Bilrengøring Ishøj

Vi dækker hele Sjælland

Steamgrønt trustpilot

  Hjemmevask

  Rabatordning

  Miljøvenligt

  Døgnåbent

Bilrengøring Ishøj – Flotte Sæder i højeste kvalitet

Flotte Bilsæder kan skabe et smukt og indbydende helhedsindtryk, som både du og dine gæster vil værdsætte nu og mange år frem i tiden. Så er dine Bilsæder ved at være slidte efter mange års brug og slitage, kan Rengøring eller afhøvling af Sæderne være med til at gøre dit hjem flottere at opholde sig i og samtidig også mere attraktivt og nemmere at sælge, hvis du overvejer at sælge din bolig.

Med hjælp fra et professionelt Klargøringsfirma, der tilbyder Klargøring af bil og Bilrengøring i Ishøj, vil din investering med garanti vise sig at være en klog beslutning og give dig en meget flottere og mere tiltalende bolig.

Professionel rengøringsservice i Ishøj

Hos Steamgrønt har vi mange års erfaring med at udføre flot og holdbart rengøringsarbejde, der skaber stor glæde og tilfredshed hos vores kunder. Vi har hjulpet mange kunder i og omkring Ishøj med både små og store opgaver inden for følgende ydelser:

Når vi udfører vores arbejde, benytter vi os kun af professionelle fagfolk med solid erfaring og viden om de opgaver, de udfører. Det giver dig større sikkerhed for, at du får et flot resultat, der holder i mange år. Og da vi har en faglig stolthed, som vi ikke går på kompromis med, ønsker vi også kun at tilbyde vores kunder den bedste kvalitet fra de bedste folk.

Om du skal bruge én eller flere af vores ydelser kommer an på flere ting, som det udtryk du ønsker, Sædernes nuværende stand, og hvordan Sæderne vil blive brugt. En oplagt mulighed er, at vi kommer og besøger dig i din bolig, så vi kan vurdere din opgave og i fællesskab finde den bedste løsning ud fra dine ønsker og behov.

Få et uforpligtende tilbud på din opgave

Vi ønsker at tilbyde den bedste rengøringsservice i Ishøj, og derfor kan du også regne med kompetent og professionel rådgivning både før, under og efter udførelse af rengøringsarbejdet. Hvad enten din opgave kræver Klargøring af bil eller Bilrengøring i Ishøj eller omegn, så er vi hos Steamgrønt klar til at hjælpe dig, så du får flotte og indbydende Sæder, du virkelig vil holde af.

Hvis du gerne vil høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig og samtidig ønsker et helt uforpligtende, gratis tilbud, så kontakt os ved at ringe på +4548805058 eller sende en mail til info@steamgront.dk.

KONTAKT OS

Ring til os på

+4548805058

Send en mail på

info@steamgront.dk

Find os her

Vesterbrogade 74, København V

KUNDEANMELDELSER

``Jeg var næsten flov over bestillingen efter en sommer på de danske landeveje med tre små børn på bagsædet. Men jeg er så glad for resultatet. Bilen skinnede fuldstændig og duftede bare dejlig. Største anbefalinger til Steamgrønt``
SteamDanmark reference

Karen M.

``STEAMGRØNTER I TOPKLASSE!! Perfekt rengøring/vask af bil Efter at have fået en lille ny, har bilen længe manglet rengøring. Jonas gjorde et super flot stykke arbejde – nu kan det dårligt ses at bilen har været brugt 👌 Kan helt klart anbefales``
SteamDanmark reference

Morten P.

``Havde i går bestilt vask af bilen, både indvendigt og udvendigt, plus lidt ekstra. Ankom præcis på klokkeslettet, og da Jonas gik igang, var det et flot stykke arbejde, han lavede, bilen blev flot ren og skinnende både udvendigt og indvendigt.``
SteamDanmark reference

Pernille S.

``Min familie og jeg var næsten pinlig over bookingen efter meget lang periode med fire børn spisende alt fra chokolade, karamel, kiks og vingummier på bagsædet.``
SteamDanmark reference

Elsa T.

``Sikke et flot resultat Steamgrønt har leveret og det er ikke kun mig der synes det. Da vi ved afslutning stod på vejen gik en gruppe forbi og de var virkelig imponeret over hvor meget bilen skinnede.``
SteamDanmark reference

Freja A.

``Utrolig nem service. Troede at jeg skulle aflevere bilen, men så ringede Jonas at han var på vej. Flot resultat og god service.``
SteamDanmark reference

Nicklas H.

Vil du gerne høre mere om damprensning af bil? Så kontakt os

Vil du gerne høre nærmere om, hvad vi helt præcist foretager os, når vi rengør din bil? Eller vil du blot gerne have hjælp til en sæderens?

Vi er meget fleksible i vores løsninger, når det kommer damprensning af din bil, da vi skræddersyr løsningen efter, hvad du har brug for. Vil du derfor gerne have os til at damprense både det indvendige og det udvendige af din bil, eller ønsker du blot damprensning af dele af din bil, er det noget, vi sammen finder ud af.

Det vigtigste for os er blot, at vi hjælper dig med at gøre din klargøre din bil, som du gerne vil have det, så du igen er tilfreds, når du sætter dig ind for at køre afsted.

Vi har damprenset og klargjort mange biler i København og omegn og vil hellere end gerne gøre det for dig også! Så ring eller skriv gerne for et godt tilbud.

Vi passer på miljøet

Steamgrønt.dk politik er at udføre enhver rengøring med minimal brug af kemikalier og vand. Vi værdsætter miljøet, derfor er alle vores produkter svanemærket. For os handler det ikke blot om at bruge de rigtige produkter, men vi måler nøje efter for at bruge den rigtige dosering og mindske forbruget af engangsprodukter. Alle vores medarbejdere er oplært i håndtering og brug af miljøvenlige rengøringsprodukter.

the swan brand