Bilrengøring Holbæk

Vi dækker hele Sjælland

Steamgrønt trustpilot

  Hjemmevask

  Rabatordning

  Miljøvenligt

  Døgnåbent

Lokal Bilrengøring i Holbæk – Fagfolk sikrer høj kvalitet

Skal du flytte og ønsker at give Sæderne i din lejlighed eller dit hus en behandling, der gør dem mere indbydende og din bolig mere attraktiv? Eller synes du bare, at din boligs Sæder trænger til en kærlig hånd, så du kan nyde synet og følelsen af dem i endnu flere år?

Hvis du skal have hjælp til Bilrengøring i Holbæk eller omegn, er et professionelt firma det bedste valg. Det giver nemlig dig en garanti for, at resultatet lever op til dine ønsker, og matcher de forventninger du har.

Specialist i rengøringsarbejde

Hos Steamgrønt er vi eksperter i at udføre rengøringsarbejde, der gør dine Sæder flotte og indbydende. Vi har stor erfaring med en lang række af forskellige opgaver, der alle har skabt optimale resultater for vores kunder.

Vi har haft mange spændende opgaver – både små og simple, men også store og mere udfordrende – for mange forskellige kunder. Fælles for alle opgaverne har været den høje kvalitet, i det arbejde vi har udført. Og selvfølgelig de mange glade kunder, der også har nydt godt af vores store erfaring og ekspertise på området.

Rengøringsarbejde i Holbæk og på resten af Sjælland

Vi er ikke begrænset af geografi, så derfor udfører vi både Bilrengøring i Holbæk og på resten af Sjælland. Og det gælder også alle vores andre Rengøringsydelser. I sidste ende skal geografi ikke være afgørende for valget af et professionelt Klargøringsfirma til din opgave; det skal være kombinationen af erfaring og ekspertise. Det giver dig nemlig sikkerhed i, at du får det bedste resultat.

Hos Steamgrønt bruger vi uddannede bilspecialister, der har stor erfaring med de opgaver, de udfører. Samtidig er vi også meget opmærksomme på at yde en god service for vores kunder og skabe den bedst mulige løsning. Vi ønsker nemlig at levere Holbæks bedste rengøringsservice – både i form af det rengøringsarbejde vi udfører, men også gennem vores høje serviceniveau og positive tilgang til vores opgaver.

Få et tilbud på din bilopgave

Hvis du har brug for kompetent hjælp til Bilrengøring i Holbæk og omegn, er vi klar til at udføre opgaven for dig. Har du brug for mere end bare afhøvling eller Rengøring af dine Sæder, tager vi gerne snakken med dig, og ser på hvilke muligheder der er. På den måde sikrer vi, at du får den optimale løsning.

Ring til os på 30205855 eller skriv på info@steamgront.dk for at få et gratis tilbud på professionelt rengøringsarbejde.

KONTAKT OS

Ring til os på

+4548805058

Send en mail på

info@steamgront.dk

Find os her

Vesterbrogade 74, København V

KUNDEANMELDELSER

``Jeg var næsten flov over bestillingen efter en sommer på de danske landeveje med tre små børn på bagsædet. Men jeg er så glad for resultatet. Bilen skinnede fuldstændig og duftede bare dejlig. Største anbefalinger til Steamgrønt``
SteamDanmark reference

Karen M.

``STEAMGRØNTER I TOPKLASSE!! Perfekt rengøring/vask af bil Efter at have fået en lille ny, har bilen længe manglet rengøring. Jonas gjorde et super flot stykke arbejde – nu kan det dårligt ses at bilen har været brugt 👌 Kan helt klart anbefales``
SteamDanmark reference

Morten P.

``Havde i går bestilt vask af bilen, både indvendigt og udvendigt, plus lidt ekstra. Ankom præcis på klokkeslettet, og da Jonas gik igang, var det et flot stykke arbejde, han lavede, bilen blev flot ren og skinnende både udvendigt og indvendigt.``
SteamDanmark reference

Pernille S.

``Min familie og jeg var næsten pinlig over bookingen efter meget lang periode med fire børn spisende alt fra chokolade, karamel, kiks og vingummier på bagsædet.``
SteamDanmark reference

Elsa T.

``Sikke et flot resultat Steamgrønt har leveret og det er ikke kun mig der synes det. Da vi ved afslutning stod på vejen gik en gruppe forbi og de var virkelig imponeret over hvor meget bilen skinnede.``
SteamDanmark reference

Freja A.

``Utrolig nem service. Troede at jeg skulle aflevere bilen, men så ringede Jonas at han var på vej. Flot resultat og god service.``
SteamDanmark reference

Nicklas H.

Vil du gerne høre mere om damprensning af bil? Så kontakt os

Vil du gerne høre nærmere om, hvad vi helt præcist foretager os, når vi rengør din bil? Eller vil du blot gerne have hjælp til en sæderens?

Vi er meget fleksible i vores løsninger, når det kommer damprensning af din bil, da vi skræddersyr løsningen efter, hvad du har brug for. Vil du derfor gerne have os til at damprense både det indvendige og det udvendige af din bil, eller ønsker du blot damprensning af dele af din bil, er det noget, vi sammen finder ud af.

Det vigtigste for os er blot, at vi hjælper dig med at gøre din klargøre din bil, som du gerne vil have det, så du igen er tilfreds, når du sætter dig ind for at køre afsted.

Vi har damprenset og klargjort mange biler i København og omegn og vil hellere end gerne gøre det for dig også! Så ring eller skriv gerne for et godt tilbud.

Vi passer på miljøet

Steamgrønt.dk politik er at udføre enhver rengøring med minimal brug af kemikalier og vand. Vi værdsætter miljøet, derfor er alle vores produkter svanemærket. For os handler det ikke blot om at bruge de rigtige produkter, men vi måler nøje efter for at bruge den rigtige dosering og mindske forbruget af engangsprodukter. Alle vores medarbejdere er oplært i håndtering og brug af miljøvenlige rengøringsprodukter.

the swan brand