Bilrengøring Jægerspris

Vi dækker hele Sjælland

Steamgrønt trustpilot

  Hjemmevask

  Rabatordning

  Miljøvenligt

  Døgnåbent

Få et flot og stærkt bil

Er dine Bilsæder blevet slidte og har store hakker eller ridser? Eller er Sædert falmet, så den flotte farve og struktur så småt er forsvundet? Så er det på tide at gøre noget ved dine Sæder, så de igen kan fremstå flotte, sunde og stærke. For et flot bil har trods alt stor betydning for både dig og dit hjem.

Steamgrønt udfører Bilrengøring i Jægerspris og resten af Danmark. Vi har mere end 10 års erfaring med at hjælpe kunder til at få flotte Bilsæder med fornyet styrke og et smukt udseende. Så har du brug en kompetent partner med stort fokus på kvalitet og service, er vi det helt rette valg.

Stor tilfredshed med vores arbejde

Hos Steamgrønt kan du altid regne med rengøringsarbejde i højeste kvalitet. Det siger vi med sikkerhed i stemmen, da vi har erfarne folk med professionelt udstyr. Den høje tilfredshedsscore og mange positive kundeanmeldelser på Trustpilot er da også et tegn på, at vi kan vores kram. Men der er også andre grunde til at vælge os til din bilopgave:

  • rengøringsarbejde i høj kvalitet med 3 års garanti
  • 10+ års erfaring med rengøring af Bilsæder
  • Dygtige bilfolk med professionelt udstyr
  • Rengøringsydelser, der er tilpasset til dine behov

Når du vælger os til at Rengøre dine Sæder, er god kommunikation og en klar forståelse af dine behov vigtigt. Det samme er tryghed for, at arbejdet udføres på bedste vis. Men med vores ekspertise og erfaring kan du være sikker på at få et godt resultat, som du kan få glæde af i mange år.

Rådgivning til dine behov

Vi går meget op i, at vores kunder får godt håndværk, som holder sig flot og stærkt i mange år. Ellers spilder vi blot tiden – og vi har også en faglig stolthed, der betyder meget for os, så derfor går vi heller ikke på kompromis med vores arbejde eller materialer.

Hos Steamgrønt er vi dog også meget fokuserede på at rådgive på bedste vis, så vores hårde arbejde skaber størst mulig glæde. Når vi hjælper med Bilrengøring i Jægerspris eller i andre byer på Sjælland, kan du f.eks. få professionelle råd eller inspiration til følgende emner:

  • Om der er brug for afhøvling, Rengøring eller finrengøring
  • Valg af efterbehandling til dine Sæder
  • Gode råd til rengøring og vedligeholdelse

Vores erfarne bilfolk har prøvet lidt af hvert med både små og store opgaver. Har du spørgsmål eller er i tvivl om noget i forbindelse med din bilopgave, kan vi helt sikkert hjælpe dig.

Få professionel assistance i Jægerspris

Hvis du skal have udført Bilrengøring i Jægerspris, er Steamgrønt et rigtig godt valg. Det mener vi, da vores mange års erfaring og udførte opgaver er din sikkerhed for veludført rengøringsarbejde. Så giv os et kald og lad os renovere dine Bilsæder, så de igen kan se flotte og indbydende ud. I første omgang kan du få et gratis tilbud på rengøring af din bil til en god og skræddersyet pris.

KONTAKT OS

Ring til os på

+4548805058

Send en mail på

info@steamgront.dk

Find os her

Vesterbrogade 74, København V

KUNDEANMELDELSER

``Jeg var næsten flov over bestillingen efter en sommer på de danske landeveje med tre små børn på bagsædet. Men jeg er så glad for resultatet. Bilen skinnede fuldstændig og duftede bare dejlig. Største anbefalinger til Steamgrønt``
SteamDanmark reference

Karen M.

``STEAMGRØNTER I TOPKLASSE!! Perfekt rengøring/vask af bil Efter at have fået en lille ny, har bilen længe manglet rengøring. Jonas gjorde et super flot stykke arbejde – nu kan det dårligt ses at bilen har været brugt 👌 Kan helt klart anbefales``
SteamDanmark reference

Morten P.

``Havde i går bestilt vask af bilen, både indvendigt og udvendigt, plus lidt ekstra. Ankom præcis på klokkeslettet, og da Jonas gik igang, var det et flot stykke arbejde, han lavede, bilen blev flot ren og skinnende både udvendigt og indvendigt.``
SteamDanmark reference

Pernille S.

``Min familie og jeg var næsten pinlig over bookingen efter meget lang periode med fire børn spisende alt fra chokolade, karamel, kiks og vingummier på bagsædet.``
SteamDanmark reference

Elsa T.

``Sikke et flot resultat Steamgrønt har leveret og det er ikke kun mig der synes det. Da vi ved afslutning stod på vejen gik en gruppe forbi og de var virkelig imponeret over hvor meget bilen skinnede.``
SteamDanmark reference

Freja A.

``Utrolig nem service. Troede at jeg skulle aflevere bilen, men så ringede Jonas at han var på vej. Flot resultat og god service.``
SteamDanmark reference

Nicklas H.

Vil du gerne høre mere om damprensning af bil? Så kontakt os

Vil du gerne høre nærmere om, hvad vi helt præcist foretager os, når vi rengør din bil? Eller vil du blot gerne have hjælp til en sæderens?

Vi er meget fleksible i vores løsninger, når det kommer damprensning af din bil, da vi skræddersyr løsningen efter, hvad du har brug for. Vil du derfor gerne have os til at damprense både det indvendige og det udvendige af din bil, eller ønsker du blot damprensning af dele af din bil, er det noget, vi sammen finder ud af.

Det vigtigste for os er blot, at vi hjælper dig med at gøre din klargøre din bil, som du gerne vil have det, så du igen er tilfreds, når du sætter dig ind for at køre afsted.

Vi har damprenset og klargjort mange biler i København og omegn og vil hellere end gerne gøre det for dig også! Så ring eller skriv gerne for et godt tilbud.

Vi passer på miljøet

Steamgrønt.dk politik er at udføre enhver rengøring med minimal brug af kemikalier og vand. Vi værdsætter miljøet, derfor er alle vores produkter svanemærket. For os handler det ikke blot om at bruge de rigtige produkter, men vi måler nøje efter for at bruge den rigtige dosering og mindske forbruget af engangsprodukter. Alle vores medarbejdere er oplært i håndtering og brug af miljøvenlige rengøringsprodukter.

the swan brand