Bilrengøring Humlebæk

Vi dækker hele Sjælland

Steamgrønt trustpilot

  Hjemmevask

  Rabatordning

  Miljøvenligt

  Døgnåbent

Få hjælp af bilspecialister

Steamgrønt er et dansk firma, der tilbyder Bilrengøring i Humlebæk og mange andre danske byer. Med mere end 10 års erfaring fra branchen er der blevet afleveret mange flotte Bilsæder med stor tilfredshed til følge. Vi går nemlig meget op i at sikre, at vores kunder får professionelle løsninger, der tager udgangspunkt i ønsker og behov.

Trænger din bil til et fornyet udseende og større styrke, så kan du trygt tage kontakt til Steamgrønt. Vi er specialister i Rengøring og afhøvling af Bilsæder. Med os ved din side kan du være sikker på at få høj kvalitet, der ikke ødelægger budgettet.

Stor tilfredshed med vores arbejde

Hvis du synes dine Bilsæder er slidte, har grimme pletter eller store hakker, så er der heldigvis en løsning. Med hjælp fra Steamgrønts dygtige bilfolk får du godt håndværk til en yderst fornuftig pris. Det er én af grundene til, at vi har fået en høj tilfredshedsscore på Trustpilot på baggrund af mange positive anmeldelser af os og vores arbejde.

Når vi udfører Bilrengøring i Humlebæk eller mange andre danske byer, er kvaliteten altid i top. Det er dog ikke den eneste fordel ved at bruge os til din opgave:

  • Ingen bekymringer og uforudsete problemer
  • Høj kvalitet samt 3 års garanti på alt arbejde
  • 10+ års erfaring med Bilrengøring
  • Dygtige bilfolk, der yder god rådgivning
  • Gratis tilbud, der skræddersyet til din opgave

Der er mange gode grunde til at kontakte os, hvis du skal have udført rengøringsarbejde i eller omkring Humlebæk. Vi gør meget for at sikre et et trygt, godt og stabilt samarbejde, så du får de Sæder, du drømmer om.

Rengøringsarbejde og rådgivning i top

Hos Steamgrønt får du høj kvalitet af både det udførte arbejde, men også den rådgivning som følger med. Det lyder måske meget klichéagtigt, men det er alligevel sandt.

Vi har dygtige bilfolk med stor erfaring, der afRengører og efterbehandler Sæder til perfektion og giver gode råd med på vejen. I sidste ende betyder det bedre service og mere værdi for pengene for dig. Nogle af de spørgsmål vi ofte svarer på er f.eks.:

  • Har jeg brug for både Klargøring af bil og -Rengøring?
  • Hvilken efterbehandling skal jeg vælge?
  • Hvordan gør jeg mine Sæder rene på den rigtige måde?

Vi tilbyder rengøringsarbejde mange steder i Danmark. Udover Humlebæk kan du også få hjælp fra os på resten af Sjælland. Det er kompetente folk fra vores lokale afdelinger, der tager sig af opgaverne. Så mangler du godt håndværk og kyndig rådgivning er der helt sikkert folk i nærheden af dig, som kan klare opgaven. Ellers har du også altid muligheden for at ringe til os.

Få professionel hjælp til din bil

Trænger dine Bilsæder til fornyelse? Med hjælp fra os får du flotte Bilsæder, der er slidstærke og modstandsdygtige som aldrig før. Så kontakt os, hvis du skal bruge professionel hjælp til Bilrengøring i Humlebæk. I første omgang kan du få et gratis tilbud med udgangspunkt i dine ønsker.

KONTAKT OS

Ring til os på

+4548805058

Send en mail på

info@steamgront.dk

Find os her

Vesterbrogade 74, København V

KUNDEANMELDELSER

``Jeg var næsten flov over bestillingen efter en sommer på de danske landeveje med tre små børn på bagsædet. Men jeg er så glad for resultatet. Bilen skinnede fuldstændig og duftede bare dejlig. Største anbefalinger til Steamgrønt``
SteamDanmark reference

Karen M.

``STEAMGRØNTER I TOPKLASSE!! Perfekt rengøring/vask af bil Efter at have fået en lille ny, har bilen længe manglet rengøring. Jonas gjorde et super flot stykke arbejde – nu kan det dårligt ses at bilen har været brugt 👌 Kan helt klart anbefales``
SteamDanmark reference

Morten P.

``Havde i går bestilt vask af bilen, både indvendigt og udvendigt, plus lidt ekstra. Ankom præcis på klokkeslettet, og da Jonas gik igang, var det et flot stykke arbejde, han lavede, bilen blev flot ren og skinnende både udvendigt og indvendigt.``
SteamDanmark reference

Pernille S.

``Min familie og jeg var næsten pinlig over bookingen efter meget lang periode med fire børn spisende alt fra chokolade, karamel, kiks og vingummier på bagsædet.``
SteamDanmark reference

Elsa T.

``Sikke et flot resultat Steamgrønt har leveret og det er ikke kun mig der synes det. Da vi ved afslutning stod på vejen gik en gruppe forbi og de var virkelig imponeret over hvor meget bilen skinnede.``
SteamDanmark reference

Freja A.

``Utrolig nem service. Troede at jeg skulle aflevere bilen, men så ringede Jonas at han var på vej. Flot resultat og god service.``
SteamDanmark reference

Nicklas H.

Vil du gerne høre mere om damprensning af bil? Så kontakt os

Vil du gerne høre nærmere om, hvad vi helt præcist foretager os, når vi rengør din bil? Eller vil du blot gerne have hjælp til en sæderens?

Vi er meget fleksible i vores løsninger, når det kommer damprensning af din bil, da vi skræddersyr løsningen efter, hvad du har brug for. Vil du derfor gerne have os til at damprense både det indvendige og det udvendige af din bil, eller ønsker du blot damprensning af dele af din bil, er det noget, vi sammen finder ud af.

Det vigtigste for os er blot, at vi hjælper dig med at gøre din klargøre din bil, som du gerne vil have det, så du igen er tilfreds, når du sætter dig ind for at køre afsted.

Vi har damprenset og klargjort mange biler i København og omegn og vil hellere end gerne gøre det for dig også! Så ring eller skriv gerne for et godt tilbud.

Vi passer på miljøet

Steamgrønt.dk politik er at udføre enhver rengøring med minimal brug af kemikalier og vand. Vi værdsætter miljøet, derfor er alle vores produkter svanemærket. For os handler det ikke blot om at bruge de rigtige produkter, men vi måler nøje efter for at bruge den rigtige dosering og mindske forbruget af engangsprodukter. Alle vores medarbejdere er oplært i håndtering og brug af miljøvenlige rengøringsprodukter.

the swan brand