, nybehandlede Bilsæder, der fremhæver træets skønhed og struktur, være med til at give dit hjem nyt liv og ny energi.

Har du brug for Klargøring af bil eller Bilrengøring i Hellerup, er et professionelt Klargøringsfirma den rette løsning. Du undgår nemlig de mange bekymringer og udfordringer, der kan opstå i forbindelse med rengøringsarbejde, og du kan samtidig regne med professionelt håndværk, der skaber et flot resultat i den højeste kvalitet.

Professionel rengøringsservice i Hellerup

Hos Steamgrønt er vi eksperter i rengøringsarbejde, og gennem årene har vi hjulpet en lang række kunder med både små og store opgaver. De har alle fået flotte Sæder, der har gjort deres boliger mere indbydende og dermed skabt større glæde.

Vi tilbyder flere forskellige typer af Rengøringsydelser:

Nogle gange kan én ydelse være nok, men ofte vil både afhøvling eller Rengøring samt efterbehandling være den rette løsning, så du får de flotteste og mest holdbare Bilsæder. Uanset hvilken løsning du har brug for, så benytter vi os kun af uddannede fagfolk med stor erfaring og viden om rengøringsarbejde. Det giver dig større sikkerhed for, at dine Bilsæder er i de rette hænder, og at du får det optimale resultat.

Hos Steamgrønt ønsker vi at tilbyde den bedste rengøringsservice i Hellerup. Det gør vi ved at tilbyde vores kunder professionel rådgivning, udføre rengøringsarbejde i den højeste kvalitet og yde en god service, der skaber stor glæde og tilfredshed.

Få et uforpligtende tilbud på rengøringsarbejde

Hos Steamgrønt udfører vi professionel Bilrengøring og Klargøring af bil i Hellerup i høj kvalitet, så du får flotte Sæder, der kan glæde dig i mange år. Uanset om du går med salgstanker og ønsker at gøre din bolig mere attraktiv for potentielle købere eller bare ønsker, at dit hjem fremstår flottere og mere indbydende i de næste mange år, så har vi erfaring og kompetencer til at sikre dig det optimale resultat.

Kontakt os, hvis du ønsker at høre mere om, hvad vi kan tilbyde dig, eller hvis du ønsker et skræddersyet og helt gratis tilbud på din opgave. Du kan ringe til os på 30205855 eller sende en mail til info@steamgront.dk.

KONTAKT OS

Ring til os på

+4548805058

Send en mail på

info@steamgront.dk

Find os her

Vesterbrogade 74, København V

KUNDEANMELDELSER

``Jeg var næsten flov over bestillingen efter en sommer på de danske landeveje med tre små børn på bagsædet. Men jeg er så glad for resultatet. Bilen skinnede fuldstændig og duftede bare dejlig. Største anbefalinger til Steamgrønt``
SteamDanmark reference

Karen M.

``STEAMGRØNTER I TOPKLASSE!! Perfekt rengøring/vask af bil Efter at have fået en lille ny, har bilen længe manglet rengøring. Jonas gjorde et super flot stykke arbejde – nu kan det dårligt ses at bilen har været brugt 👌 Kan helt klart anbefales``
SteamDanmark reference

Morten P.

``Havde i går bestilt vask af bilen, både indvendigt og udvendigt, plus lidt ekstra. Ankom præcis på klokkeslettet, og da Jonas gik igang, var det et flot stykke arbejde, han lavede, bilen blev flot ren og skinnende både udvendigt og indvendigt.``
SteamDanmark reference

Pernille S.

``Min familie og jeg var næsten pinlig over bookingen efter meget lang periode med fire børn spisende alt fra chokolade, karamel, kiks og vingummier på bagsædet.``
SteamDanmark reference

Elsa T.

``Sikke et flot resultat Steamgrønt har leveret og det er ikke kun mig der synes det. Da vi ved afslutning stod på vejen gik en gruppe forbi og de var virkelig imponeret over hvor meget bilen skinnede.``
SteamDanmark reference

Freja A.

``Utrolig nem service. Troede at jeg skulle aflevere bilen, men så ringede Jonas at han var på vej. Flot resultat og god service.``
SteamDanmark reference

Nicklas H.

Vil du gerne høre mere om damprensning af bil? Så kontakt os

Vil du gerne høre nærmere om, hvad vi helt præcist foretager os, når vi rengør din bil? Eller vil du blot gerne have hjælp til en sæderens?

Vi er meget fleksible i vores løsninger, når det kommer damprensning af din bil, da vi skræddersyr løsningen efter, hvad du har brug for. Vil du derfor gerne have os til at damprense både det indvendige og det udvendige af din bil, eller ønsker du blot damprensning af dele af din bil, er det noget, vi sammen finder ud af.

Det vigtigste for os er blot, at vi hjælper dig med at gøre din klargøre din bil, som du gerne vil have det, så du igen er tilfreds, når du sætter dig ind for at køre afsted.

Vi har damprenset og klargjort mange biler i København og omegn og vil hellere end gerne gøre det for dig også! Så ring eller skriv gerne for et godt tilbud.

Vi passer på miljøet

Steamgrønt.dk politik er at udføre enhver rengøring med minimal brug af kemikalier og vand. Vi værdsætter miljøet, derfor er alle vores produkter svanemærket. For os handler det ikke blot om at bruge de rigtige produkter, men vi måler nøje efter for at bruge den rigtige dosering og mindske forbruget af engangsprodukter. Alle vores medarbejdere er oplært i håndtering og brug af miljøvenlige rengøringsprodukter.

the swan brand