Bilrengøring Herlev

Vi dækker hele Sjælland

Steamgrønt trustpilot

  Hjemmevask

  Rabatordning

  Miljøvenligt

  Døgnåbent

Lokal bilrengøring – Din garanti for god rengøring

Steamgrønt.dk har i en lang årrække tilbudt bilrengøring i Herlev til nogle af markedets bedste priser. Såfremt det skal komme dig til gode, skal du indlede et samarbejde med os, så vi kan bevise, at kvalitetsarbejde ikke behøver at koste en formue.

Bilrengøring i Herlev – Hvem og hvordan?

Steamgrønt.dk skal være det første klargøringsfirma, du tager kontakt til, hvis du har brug for hjælp til rengøring af bil og er bosat i Herlev. Det er nemlig usandsynligt, at du vil fortryde dit valg, hvis du vælger at indlede et samarbejde med os – dit lokale klargøringsfirma.

Du er meget vel landet på denne side, fordi du ønsker at få udført rengøring af bil, men du bør alligevel være opmærksom på, at vi også tilbyder udvendig rengøring, sæderens og meget mere. Foruden støvsugning og rengøring af bilen er efterbehandling og polering også repræsenteret blandt vores mange ydelser.

Hvordan fungerer bilrengøring i praksis? Det kan du blive meget klogere på, hvis du ringer ind til vores konsulent, som kan betjene dig døgnet rundt. Vi kan takket være vores store erfaring rengøre alle typer biltyper, så din bil er naturligvis ingen undtagelse. Du kan som kunde forvente at blive taget med på råd, da vi gør alt for at sikre os, at du får udført et stykke arbejde, som du kan stille dig tilfreds med.

Priser på rengøring af bil i Herlev

Herlev byder ikke på de laveste rengøringspriser, men du kan til gengæld glæde dig over, at du sagtens kan få udført bilrengøring til lave priser. I den anledning er det selvfølgelig ikke underordnet, hvem du vælger at kontakte, da priserne på rengøring af bil kan variere markant fra klargøringsfirma til klargøringsfirma.

Det er nemmest at udarbejde et realistisk tilbud til dig, hvis du beskriver din opgave så detaljeret som muligt. Det vil vi derfor bede dig om at gøre, hvis du henvender dig til os via telefon eller mail. Er du i tvivl om, hvad rengøring af bil indebærer eller er i tvivl om, hvilken efterbehandling du skal vælge, så kan vi hjælpe med det, da vi har et godt kendskab til de mest almindelige bilrengøringstyper og ideelle efterbehandlinger.

Ingen opgaver er ens, men vi kan dog alligevel hurtigt tracke os ind på dine behov og ønsker, da vi altid sætter os grundigt ind i den enkelte opgave. Der bliver desuden sat god tid af til din opgave, så du ender med at blive bekræftet i, at du har valgt det helt rigtige klargøringsfirma til din opgave.

Hvilke fordele er der ved at hyre et klargøringsfirma?

Der er tonsvis af fordele ved at hyre et klargøringsfirma, da en klargøringsmand typisk både er uddannet, passioneret og også meget erfaren. Det kan du i hvert fald være sikker på er tilfældet, hvis du efter at have modtaget et tilbud vælger at indlede et samarbejde med os.

En klargøringsmand tager højde for selv de mindste detaljer, da vi ikke ønsker at skuffe dig som kunde. Du kan stole trygt på, at vi er både kvalitetsbevidste og effektive, når vi arbejder med rengøring af bil. Derudover sørger vi selvfølgelig for, at vi overholder alle aftaler mht. deadline og andre forpligtelser. Det er ikke realistisk, at en privatperson kan skabe et lige så godt resultat som et klargøringsfirma, hvorfor det er nyttigt at hyre en klargøring fra os.

KONTAKT OS

Ring til os på

+4548805058

Send en mail på

info@steamgront.dk

Find os her

Vesterbrogade 74, København V

KUNDEANMELDELSER

``Jeg var næsten flov over bestillingen efter en sommer på de danske landeveje med tre små børn på bagsædet. Men jeg er så glad for resultatet. Bilen skinnede fuldstændig og duftede bare dejlig. Største anbefalinger til Steamgrønt``
SteamDanmark reference

Karen M.

``STEAMGRØNTER I TOPKLASSE!! Perfekt rengøring/vask af bil Efter at have fået en lille ny, har bilen længe manglet rengøring. Jonas gjorde et super flot stykke arbejde – nu kan det dårligt ses at bilen har været brugt 👌 Kan helt klart anbefales``
SteamDanmark reference

Morten P.

``Havde i går bestilt vask af bilen, både indvendigt og udvendigt, plus lidt ekstra. Ankom præcis på klokkeslettet, og da Jonas gik igang, var det et flot stykke arbejde, han lavede, bilen blev flot ren og skinnende både udvendigt og indvendigt.``
SteamDanmark reference

Pernille S.

``Min familie og jeg var næsten pinlig over bookingen efter meget lang periode med fire børn spisende alt fra chokolade, karamel, kiks og vingummier på bagsædet.``
SteamDanmark reference

Elsa T.

``Sikke et flot resultat Steamgrønt har leveret og det er ikke kun mig der synes det. Da vi ved afslutning stod på vejen gik en gruppe forbi og de var virkelig imponeret over hvor meget bilen skinnede.``
SteamDanmark reference

Freja A.

``Utrolig nem service. Troede at jeg skulle aflevere bilen, men så ringede Jonas at han var på vej. Flot resultat og god service.``
SteamDanmark reference

Nicklas H.

Vil du gerne høre mere om damprensning af bil? Så kontakt os

Vil du gerne høre nærmere om, hvad vi helt præcist foretager os, når vi rengør din bil? Eller vil du blot gerne have hjælp til en sæderens?

Vi er meget fleksible i vores løsninger, når det kommer damprensning af din bil, da vi skræddersyr løsningen efter, hvad du har brug for. Vil du derfor gerne have os til at damprense både det indvendige og det udvendige af din bil, eller ønsker du blot damprensning af dele af din bil, er det noget, vi sammen finder ud af.

Det vigtigste for os er blot, at vi hjælper dig med at gøre din klargøre din bil, som du gerne vil have det, så du igen er tilfreds, når du sætter dig ind for at køre afsted.

Vi har damprenset og klargjort mange biler i København og omegn og vil hellere end gerne gøre det for dig også! Så ring eller skriv gerne for et godt tilbud.

Vi passer på miljøet

Steamgrønt.dk politik er at udføre enhver rengøring med minimal brug af kemikalier og vand. Vi værdsætter miljøet, derfor er alle vores produkter svanemærket. For os handler det ikke blot om at bruge de rigtige produkter, men vi måler nøje efter for at bruge den rigtige dosering og mindske forbruget af engangsprodukter. Alle vores medarbejdere er oplært i håndtering og brug af miljøvenlige rengøringsprodukter.

the swan brand