Bilrengøring Herfølge

Vi dækker hele Sjælland

Steamgrønt trustpilot

  Hjemmevask

  Rabatordning

  Miljøvenligt

  Døgnåbent

Få flot og holdbart rengøringsarbejde

Hvis din bil efterhånden har mange år bag sig og dagligt er udsat for slitage, kan det med tiden ikke undgås, at der er kommet brugsspor. Måske er overfladen slidt igennem nogle steder eller måske er der grimme ridser i Sædert, der irriterer dig. Uanset hvad årsagen er, kan en professionel bilmand hjælpe dig med at sikre den rigtige behandling til din bil.

Med en Bilrengøring kan din bil få nyt liv og forlænget sin levetid. Steamgrønt har stor erfaring med bilrengøring og har udført utallige Bilrengøringer og -afhøvlinger. Med mere end 10 års erfaring inden for branchen er vores ekspertise stor. Sammen med dine ønsker til et nyt bil kan det føre til et slutresultat i højeste kvalitet, når du skal have udført en Bilrengøring i Herfølge.

Vælg et erfarent Klargøringsfirma

Har du overvejet at udføre Bilrengøringen selv? Så bered dig på, at det kræver masser af tid og muligvis også en masse bekymringer.

Vælger du derimod at få hjælp af et professionelt firma til din Bilrengøring i Herfølge, vil du opleve det som en sikker og professionel proces, hvor din største udfordring bliver at vælge efterbehandlingen og nyde det færdige resultat. Derudover er du også sikret:

  • Professionel rådgivning under hele processen
  • Erfarne bilfolk og professionelt udstyr
  • Et skræddersyet tilbud med en fast pris
  • 3 års garanti på det udførte arbejde

Vores grundige medarbejdere er fagligt dygtige, og når deres viden kombineres med dine kriterier til et nyt bil, vil du opleve et slut resultat, der er gennemsyret af kvalitet, og som du får glæde af i rigtig mange år.

Det særlige ved Steamgrønt er, at du får disse fordele til en fordelagtig pris, der ligger fast fra start til slut og er inklusive tre års garanti.

Få kompetent vejledning

Er du usikker på, hvilken behandling, der bedst egnet til din bil? Så kan du med fordel søge vejledning hos en af vores mange dygtige medarbejdere. Med deres mange års erfaring og faglige viden er de bedst egnede til at besvare dine spørgsmål omkring rengøring af Bilsæder, som måske lyder som disse spørgsmål:

  • Har mit bil brug for en afhøvling eller Rengøring?
  • Hvordan vælger jeg den bedste efterbehandling?
  • Hvordan vedligeholder jeg bedst mit bil?

Hos Steamgrønt finder du derfor altid rådgivning, der matcher dit behov og bidrager til fornyelse af din bil ud fra dine ønsker. Vi sørger for, at du får udført en Bilrengøring til dit behov i Herfølge eller i en anden by på Sjælland.

Få et gratis tilbud på en god pris

Er du i tvivl om, hvordan du vælger det mest kompetente firma til din Bilrengøring i Herfølge? Ofte hænger pris og kvalitet sammen, men hos Steamgrønt sørger vi for, at du får en fast og gennemsigtig pris, der omfatter professionelt håndværk og materialer i høj kvalitet.

Er du klar til at få et godt tilbud på din opgave, skal du ikke tøve med at kontakte os. Vores uforpligtende tilbud tager afsæt i dine ønsker til Sæderts udseende og slidstyrke, så du får et bil, der matcher dine daglige behov.

KONTAKT OS

Ring til os på

+4548805058

Send en mail på

info@steamgront.dk

Find os her

Vesterbrogade 74, København V

KUNDEANMELDELSER

``Jeg var næsten flov over bestillingen efter en sommer på de danske landeveje med tre små børn på bagsædet. Men jeg er så glad for resultatet. Bilen skinnede fuldstændig og duftede bare dejlig. Største anbefalinger til Steamgrønt``
SteamDanmark reference

Karen M.

``STEAMGRØNTER I TOPKLASSE!! Perfekt rengøring/vask af bil Efter at have fået en lille ny, har bilen længe manglet rengøring. Jonas gjorde et super flot stykke arbejde – nu kan det dårligt ses at bilen har været brugt 👌 Kan helt klart anbefales``
SteamDanmark reference

Morten P.

``Havde i går bestilt vask af bilen, både indvendigt og udvendigt, plus lidt ekstra. Ankom præcis på klokkeslettet, og da Jonas gik igang, var det et flot stykke arbejde, han lavede, bilen blev flot ren og skinnende både udvendigt og indvendigt.``
SteamDanmark reference

Pernille S.

``Min familie og jeg var næsten pinlig over bookingen efter meget lang periode med fire børn spisende alt fra chokolade, karamel, kiks og vingummier på bagsædet.``
SteamDanmark reference

Elsa T.

``Sikke et flot resultat Steamgrønt har leveret og det er ikke kun mig der synes det. Da vi ved afslutning stod på vejen gik en gruppe forbi og de var virkelig imponeret over hvor meget bilen skinnede.``
SteamDanmark reference

Freja A.

``Utrolig nem service. Troede at jeg skulle aflevere bilen, men så ringede Jonas at han var på vej. Flot resultat og god service.``
SteamDanmark reference

Nicklas H.

Vil du gerne høre mere om damprensning af bil? Så kontakt os

Vil du gerne høre nærmere om, hvad vi helt præcist foretager os, når vi rengør din bil? Eller vil du blot gerne have hjælp til en sæderens?

Vi er meget fleksible i vores løsninger, når det kommer damprensning af din bil, da vi skræddersyr løsningen efter, hvad du har brug for. Vil du derfor gerne have os til at damprense både det indvendige og det udvendige af din bil, eller ønsker du blot damprensning af dele af din bil, er det noget, vi sammen finder ud af.

Det vigtigste for os er blot, at vi hjælper dig med at gøre din klargøre din bil, som du gerne vil have det, så du igen er tilfreds, når du sætter dig ind for at køre afsted.

Vi har damprenset og klargjort mange biler i København og omegn og vil hellere end gerne gøre det for dig også! Så ring eller skriv gerne for et godt tilbud.

Vi passer på miljøet

Steamgrønt.dk politik er at udføre enhver rengøring med minimal brug af kemikalier og vand. Vi værdsætter miljøet, derfor er alle vores produkter svanemærket. For os handler det ikke blot om at bruge de rigtige produkter, men vi måler nøje efter for at bruge den rigtige dosering og mindske forbruget af engangsprodukter. Alle vores medarbejdere er oplært i håndtering og brug af miljøvenlige rengøringsprodukter.

the swan brand