Bilrengøring Helsingør

Vi dækker hele Sjælland

Steamgrønt trustpilot

  Hjemmevask

  Rabatordning

  Miljøvenligt

  Døgnåbent

Lokal bilRengører i Helsingør – Håndværk i højeste kvalitet.

Med forskellige Rengøringsydelser kan man give eksisterende Sæder nyt liv og et helt nyt udtryk. Det er f.eks. oplagt med denne type ydelser, hvis du går med salgstanker og vil tilføre lejligheden eller huset ekstra værdi. Eller måske synes du bare, at de gamle Bilsæder trænger til nyt liv.

Bilrengøring i Helsingør og andre steder i Nordsjælland kræver dog hjælp fra professionelle fagfolk, der ved, hvad de har at gøre med. Det giver dig tryghed og viden om, at du kan regne med at få det optimale resultat – nemlig flotte og indbydende Sæder.

rengøringsarbejde udført af fagfolk

Hos Steamgrønt er vi eksperter i rengøringsarbejde og har mange års erfaring i branchen. Derfor tilbyder vi også en bred række af ydelser, der kan give dig flottere og mere indbydende Sæder.

  • Afhøvling og Rengøring af Sæder
  • Lud-, lak– og Sæderens

Mulighederne er mange, og det kan måske være svært for dig at vide præcis, hvilken løsning der passer bedst til dig og dine Sæder. Derfor står vi selvfølgelig til rådighed til at tage en snak om, hvad der er bedst i din situation, så du får den bedste løsning.

Vi bruger kun uddannede fagfolk med erfaring inden for rengøringsarbejde. Det giver dig garanti for professionelt håndværk og det bedste resultat. Vi ønsker nemlig, at du bliver så glad som muligt for dine Sæder, når vi afslutter opgaven hos dig – præcis som vores mange tidligere kunder er blevet.

Bilrengøring i Helsingør og resten af Nordsjælland

Hos Steamgrønt mener vi, at geografi ikke skal være en hindring for at udføre professionelt rengøringsarbejde hos vores kunder. Udover Bilrengøring tilbyder vi også Klargøring af bil i Nordsjælland. Og det gælder også resten af vores Rengøringsydelser, som vi derfor gerne udfører uanset sted.

Vores ønske er, at du vælger den rette bilmand i Nordsjælland på baggrund af kompetencer og erfaring, når du skal have udført rengøringsarbejde. I sidste ende drejer det sig om, at du får en løsning og et slutresultat, du er mest tilfreds med.

Få et gratis tilbud på rengøringsarbejde

Mangler du et kompetent og erfarent Klargøringsfirma i Nordsjælland, så er Steamgrønt klar til at hjælpe dig. Vi har erfaring med mange forskellige opgaver, og kan også være behjælpelige med kompetent rådgivning eller spændende inspiration til dit projekt.

Uanset om du skal bruge os til efterbehandling, Klargøring af bil eller Bilrengøring i Helsingør, så er du velkommen til at kontakte os. Ring på 30205855 eller skriv til info@steamgront.dk og få et gratis tilbud på din opgave.

KONTAKT OS

Ring til os på

+4548805058

Send en mail på

info@steamgront.dk

Find os her

Vesterbrogade 74, København V

KUNDEANMELDELSER

``Jeg var næsten flov over bestillingen efter en sommer på de danske landeveje med tre små børn på bagsædet. Men jeg er så glad for resultatet. Bilen skinnede fuldstændig og duftede bare dejlig. Største anbefalinger til Steamgrønt``
SteamDanmark reference

Karen M.

``STEAMGRØNTER I TOPKLASSE!! Perfekt rengøring/vask af bil Efter at have fået en lille ny, har bilen længe manglet rengøring. Jonas gjorde et super flot stykke arbejde – nu kan det dårligt ses at bilen har været brugt 👌 Kan helt klart anbefales``
SteamDanmark reference

Morten P.

``Havde i går bestilt vask af bilen, både indvendigt og udvendigt, plus lidt ekstra. Ankom præcis på klokkeslettet, og da Jonas gik igang, var det et flot stykke arbejde, han lavede, bilen blev flot ren og skinnende både udvendigt og indvendigt.``
SteamDanmark reference

Pernille S.

``Min familie og jeg var næsten pinlig over bookingen efter meget lang periode med fire børn spisende alt fra chokolade, karamel, kiks og vingummier på bagsædet.``
SteamDanmark reference

Elsa T.

``Sikke et flot resultat Steamgrønt har leveret og det er ikke kun mig der synes det. Da vi ved afslutning stod på vejen gik en gruppe forbi og de var virkelig imponeret over hvor meget bilen skinnede.``
SteamDanmark reference

Freja A.

``Utrolig nem service. Troede at jeg skulle aflevere bilen, men så ringede Jonas at han var på vej. Flot resultat og god service.``
SteamDanmark reference

Nicklas H.

Vil du gerne høre mere om damprensning af bil? Så kontakt os

Vil du gerne høre nærmere om, hvad vi helt præcist foretager os, når vi rengør din bil? Eller vil du blot gerne have hjælp til en sæderens?

Vi er meget fleksible i vores løsninger, når det kommer damprensning af din bil, da vi skræddersyr løsningen efter, hvad du har brug for. Vil du derfor gerne have os til at damprense både det indvendige og det udvendige af din bil, eller ønsker du blot damprensning af dele af din bil, er det noget, vi sammen finder ud af.

Det vigtigste for os er blot, at vi hjælper dig med at gøre din klargøre din bil, som du gerne vil have det, så du igen er tilfreds, når du sætter dig ind for at køre afsted.

Vi har damprenset og klargjort mange biler i København og omegn og vil hellere end gerne gøre det for dig også! Så ring eller skriv gerne for et godt tilbud.

Vi passer på miljøet

Steamgrønt.dk politik er at udføre enhver rengøring med minimal brug af kemikalier og vand. Vi værdsætter miljøet, derfor er alle vores produkter svanemærket. For os handler det ikke blot om at bruge de rigtige produkter, men vi måler nøje efter for at bruge den rigtige dosering og mindske forbruget af engangsprodukter. Alle vores medarbejdere er oplært i håndtering og brug af miljøvenlige rengøringsprodukter.

the swan brand