Bilrengøring Hvalsø

Vi dækker hele Sjælland

Steamgrønt trustpilot

  Hjemmevask

  Rabatordning

  Miljøvenligt

  Døgnåbent

Forny din bil på effektiv vis

Er Bilsædert i dit hus, din lejlighed eller dit sommerhus blevet slidt og falmet, så det flotte udseende nu ikke længere er at se? Det er ærgerligt at lade et gammelt og medtaget bil bevare dette udtryk, når det faktisk er nemt at gøre noget ved det. Men det kræver professionel hjælp, hvis du ønsker det bedst mulige resultat.

Steamgrønt tilbyder Bilrengøring i Hvalsø, der udføres af professionelle fagmænd med mange års erfaring i Rengøring og efterbehandling af Bilsæder. Med vores ekspertise og mange udførte opgaver bag os kan du være sikker på at få et flot, nyslebet bil, der igen vil se nyt og stærkt ud.

Ekspertise sikrer de bedste resultater

Med professionelle bilfolk får du de bedste resultater. Det kan der ikke være tvivl om. Så hvis du værdsætter rengøringsarbejde i høj kvalitet, er der ingen grund til selv at påbegynde et gør-det-selv-projekt.

Steamgrønts dygtige folk bruger professionelt udstyr og materialer i den bedste kvalitet til at sikre dig et meget tilfredsstillende resultat. Men det er ikke de eneste fordele ved at bruge os til din bilopgave:

  • Grundigt rengøringsarbejde med 3 års garanti
  • 10+ års erfaring med rengøring af Bilsæder
  • Dygtige bilfolk med professionelle maskiner
  • bilrengøring med fokus på dine behov

Hvis du skal have udført Bilrengøring i Hvalsø eller andre steder på Sjælland, er vi et godt valg. Vi sikrer dig flotte Bilsæder til konkurrencedygtige priser, der matcher dine behov, så du får mere værdi for pengene.

Professionelle råd til dine behov

Hos Steamgrønt sætter vi stor ære i vores arbejde. Derfor gør vi alt, hvad vi kan for, at du kan få flotte og slidstærke Bilsæder, der kan klare hverdagens udfordringer fra dig og din familie.

Udover det leverede arbejde ønsker vi også, at du selv får mere viden om dine nyslebne Sæder. Det ser vi som god service med stor værdi. Med vores hjælp kan du få råd og vejledning om mange forskellige emner, der kan give dig større glæde af dine Sæder, f.eks.:

  • Behov for afhøvling, Rengøring eller finrengøring
  • Valg af efterbehandling til Sæderne
  • Rådgivning og vejledning om rengøring/vedligehold

Uanset om du får udført rengøringsarbejde af os eller får gode råd med på vejen, så er det erfarne bilfolk, du har med at gøre. Vi gør vores bedste for at sikre dig flotte Bilsæder, som skaber glæde i mange år.

Tilbud på professionel bilrengøring

Skal dine Sæder renoveres, så du igen kan byde gæster indenfor, uden at frygte for deres syn på dine Sæder, så er en Bilrengøring det oplagte valg. Du kan helt sikker regne med os, da vi har en høj tilfredshedsscore på Trustpilot grundet mange positive anmeldelser – det er altså et solidt kvalitetsstempel for os og vores arbejde.

Hos Steamgrønt kan du få Bilrengøring i Hvalsø til en god pris, der tager udgangspunkt i dine behov. I første omgang kan vi give dig et gratis tilbud til din bilopgave, der sikrer dig et flot og solidt resultat.

KONTAKT OS

Ring til os på

+4548805058

Send en mail på

info@steamgront.dk

Find os her

Vesterbrogade 74, København V

KUNDEANMELDELSER

``Jeg var næsten flov over bestillingen efter en sommer på de danske landeveje med tre små børn på bagsædet. Men jeg er så glad for resultatet. Bilen skinnede fuldstændig og duftede bare dejlig. Største anbefalinger til Steamgrønt``
SteamDanmark reference

Karen M.

``STEAMGRØNTER I TOPKLASSE!! Perfekt rengøring/vask af bil Efter at have fået en lille ny, har bilen længe manglet rengøring. Jonas gjorde et super flot stykke arbejde – nu kan det dårligt ses at bilen har været brugt 👌 Kan helt klart anbefales``
SteamDanmark reference

Morten P.

``Havde i går bestilt vask af bilen, både indvendigt og udvendigt, plus lidt ekstra. Ankom præcis på klokkeslettet, og da Jonas gik igang, var det et flot stykke arbejde, han lavede, bilen blev flot ren og skinnende både udvendigt og indvendigt.``
SteamDanmark reference

Pernille S.

``Min familie og jeg var næsten pinlig over bookingen efter meget lang periode med fire børn spisende alt fra chokolade, karamel, kiks og vingummier på bagsædet.``
SteamDanmark reference

Elsa T.

``Sikke et flot resultat Steamgrønt har leveret og det er ikke kun mig der synes det. Da vi ved afslutning stod på vejen gik en gruppe forbi og de var virkelig imponeret over hvor meget bilen skinnede.``
SteamDanmark reference

Freja A.

``Utrolig nem service. Troede at jeg skulle aflevere bilen, men så ringede Jonas at han var på vej. Flot resultat og god service.``
SteamDanmark reference

Nicklas H.

Vil du gerne høre mere om damprensning af bil? Så kontakt os

Vil du gerne høre nærmere om, hvad vi helt præcist foretager os, når vi rengør din bil? Eller vil du blot gerne have hjælp til en sæderens?

Vi er meget fleksible i vores løsninger, når det kommer damprensning af din bil, da vi skræddersyr løsningen efter, hvad du har brug for. Vil du derfor gerne have os til at damprense både det indvendige og det udvendige af din bil, eller ønsker du blot damprensning af dele af din bil, er det noget, vi sammen finder ud af.

Det vigtigste for os er blot, at vi hjælper dig med at gøre din klargøre din bil, som du gerne vil have det, så du igen er tilfreds, når du sætter dig ind for at køre afsted.

Vi har damprenset og klargjort mange biler i København og omegn og vil hellere end gerne gøre det for dig også! Så ring eller skriv gerne for et godt tilbud.

Vi passer på miljøet

Steamgrønt.dk politik er at udføre enhver rengøring med minimal brug af kemikalier og vand. Vi værdsætter miljøet, derfor er alle vores produkter svanemærket. For os handler det ikke blot om at bruge de rigtige produkter, men vi måler nøje efter for at bruge den rigtige dosering og mindske forbruget af engangsprodukter. Alle vores medarbejdere er oplært i håndtering og brug af miljøvenlige rengøringsprodukter.

the swan brand