Bilrengøring Hornbæk

Vi dækker hele Sjælland

Steamgrønt trustpilot

  Hjemmevask

  Rabatordning

  Miljøvenligt

  Døgnåbent

Få professionel rådgivning til dit drømmeprojekt

Har du et trist, slidt og kedeligt bil, som du synes fortjener en kærlig hånd, men mangler professionelle tips? Omhandler projektet Bilrengøring i Hornbæk? Lad Steamgrønt hjælpe dig. Vi er nemlig et erfarent Klargøringsfirma, som kan garantere dig den højeste kvalitet.

Der er mange overvejelser, man bør gøre sig, inden en Bilrengøring udføres. Derfor får du får du grundig rådgivning, før projektet starter, så du kan være tryg på at få en løsning, som passer bedst til din drøm og samtidig opfylder dine behov og forventninger.

Udover fair priser og professionel rådgivning tilbyder vi et grundigt håndværk, som altid tilfredsstiller vores mange kunder. Skal vi også hjælpe dig med at realisere din drøm?

Kvalitet i top og pris i bund

Ønsker du professionel rådgivning og hjælp til Bilrengøring i Hornbæk? Lad Steamgrønt hjælpe dig.

Vi er et landsdækkende Klargøringsfirma med mere end ti års erfaring inden for vores håndværk. Derfor kan du trygt vælge os til at hjælpe med at realisere dine drømme i forhold til din bil og få udført professionel Bilrengøring i Hornbæk. Vi guider dig vej med vores ekspertise, så du får det bedst mulige resultat.

Hos os er kvaliteten i top og prisen i bund. Når du vælger os til behandling af dine Bilsæder, får du desuden altid følgende fordele:

  • Professionel og forståelig rådgivning
  • Ingen bekymringer og problemer
  • Brug af professionelt udstyr
  • Tryghed for veludført håndværk
  • 3 års garanti på alt udført rengøringsarbejde
  • Gratis og uforpligtigende tilbud
  • Godt, professionelt håndværk

Steamgrønt er et landsdækkende og erfarent Klargøringsfirma. Derfor udfører vi Bilrengøring i Hornbæk, men også på resten af Sjælland.

Vi har slebet Bilsæder i lejligheder, villaer, forsamlingshuse m.m. på Sjælland, Fyn, i Jylland – ja, i hele Danmark. Derfor har vi stor erfaring inden for vores håndværk – en ekspertise som kommer dig og din bil til gode, når du vælger os.

Vores mange glade kunder på Trustpilot er enige – vi kan vores håndværk og udfører efterbehandlingen af dine Sæder med stor omhu og fantastiske resultater. Dette er takket være et stort fokus på at levere høj kvalitet uanset opgavetype. Som ekstra sikkerhed, så du kan sove trygt om natten, får du derfor også tre års garanti på alt det udførte arbejde.

Skal vi komme i gang?

Hvad enten du ønsker Bilrengøring, letrengøring eller noget helt tredje, kan vi hjælpe dig med at få dit ønskede resultat, som du vil få glæde af de næste mange år. Har du også brug for vejledning til den optimale vedligeholdelse, eller andre relevante spørgsmål til din opgave, er det også noget, vi kan hjælpe med.

Vi giver dig et godt, uforpligtigende tilbud, som tilpasses dine konkrete ønsker og behov. Med andre ord er der mange fordele, når du vælger os til din bilrengøring. Du får nemlig veludført arbejde fra erfarne folk, der forstår kundernes behov. Og det skaber stor glæde og tilfredshed. Så skal vi tage en snak sammen og se på mulighederne for dine bildrømme?

KONTAKT OS

Ring til os på

+4548805058

Send en mail på

info@steamgront.dk

Find os her

Vesterbrogade 74, København V

KUNDEANMELDELSER

``Jeg var næsten flov over bestillingen efter en sommer på de danske landeveje med tre små børn på bagsædet. Men jeg er så glad for resultatet. Bilen skinnede fuldstændig og duftede bare dejlig. Største anbefalinger til Steamgrønt``
SteamDanmark reference

Karen M.

``STEAMGRØNTER I TOPKLASSE!! Perfekt rengøring/vask af bil Efter at have fået en lille ny, har bilen længe manglet rengøring. Jonas gjorde et super flot stykke arbejde – nu kan det dårligt ses at bilen har været brugt 👌 Kan helt klart anbefales``
SteamDanmark reference

Morten P.

``Havde i går bestilt vask af bilen, både indvendigt og udvendigt, plus lidt ekstra. Ankom præcis på klokkeslettet, og da Jonas gik igang, var det et flot stykke arbejde, han lavede, bilen blev flot ren og skinnende både udvendigt og indvendigt.``
SteamDanmark reference

Pernille S.

``Min familie og jeg var næsten pinlig over bookingen efter meget lang periode med fire børn spisende alt fra chokolade, karamel, kiks og vingummier på bagsædet.``
SteamDanmark reference

Elsa T.

``Sikke et flot resultat Steamgrønt har leveret og det er ikke kun mig der synes det. Da vi ved afslutning stod på vejen gik en gruppe forbi og de var virkelig imponeret over hvor meget bilen skinnede.``
SteamDanmark reference

Freja A.

``Utrolig nem service. Troede at jeg skulle aflevere bilen, men så ringede Jonas at han var på vej. Flot resultat og god service.``
SteamDanmark reference

Nicklas H.

Vil du gerne høre mere om damprensning af bil? Så kontakt os

Vil du gerne høre nærmere om, hvad vi helt præcist foretager os, når vi rengør din bil? Eller vil du blot gerne have hjælp til en sæderens?

Vi er meget fleksible i vores løsninger, når det kommer damprensning af din bil, da vi skræddersyr løsningen efter, hvad du har brug for. Vil du derfor gerne have os til at damprense både det indvendige og det udvendige af din bil, eller ønsker du blot damprensning af dele af din bil, er det noget, vi sammen finder ud af.

Det vigtigste for os er blot, at vi hjælper dig med at gøre din klargøre din bil, som du gerne vil have det, så du igen er tilfreds, når du sætter dig ind for at køre afsted.

Vi har damprenset og klargjort mange biler i København og omegn og vil hellere end gerne gøre det for dig også! Så ring eller skriv gerne for et godt tilbud.

Vi passer på miljøet

Steamgrønt.dk politik er at udføre enhver rengøring med minimal brug af kemikalier og vand. Vi værdsætter miljøet, derfor er alle vores produkter svanemærket. For os handler det ikke blot om at bruge de rigtige produkter, men vi måler nøje efter for at bruge den rigtige dosering og mindske forbruget af engangsprodukter. Alle vores medarbejdere er oplært i håndtering og brug af miljøvenlige rengøringsprodukter.

the swan brand