Bilrengøring Hundested

Vi dækker hele Sjælland

Steamgrønt trustpilot

  Hjemmevask

  Rabatordning

  Miljøvenligt

  Døgnåbent

Professionel Bilrengøring til dit behov

Med eksperthjælp fra Steamgrønt er du sikker på at få et flot renovereret bil i din bolig. Vi har nemlig mere end 10 års erfaring fra klargøringsbranchen – især inden for rengøring af Bilsæder som Bilrengøring og -afhøvling. Med vores professionelle hjælp er du garanteret, at det er faglig viden og veludført håndværk, der danner afsættet for din Bilrengøring i Hundested.

Med en Bilrengøring kan du nemt og sikkert få fornyet din bil i stedet for at udskifte det. Vi sørger for, at den slidte overflade Rengøres væk, så du i stedet får et ensartet bil, der blot mangler en efterbehandling. Så kan dit hjem hurtigt få et nyt, friskt og holdbart udtryk.

Vælg et professionelt Klargøringsfirma

Rigtig mange forbinder bilrengøring med store udgifter. Med Steamgrønt som din professionelle assistance er det ikke tilfældet. Vi sørger for, at du får en fast og gennemskuelig pris, inden vi påbegynder arbejdet.

Samtidig er du sikker på, at resultatet er i høj kvalitet, og der ikke er noget der efterfølgende skal laves om, hvilket der er stor risiko for, hvis man selv giver sig i kast med at afRengøre sit bil. Men derudover er der flere grunde til at vælge et professionelt firma som Steamgrønt til din næste bilrengøring i Hundested:

  • Færre bekymringer og uforudsete problemer
  • Kompetent rådgivning under hele processen
  • Erfarne bilfolk med professionelt udstyr
  • 3 års garanti på det udførte arbejde

Med tre års garanti på vores udførte arbejde, er du sikker på, at der ikke kommer uforudsete ekstraudgifter. Samtidig er du sikker på, at vores uddannede håndværkere er dygtige og kompetente til deres arbejde og ikke går på kompromis med hverken deres udførte håndværk eller de anvendte materialer.

Få kompetent rådgivning

Hvis du gerne vil have et holdbart, slidstærkt og flot bil, er den bedste måde til at opnå det på at få hjælp af en Sæderkspert. Hos Steamgrønt har vi kunder i hele landet, som vi dagligt hjælper i kraft af vores landsdækkende service. Derfor svarer vi ofte på spørgsmål, der minder om disse:

  • Kan mit bil holde til en Bilrengøring?
  • Hvilken efterbehandling har den bedste slidstyrke?
  • Hvordan rengør jeg bedst mit nybehandlede bil?

Hvis du har spørgsmål i forbindelse med at rengøringen af din bil, er du altid velkommen til at søge råd hos vores erfarne medarbejdere. For udover, at vi udfører Bilrengøring i Hundested og i andre byer på Sjælland, er professionel rådgivning en lige så vigtig del af vores arbejde.

Få et gratis tilbud på veludført håndværk

Fordelene ved en Bilrengøring er, at den er et billigere alternativ til at lægge et helt nyt bil. Du kan samtidig eksperimentere med et helt nyt udseende alt efter, hvilken overfladebehandling du vælger.

Har du bestemt dig for, at du har brug for en Bilrengøring i Hundested til at forny din bil og dit hjems samlede udtryk? Så skal du ikke tøve med at kontakte os. Med afsæt i dine ønsker samt din bils nuværende stand udformer vi et tilbud, der er ganske uforpligtende og tilpasset dine behov.

KONTAKT OS

Ring til os på

+4548805058

Send en mail på

info@steamgront.dk

Find os her

Vesterbrogade 74, København V

KUNDEANMELDELSER

``Jeg var næsten flov over bestillingen efter en sommer på de danske landeveje med tre små børn på bagsædet. Men jeg er så glad for resultatet. Bilen skinnede fuldstændig og duftede bare dejlig. Største anbefalinger til Steamgrønt``
SteamDanmark reference

Karen M.

``STEAMGRØNTER I TOPKLASSE!! Perfekt rengøring/vask af bil Efter at have fået en lille ny, har bilen længe manglet rengøring. Jonas gjorde et super flot stykke arbejde – nu kan det dårligt ses at bilen har været brugt 👌 Kan helt klart anbefales``
SteamDanmark reference

Morten P.

``Havde i går bestilt vask af bilen, både indvendigt og udvendigt, plus lidt ekstra. Ankom præcis på klokkeslettet, og da Jonas gik igang, var det et flot stykke arbejde, han lavede, bilen blev flot ren og skinnende både udvendigt og indvendigt.``
SteamDanmark reference

Pernille S.

``Min familie og jeg var næsten pinlig over bookingen efter meget lang periode med fire børn spisende alt fra chokolade, karamel, kiks og vingummier på bagsædet.``
SteamDanmark reference

Elsa T.

``Sikke et flot resultat Steamgrønt har leveret og det er ikke kun mig der synes det. Da vi ved afslutning stod på vejen gik en gruppe forbi og de var virkelig imponeret over hvor meget bilen skinnede.``
SteamDanmark reference

Freja A.

``Utrolig nem service. Troede at jeg skulle aflevere bilen, men så ringede Jonas at han var på vej. Flot resultat og god service.``
SteamDanmark reference

Nicklas H.

Vil du gerne høre mere om damprensning af bil? Så kontakt os

Vil du gerne høre nærmere om, hvad vi helt præcist foretager os, når vi rengør din bil? Eller vil du blot gerne have hjælp til en sæderens?

Vi er meget fleksible i vores løsninger, når det kommer damprensning af din bil, da vi skræddersyr løsningen efter, hvad du har brug for. Vil du derfor gerne have os til at damprense både det indvendige og det udvendige af din bil, eller ønsker du blot damprensning af dele af din bil, er det noget, vi sammen finder ud af.

Det vigtigste for os er blot, at vi hjælper dig med at gøre din klargøre din bil, som du gerne vil have det, så du igen er tilfreds, når du sætter dig ind for at køre afsted.

Vi har damprenset og klargjort mange biler i København og omegn og vil hellere end gerne gøre det for dig også! Så ring eller skriv gerne for et godt tilbud.

Vi passer på miljøet

Steamgrønt.dk politik er at udføre enhver rengøring med minimal brug af kemikalier og vand. Vi værdsætter miljøet, derfor er alle vores produkter svanemærket. For os handler det ikke blot om at bruge de rigtige produkter, men vi måler nøje efter for at bruge den rigtige dosering og mindske forbruget af engangsprodukter. Alle vores medarbejdere er oplært i håndtering og brug af miljøvenlige rengøringsprodukter.

the swan brand