Bilrengøring Hillerød

Vi dækker hele Sjælland

Steamgrønt trustpilot

  Hjemmevask

  Rabatordning

  Miljøvenligt

  Døgnåbent

Lokalt Klargøringsfirma i Hillerød – Flotte resultater i bedste kvalitet

Hvis du overvejer at sælge din bolig, eller bare ønsker, at dit hjem får et nyt og mere indbydende udseende, så kan et professionelt Klargøringsfirma gøre underværker for dig. Med de rette kompetencer og en stor erfaring inden for rengøringsarbejde kan et professionelt Klargøringsfirma skabe de resultater, du forventer.

Ønsker du hjælp til afhøvling og Rengøring af Sæder i Hillerød eller omegn, bør du vælge den bedste bilRengører i Hillerød. Det er nemlig med til at give dig en garanti for godt håndværk fra en lokal fagmand.

Stort udvalg af professionelle Rengøringsydelser

Hos Steamgrønt tilbyder vi dig en bred række af Rengøringsydelser, der kan give dine Sæder nyt liv, så de fremstår flotte og mere indbydende.

Vi bruger kun uddannede fagfolk, der har erfaring med rengøringsarbejde og de rette kompetencer, så de kan udføre din opgave bedst muligt. Vi tilbyder blandt andet følgende ydelser:

Nogle gange kan der være brug for flere ydelser ved samme opgave, men det er noget, vi selvfølgelig diskuterer med dig, så vi sammen kan finde den optimale løsning. I første omgang er det bedste, at vi kommer ud og besøger dig, så vi kan vurdere Sæderne og give dig et konkret bud på, hvad der bør udføres.

Hillerøds bedste rengøringsservice

Vores ønske er at være det bedste Klargøringsfirma i Hillerød, hvilket vi forsøger at være ved hjælp af professionelt udført rengøringsarbejde, faglig stolthed og god service. Vores mange kunder har da også været glade og tilfredse med det arbejde, vi har udført for dem.

Når vi udfører Bilrengøring i Nordsjælland, f.eks. i Hillerød eller Frederikssund, så er vores vigtigste opgave, at du får det optimale resultat, der passer til dine ønsker og dit behov.

Få et tilbud på din opgave

Hvis du ønsker Klargøring af bil eller Bilrengøring i Hillerød eller et andet sted i Nordsjælland, så kan vi hjælpe dig til at få præcis det resultat, du ønsker. Vores mål er, at du får flotte Sæder i den bedste kvalitet, der gør dit hjem endnu mere indbydende.

Ring til os på 30205855 eller skriv til info@steamgront.dk, så du kan få et gratis tilbud på Bilrengøring i Hillerød eller en af vores andre professionelle Rengøringsydelser.

KONTAKT OS

Ring til os på

+4548805058

Send en mail på

info@steamgront.dk

Find os her

Vesterbrogade 74, København V

KUNDEANMELDELSER

``Jeg var næsten flov over bestillingen efter en sommer på de danske landeveje med tre små børn på bagsædet. Men jeg er så glad for resultatet. Bilen skinnede fuldstændig og duftede bare dejlig. Største anbefalinger til Steamgrønt``
SteamDanmark reference

Karen M.

``STEAMGRØNTER I TOPKLASSE!! Perfekt rengøring/vask af bil Efter at have fået en lille ny, har bilen længe manglet rengøring. Jonas gjorde et super flot stykke arbejde – nu kan det dårligt ses at bilen har været brugt 👌 Kan helt klart anbefales``
SteamDanmark reference

Morten P.

``Havde i går bestilt vask af bilen, både indvendigt og udvendigt, plus lidt ekstra. Ankom præcis på klokkeslettet, og da Jonas gik igang, var det et flot stykke arbejde, han lavede, bilen blev flot ren og skinnende både udvendigt og indvendigt.``
SteamDanmark reference

Pernille S.

``Min familie og jeg var næsten pinlig over bookingen efter meget lang periode med fire børn spisende alt fra chokolade, karamel, kiks og vingummier på bagsædet.``
SteamDanmark reference

Elsa T.

``Sikke et flot resultat Steamgrønt har leveret og det er ikke kun mig der synes det. Da vi ved afslutning stod på vejen gik en gruppe forbi og de var virkelig imponeret over hvor meget bilen skinnede.``
SteamDanmark reference

Freja A.

``Utrolig nem service. Troede at jeg skulle aflevere bilen, men så ringede Jonas at han var på vej. Flot resultat og god service.``
SteamDanmark reference

Nicklas H.

Vil du gerne høre mere om damprensning af bil? Så kontakt os

Vil du gerne høre nærmere om, hvad vi helt præcist foretager os, når vi rengør din bil? Eller vil du blot gerne have hjælp til en sæderens?

Vi er meget fleksible i vores løsninger, når det kommer damprensning af din bil, da vi skræddersyr løsningen efter, hvad du har brug for. Vil du derfor gerne have os til at damprense både det indvendige og det udvendige af din bil, eller ønsker du blot damprensning af dele af din bil, er det noget, vi sammen finder ud af.

Det vigtigste for os er blot, at vi hjælper dig med at gøre din klargøre din bil, som du gerne vil have det, så du igen er tilfreds, når du sætter dig ind for at køre afsted.

Vi har damprenset og klargjort mange biler i København og omegn og vil hellere end gerne gøre det for dig også! Så ring eller skriv gerne for et godt tilbud.

Vi passer på miljøet

Steamgrønt.dk politik er at udføre enhver rengøring med minimal brug af kemikalier og vand. Vi værdsætter miljøet, derfor er alle vores produkter svanemærket. For os handler det ikke blot om at bruge de rigtige produkter, men vi måler nøje efter for at bruge den rigtige dosering og mindske forbruget af engangsprodukter. Alle vores medarbejdere er oplært i håndtering og brug af miljøvenlige rengøringsprodukter.

the swan brand