Bilrengøring Hvidovre

Vi dækker hele Sjælland

Steamgrønt trustpilot

  Hjemmevask

  Rabatordning

  Miljøvenligt

  Døgnåbent

Bilrengøring Hvidovre – Lokale fagfolk og høj kvalitet

Har du en beskidt bil, der trænger til nyt liv og et flottere udseende, kan en støvsugning og rens af sæder være en rigtig god beslutning. Det kan nemlig gøre den indvendige del af bilen pæn igen, så din bil ser mere indbydende ud. Tilstanden og udseendet på dine sæder er nemlig noget mange lægger mærke til som det første, når de sætter sig ind i bilen. Og går du med salgstanker, kan bilrengøring i høj kvalitet gøre din bil endnu mere attraktiv.

Skal du bruge hjælp til rengøring af bilen eller dybdegående sæderens i Hvidovre, er et professionelt klargøringsfirma den bedste løsning. Så får du garanti for godt håndværk, og slipper for de mange bekymringer, der kan opstå ved et projekt som dette.

Professionelt klargøringsfirma sikrer godt håndværk

Hos Steamgrønt.dk udfører vi bilrengøring i høj kvalitet, der giver dig en flot indvendig bil og stor tilfredshed. Det garanterer vi, da vi kun bruger uddannede fagfolk med erfaring inden for de opgaver, de udfører.

Vi har hjulpet mange kunder med små og store opgaver. Derfor har vi også den rette kombination af erfaring og kompetencer til at udføre professionel bilrengøring for dig.

Hos Steamgrønt.dk tilbyder vi følgende ydelser:

Nogle gange kan én af vores ydelser være rigeligt, men i de fleste tilfælde har din bil brug for både støvsugning og sæderens samt korrekt efterbehandling. Det sikrer din bil et flot og holdbart resultat, som du derfor kan få glæde af i mange år.

Men hvad du og dine sæder præcist har brug for kan være svært at vide på forhånd, og derfor er det bedste, at vi sammen finder den optimale løsning til dig ud fra dine ønsker og din bils nuværende tilstand. I sidste ende ønsker vi at hjælpe dig bedst muligt og på den måde tilbyde den bedste rengøringsservice i Hvidovre.

Kontakt os og få et gratis tilbud

Hvis du står med en konkret opgave, der inkluderer sæderens eller damprens i Hvidovre, er du velkommen til at kontakte os og høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig. Vi bidrager gerne med rådgivning og inspiration, og udfører selvfølgelig også gerne hele opgaven for dig, så du igen kan få flotte og indbydende sæder i din bil.

Ring til os på 30205855 eller send en mail til info@steamgront.dk. Så giver vi dig et uforpligtende tilbud på bilrengøring eller blot en indvendig rengøring af bil i Hvidovre eller omegn, der er skræddersyet til netop din opgave.

KONTAKT OS

Ring til os på

+4548805058

Send en mail på

info@steamgront.dk

Find os her

Vesterbrogade 74, København V

KUNDEANMELDELSER

``Jeg var næsten flov over bestillingen efter en sommer på de danske landeveje med tre små børn på bagsædet. Men jeg er så glad for resultatet. Bilen skinnede fuldstændig og duftede bare dejlig. Største anbefalinger til Steamgrønt``
SteamDanmark reference

Karen M.

``STEAMGRØNTER I TOPKLASSE!! Perfekt rengøring/vask af bil Efter at have fået en lille ny, har bilen længe manglet rengøring. Jonas gjorde et super flot stykke arbejde – nu kan det dårligt ses at bilen har været brugt 👌 Kan helt klart anbefales``
SteamDanmark reference

Morten P.

``Havde i går bestilt vask af bilen, både indvendigt og udvendigt, plus lidt ekstra. Ankom præcis på klokkeslettet, og da Jonas gik igang, var det et flot stykke arbejde, han lavede, bilen blev flot ren og skinnende både udvendigt og indvendigt.``
SteamDanmark reference

Pernille S.

``Min familie og jeg var næsten pinlig over bookingen efter meget lang periode med fire børn spisende alt fra chokolade, karamel, kiks og vingummier på bagsædet.``
SteamDanmark reference

Elsa T.

``Sikke et flot resultat Steamgrønt har leveret og det er ikke kun mig der synes det. Da vi ved afslutning stod på vejen gik en gruppe forbi og de var virkelig imponeret over hvor meget bilen skinnede.``
SteamDanmark reference

Freja A.

``Utrolig nem service. Troede at jeg skulle aflevere bilen, men så ringede Jonas at han var på vej. Flot resultat og god service.``
SteamDanmark reference

Nicklas H.

Vil du gerne høre mere om damprensning af bil? Så kontakt os

Vil du gerne høre nærmere om, hvad vi helt præcist foretager os, når vi rengør din bil? Eller vil du blot gerne have hjælp til en sæderens?

Vi er meget fleksible i vores løsninger, når det kommer damprensning af din bil, da vi skræddersyr løsningen efter, hvad du har brug for. Vil du derfor gerne have os til at damprense både det indvendige og det udvendige af din bil, eller ønsker du blot damprensning af dele af din bil, er det noget, vi sammen finder ud af.

Det vigtigste for os er blot, at vi hjælper dig med at gøre din klargøre din bil, som du gerne vil have det, så du igen er tilfreds, når du sætter dig ind for at køre afsted.

Vi har damprenset og klargjort mange biler i København og omegn og vil hellere end gerne gøre det for dig også! Så ring eller skriv gerne for et godt tilbud.

Vi passer på miljøet

Vores politik er at udføre enhver rengøring med minimal brug af kemikalier og vand. Vi værdsætter miljøet, derfor er alle vores produkter svanemærket. For os handler det ikke blot om at bruge de rigtige produkter, men vi måler nøje efter for at bruge den rigtige dosering og mindske forbruget af engangsprodukter. Alle vores medarbejdere er oplært i håndtering og brug af miljøvenlige rengøringsprodukter.

the swan brand