Bilrengøring Hørsholm

Vi dækker hele Sjælland

Steamgrønt trustpilot

  Hjemmevask

  Rabatordning

  Miljøvenligt

  Døgnåbent

Få et flot bil på en nem måde

Store hakker eller ridser? Grimme pletter og misfarvninger? Har din bil ét eller flere af disse ubehageligheder, så er det på tide at gøre noget ved Sædert. Det er trods alt flottere, når det ligner et helt nyt bil.

Med en professionel Bilrengøring kan du igen nyde synet af et flot, sundt og stærkt bil. Med hjælp fra Steamgrønt kan du få Bilrengøring i Hørsholm og resten af Danmark, der udføres af professionel bilmænd med over 10 års erfaring fra branchen. Det er din sikkerhed for et suverænt resultat, der ikke ødelægger budgettet.

Specialister er din garanti for kvalitet

Steamgrønt er specialister i Rengøringsydelser, der gør folk glade. Det kan vi tillade os at sige, da vi i mere end 10 år har hjulpet danskere i hele landet med at få flotte Bilsæder, der oser af sundhed og styrke.

Vi tilbyder Bilrengøring i Hørsholm og på resten af Sjælland til konkurrencedygtige priser. Med professionelt udstyr og materialer i bedste kvalitet sørger vores medarbejdere for, at du og alle vores andre kunder få de resultater, de drømmer om. Og der er også andre fordele ved at kontakte os:

  • rengøringsarbejde i høj kvalitet med 3 års garanti
  • 10+ års erfaring med rengøring af Bilsæder
  • Dygtige bilfolk med professionelt udstyr
  • Rengøringsydelser, der er tilpasset til dine behov

Vi har dygtige bilfolk i hele landet, som vi hurtigt kan gøre brug af. Det er én af mange fordele ved vores Klargøringsfirma. Så derfor kan du trygt tage kontakt til os, hvis du skal bruge hjælp i Hørsholm eller andre danske byer. Og vi Rengører også trapper, bordplader og terrasser.

Viden skaber værdi for dig

Hos Steamgrønt går vi ikke kun op i, at vores udførte arbejde ser godt ud og fungerer godt. Du skal også have størst mulig glæde af arbejdet. Derfor rådgiver og vejleder vi også gerne alle vores kunder, så de får mere viden og værdi for pengene.

Har du spørgsmål til, om dine Sæder kræver en kombination af afhøvling, Rengøring eller finrengøring, kan vi hurtigt hjælpe dig. Vi kan også inspirere dig til valget af efterbehandling til dine Sæder eller give gode råd til rengøring og vedligeholdelse. Jo mere du ved, jo bedre har vi gjort vores arbejde og jo større glæde får du i længden af dine nyslebne Bilsæder.

Få hjælp fra kompetente folk

Er du overbevist om, at Steamgrønt er det rette firma til at udføre din Bilrengøring i Hørsholm? Med over 10 års erfaring, dygtige bilfolk med professionelle maskiner og et højt serviceniveau mener vi i hvert fald, at vi kan give dig den optimale løsning og det bedst mulige resultat.

Så giv os et kald og hør mere om, hvad vi kan tilbyde dig. Vi giver gerne et gratis og helt uforpligtende tilbud på rengøring af dine Sæder. Og det er selvfølgelig til en pris, der tager udgangspunkt i dine konkrete ønsker og behov. Du skal nemlig ikke betale for mere, end du får.

KONTAKT OS

Ring til os på

+4548805058

Send en mail på

info@steamgront.dk

Find os her

Vesterbrogade 74, København V

KUNDEANMELDELSER

``Jeg var næsten flov over bestillingen efter en sommer på de danske landeveje med tre små børn på bagsædet. Men jeg er så glad for resultatet. Bilen skinnede fuldstændig og duftede bare dejlig. Største anbefalinger til Steamgrønt``
SteamDanmark reference

Karen M.

``STEAMGRØNTER I TOPKLASSE!! Perfekt rengøring/vask af bil Efter at have fået en lille ny, har bilen længe manglet rengøring. Jonas gjorde et super flot stykke arbejde – nu kan det dårligt ses at bilen har været brugt 👌 Kan helt klart anbefales``
SteamDanmark reference

Morten P.

``Havde i går bestilt vask af bilen, både indvendigt og udvendigt, plus lidt ekstra. Ankom præcis på klokkeslettet, og da Jonas gik igang, var det et flot stykke arbejde, han lavede, bilen blev flot ren og skinnende både udvendigt og indvendigt.``
SteamDanmark reference

Pernille S.

``Min familie og jeg var næsten pinlig over bookingen efter meget lang periode med fire børn spisende alt fra chokolade, karamel, kiks og vingummier på bagsædet.``
SteamDanmark reference

Elsa T.

``Sikke et flot resultat Steamgrønt har leveret og det er ikke kun mig der synes det. Da vi ved afslutning stod på vejen gik en gruppe forbi og de var virkelig imponeret over hvor meget bilen skinnede.``
SteamDanmark reference

Freja A.

``Utrolig nem service. Troede at jeg skulle aflevere bilen, men så ringede Jonas at han var på vej. Flot resultat og god service.``
SteamDanmark reference

Nicklas H.

Vil du gerne høre mere om damprensning af bil? Så kontakt os

Vil du gerne høre nærmere om, hvad vi helt præcist foretager os, når vi rengør din bil? Eller vil du blot gerne have hjælp til en sæderens?

Vi er meget fleksible i vores løsninger, når det kommer damprensning af din bil, da vi skræddersyr løsningen efter, hvad du har brug for. Vil du derfor gerne have os til at damprense både det indvendige og det udvendige af din bil, eller ønsker du blot damprensning af dele af din bil, er det noget, vi sammen finder ud af.

Det vigtigste for os er blot, at vi hjælper dig med at gøre din klargøre din bil, som du gerne vil have det, så du igen er tilfreds, når du sætter dig ind for at køre afsted.

Vi har damprenset og klargjort mange biler i København og omegn og vil hellere end gerne gøre det for dig også! Så ring eller skriv gerne for et godt tilbud.

Vi passer på miljøet

Steamgrønt.dk politik er at udføre enhver rengøring med minimal brug af kemikalier og vand. Vi værdsætter miljøet, derfor er alle vores produkter svanemærket. For os handler det ikke blot om at bruge de rigtige produkter, men vi måler nøje efter for at bruge den rigtige dosering og mindske forbruget af engangsprodukter. Alle vores medarbejdere er oplært i håndtering og brug af miljøvenlige rengøringsprodukter.

the swan brand