Bilrengøring Holte

Vi dækker hele Sjælland

Steamgrønt trustpilot

  Hjemmevask

  Rabatordning

  Miljøvenligt

  Døgnåbent

Moderniser din bil med en Bilrengøring

Hvis din bil er begyndt at se slidt ud, er det en god løsning at få udført en bilrengøring. Det kan få din bil til at se ud som var det nyt igen, og samtidig er det et billigere alternativ end at lægge et helt nyt.

For at opnå det bedste og mest professionelle resultat i forbindelse med en Rengøring af din bil, er det en god start at indgå et samarbejde med et erfarent Klargøringsfirma, der kun har kompetente og professionelle medarbejdere.

Steamgrønt har over 10 års erfaring med at gennemføre bilrengøringer og er specialist i Bilrengøring og -afhøvling. Derfor er din bil i de bedste hænder, når du vælger os til Bilrengøring i Holte.

Få et flot resultat med et professionelt firma

Med et professionelt firma som din samarbejdspartner er du sikret mod dårligt håndværk, materialer i lav kvalitet og uforudsete ekstraomkostninger. Men det er ikke de eneste gode grunde, der er til at få udført en bilrengøring af Steamgrønt:

  • Uddannede bilfolk og professionelt udstyr
  • rengøringsarbejde, der tilpasses dit behov
  • Høj kvalitet og professionel vejledning
  • Flot håndværk med 3 års garanti

Derudover sørger vi for en fast pris fra start til slut på din opgave, hvilket er din sikkerhed for, at du får en bilrengøring i højeste kvalitet uden pludselige tillæg til prisen.

Med vores store ekspertise og grundige medarbejdere vil du opleve, at vi lytter til dine ønsker og behov, der bliver afsættet for din bilrengøring i Holte. Vi ser det som vores vigtigste opgave at levere et resultat, der indfrier dine drømme, så dit nye bil opfylder dine krav til både udseende og slidstyrke.

Erfarne medarbejdere giver den bedste rådgivning

Hos Steamgrønt har vi landsdækkende service, hvilket betyder, at vi har udført bilrengøring for kunder i hele landet. Derfor er det intet problem, hvis du skal have udført en Bilrengøring i Holte eller på en helt anden lokation på Sjælland. Vi har med sikkerhed en erfaren og kompetent bilRengører i dit nærområde.

Har du tvivlsspørgsmål i forhold til behandling af din bil, kan du altid søge gode råd og professionel vejledning hos os. Vi svarer dagligt på spørgsmål, der lyder i retning af følgende:

  • Skal jeg vælge en Bilrengøring eller en letrengøring?
  • Hvordan vælger jeg efterbehandling?
  • Hvordan vedligeholder jeg mit bil bedst?
  • Så uanset hvilke spørgsmål du gerne vil have besvaret, kan vi helt sikkert hjælpe dig.

Kontakt os for et personligt tilbud

Vil du gerne i gang med din bilrengøring hurtigst muligt? Så tøv ikke med at kontakte os. Vi sørger for uddannede bilfolk, der kan give dit slidte bil nyt liv med en effektiv og professionel proces.

Du får et nyrenoveret bil, der er behandlet af dygtige og erfarne bilmænd. De har de nødvendige kompetencer til at anvende professionelle Rengøre- og afhøvlingsmaskiner, der sikrer dig et resultat i højeste kvalitet. Hvis du mangler et erfarent Klargøringsfirma til at udføre en Bilrengøring i Holte, kan du derfor med fordel kontakte os. Det inkluderer nemlig et helt gratis og uforpligtende tilbud på din opgave.

KONTAKT OS

Ring til os på

+4548805058

Send en mail på

info@steamgront.dk

Find os her

Vesterbrogade 74, København V

KUNDEANMELDELSER

``Jeg var næsten flov over bestillingen efter en sommer på de danske landeveje med tre små børn på bagsædet. Men jeg er så glad for resultatet. Bilen skinnede fuldstændig og duftede bare dejlig. Største anbefalinger til Steamgrønt``
SteamDanmark reference

Karen M.

``STEAMGRØNTER I TOPKLASSE!! Perfekt rengøring/vask af bil Efter at have fået en lille ny, har bilen længe manglet rengøring. Jonas gjorde et super flot stykke arbejde – nu kan det dårligt ses at bilen har været brugt 👌 Kan helt klart anbefales``
SteamDanmark reference

Morten P.

``Havde i går bestilt vask af bilen, både indvendigt og udvendigt, plus lidt ekstra. Ankom præcis på klokkeslettet, og da Jonas gik igang, var det et flot stykke arbejde, han lavede, bilen blev flot ren og skinnende både udvendigt og indvendigt.``
SteamDanmark reference

Pernille S.

``Min familie og jeg var næsten pinlig over bookingen efter meget lang periode med fire børn spisende alt fra chokolade, karamel, kiks og vingummier på bagsædet.``
SteamDanmark reference

Elsa T.

``Sikke et flot resultat Steamgrønt har leveret og det er ikke kun mig der synes det. Da vi ved afslutning stod på vejen gik en gruppe forbi og de var virkelig imponeret over hvor meget bilen skinnede.``
SteamDanmark reference

Freja A.

``Utrolig nem service. Troede at jeg skulle aflevere bilen, men så ringede Jonas at han var på vej. Flot resultat og god service.``
SteamDanmark reference

Nicklas H.

Vil du gerne høre mere om damprensning af bil? Så kontakt os

Vil du gerne høre nærmere om, hvad vi helt præcist foretager os, når vi rengør din bil? Eller vil du blot gerne have hjælp til en sæderens?

Vi er meget fleksible i vores løsninger, når det kommer damprensning af din bil, da vi skræddersyr løsningen efter, hvad du har brug for. Vil du derfor gerne have os til at damprense både det indvendige og det udvendige af din bil, eller ønsker du blot damprensning af dele af din bil, er det noget, vi sammen finder ud af.

Det vigtigste for os er blot, at vi hjælper dig med at gøre din klargøre din bil, som du gerne vil have det, så du igen er tilfreds, når du sætter dig ind for at køre afsted.

Vi har damprenset og klargjort mange biler i København og omegn og vil hellere end gerne gøre det for dig også! Så ring eller skriv gerne for et godt tilbud.

Vi passer på miljøet

Steamgrønt.dk politik er at udføre enhver rengøring med minimal brug af kemikalier og vand. Vi værdsætter miljøet, derfor er alle vores produkter svanemærket. For os handler det ikke blot om at bruge de rigtige produkter, men vi måler nøje efter for at bruge den rigtige dosering og mindske forbruget af engangsprodukter. Alle vores medarbejdere er oplært i håndtering og brug af miljøvenlige rengøringsprodukter.

the swan brand